Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Oud Turnhout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Oud Turnhout.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Oud Turnhout of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Oud Turnhout die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Oud Turnhout:

Dakterras in composiet aanleggen

Het zou over twee terrassen gaan, is het mogelijk om ook de plaatsing te voorzien. Terras in composiet tegels op plat dak te leggen, onderzijde is roofing. Ongeveer 42 m² aan te leggen. Graag indien mogelijk ook een balustrade plaatsen.

Herstellen van terras voegwerken

Buitenterras moet terug gevoegd worden waar nodig herstellen van de voegen terras is ongeveer 120 vierkante meter, tegels 25 op 25.

Voegen terras herstellen

Ik heb een terras met keramische tegels, waarbij een groot aantal voegen vernieuwd moeten worden voor het behoud en tegen de vorst, oppervlakte totaal terras is ongeveer 200 vierkante meter, met tegels van 25*25 cm, 70% van de voegen zien er nog goed uit, maar dat is mijn oordeel;, niet als vakman. Ik zou graag op korten termijn de voegen laten herstellen.

Terras aanleggen en trapje plaatsen

Terras aanleggen met tegels en trapje. Oppervlakte 4 x 6 meter - trapje - 3 treden Mogelijkheid Beton?

Terrastegels leggen

Rond terras diameter 6,5 mtr. Arduin tegel 40 x 40 en 60 x 40 meter. in chape leggen en voegen buitenkant de tegels rondzagen.

Plaatsing steentapijt op bestaande terras

Plaatsing van steentapijt op een bestaand terras met als ondergrond een gestorte gewapend beton met daarop Marlux dallen in chape. De bedoeling is om een terras te creëren dat vorstbestendig is, niet uitzet of scheurt, niet verkleurt, volledig waterdicht is, eventueel met een hoge druk kan afgespoten worden. Graag hadden we ook bekeken of er een mogelijkheid bestaat een kleine plint te voorzien langs de zijkanten. Achteraan het terras is er een Aco drain die moet blijven bestaan.

Aanleg terras

Wij hebben een bestaand terras en vragen eigenlijk of dit nieuw terras over het bestaand terras geplaatst kan worden? Er is ook een verhoging met 2 a 3 treden (hoogte +/- 1m totaal) naar de achterdeur. Materiaal liefst in composiet, Bankirai of een andere houtsoort.

Uitbreiden van terras

Naast het bestaande houten planken terras willen we op een verhoogje van aan 10 a 15 cm graag een terras bij aanleggen waar nu gras is. Dit terras zou ongeveer 20 m²2 moeten zijn. Liefst in grote donkere tegels. Verder liefst zo goedkoop mogelijk.

Bekleden van terrassen en treden met hout

Er zijn zowel 2 terrassen als treden te bekleden met hout. De terrassen bevinden zicht op ca. 1 m b oven het maaiveld

Aanleggen van een houten bankirai terras ...

Aanleggen van een houten bankirai terras van 15.2m² in het rond gelegd en een loopbrug van de straat naar de voordeur van ong. een 8m² Van beide is er een gedetailleerd marerialen en legplan aanwezig. De werken moeten ten laatste eind november klaar zijn.