Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Schoten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Schoten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Schoten of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Schoten die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Schoten:

Dakterras aanleggen 48m²

Terras op de eerste verdieping laten vernieuwen. Houtcomposiet werken ofwel met stenen tegels. Het gaat om 48 m². Terras in bankirai , gaan we zelf verwijderen.

Heraanleggen van terras in betonnen tegels

Bestaand betonnen terras van 85 m² in twee niveaus aanleggen. In betonnen tegels of andere tegels. Uitbreken van de bestaande tegels + mortel. Mogelijk nieuwe chape + drainage mat. Plaatsen nieuwe tegels (keramisch 2 cm) en voegen, mogelijk ook nog enkele wachtbuizen en afvoergoten.

Plaatsen van terras op tegeldragers met keramische tegels 17 m²

Is voor een nieuwbouw: Het is een betonnen terras graag keramische tegels plaatsen. Plaatsen van een terras op tegeldragers op een bestaand terras in beton aan een appartement met keramische tegels van 2 cm dikte met een oppervlakte van ongeveer 17 vierkante meter.

Herstellen terrassen

In ons appartement gebouw zijn er enkele voor-en achter terrassen aan een opknapbeurt toe. Het gaat over een totale oppervlakte van ongeveer 20m²X3

Terras en veranda -keuken aanleggen in steentapijt

Terras voorzien van betonplaat voor steentapijt te leggen. Er liggen momenteel klinkers op, die moeten verwijderd worden. Terras is 6 m x 5 m. Veranda ook aanleggen in steentapijt ongeveer 15 m². Momenteel klinkers 6 cm die worden verwijderd. Ter plaatse komen kijken.

Terras plaatsen

Terras aanbouwen. Gaat om een terras van 5 op 3 meter, materiaal in samenspraak met de vakman.

Composiet terras aanleggen

Oppervlakte 27 m² Bestaand terras uitbreken dit is ongeveer een oppervlakte van 27 m². Onder structuur in merbau onderliggers 60 x 40 mm. Bekleding in composietplanken Duofuse holle plank vlak geborsteld/hout nerf structuur Onzichtbare bevestiging (clipsen.)

Gepolierde betonvloer aanleggen voor terras en oprit

Betonvloer aanleggen ongeveer 67 m². Oprit , terras en tuinpad. De opbouwhoogte is meer dan 7 cm. Dit zijn ook twee oprijstroken 800*10000 13 stapdals 800*800 en terras 6500*6500.

Terras in composiet aanleggen

Momenteel aardegrond. Moeten er voorbereidende werken gebeuren? : Andere Wat is het gewenste formaat van het terras? : 14m²

Bestaand bankirai terras weghalen en nieuw houten terras leggen

Bankirai terras helemaal verbleekt, hier en daar zwarte vlekken en bepaalde delen zelfs verrot op een korte tijdspanne. Reeds geprobeerd te hernieuwen met Xyladecor producten, maar helaas zonder succes. Wat dient er te gebeuren? Bestaande bankirai weghalen en in overleg nieuwe tropische houtsoort leggen. Oppervlakte ongeveer 25 m².