Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij terrasbouwers voor lekken terras appartement opsporen en herstellen:

Lekken terras appartement opsporen en herstellen

Het terras vertoont lekken tot bij mijn onderbuur in een appartementsgebouw van 2 verdiepingen. Oorzaak van de lekken zoeken en herstellen.
Offertes van terrasbouwers voor terras uit Rumst (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor lekken terras appartement opsporen en herstellen uit heel België:

Plat dak herstellen door lek

Het gaat hier over een plat dak met een oppervlakte van ongeveer 35 m². Het plat dak is afgewerkt met roofing, met daarop een houten terras. Maar er zijn lekken. Het houten terras kan door de bewoner worden weggehaald .

Nazicht terras eerste verdiep op lekken

Wij wonen op een bel etage als het regent lekt het op het terras op het eerste verdiep naar beneden in ons bijgebouw.Het is aan de afvoer aan het terras dat er zich een probleem voordoet. terras bestaat uit tegels.

Herstellen van betonrot onder trap

Prijsofferte: Herstellen betonrot - Beton brokkelt af aan trap en geeft gladde lekken op het terras. Ter plaatse komen kijken door een aannemer.

Terras vervangen door balkon

Wij hebben recentelijk een huis gekocht. Er is een terras op de eerste verdieping die slecht gemaakt is, en daardoor is gaan lekken. Hierdoor is de onderkant aan het schimmelen, en drupt het regenwater op het terras op het gelijkvloers. Het terras moet verwijderd worden, en vervangen worden door een balkon met tegels. (De tegels hebben we al in bezit) Aan de onderkant van het terras is te zien dat er oorspronkelijk een balkon was, maar ze dat verlengd hebben. Terras is zo'n 4 m op 2,60 m, en balkon zou zo'n 4 m op max 1 m worden.

Waterdicht maken / renovatie balkon appartement

Betreft een balkon op het 1 verdieping. Regenwater wordt niet voldoende afgeleid naar afvoerputje, sijpelt door voegen vloertegels en chape door op betonconstructie om dan in de vorm van salpeter op het terras van mijn onderburen te lekken. Graag een offerte om dit te herstellen. Steeds beschikbaar voor een bezoek ter plaatse.

Terras - overkapping- hagelschade

Door hagel zijn er verschillende glazen panelen gebarsten en lekken. Ze dienen vervangen te worden. Foto beschikbaar

uittekenen van de heropmaak van terras ...

uittekenen van de heropmaak van terras (lekken dichten - nieuwe vloer-pergola) en integratie naar tuin verzorgen via trappensysteem