Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Schoten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Schoten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Schoten of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij terrasbouwers voor gelijkaardige projecten:
zwevend terras bel-etage en terras in tuin maken, aanleggen van 2 dakterassen in hout, bestaand terras in tegels vergroten van bel-etage, terras aanbouwen 1ste verdieping, klinkerwerken uitvoeren, houten terras aanleggen, dakterras op bestaande dakkapel maken, houten terras aanleggen 35 m², houten terras aanleggen in thermowood + houten afsluiting met deurtje, waterdicht maken van betegelde terrassen, terras in composietplanken aanleggen, houten terras maken op dak, houten terras leggen, heraanleggen oprit, houten terras aanleggen

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Schoten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Schoten:

Heraanleggen van terras in betonnen tegels

Bestaand betonnen terras van 85 m² in twee niveaus aanleggen. In betonnen tegels of andere tegels. Uitbreken van de bestaande tegels + mortel. Mogelijk nieuwe chape + drainage mat. Plaatsen nieuwe tegels (keramisch 2 cm) en voegen, mogelijk ook nog enkele wachtbuizen en afvoergoten.

Plaatsen van terras op tegeldragers met keramische tegels 17 m²

Is voor een nieuwbouw: Het is een betonnen terras graag keramische tegels plaatsen. Plaatsen van een terras op tegeldragers op een bestaand terras in beton aan een appartement met keramische tegels van 2 cm dikte met een oppervlakte van ongeveer 17 vierkante meter.

Herstellen terrassen

In ons appartement gebouw zijn er enkele voor-en achter terrassen aan een opknapbeurt toe. Het gaat over een totale oppervlakte van ongeveer 20m²X3

Terras en veranda -keuken aanleggen in steentapijt

Terras voorzien van betonplaat voor steentapijt te leggen. Er liggen momenteel klinkers op, die moeten verwijderd worden. Terras is 6 m x 5 m. Veranda ook aanleggen in steentapijt ongeveer 15 m². Momenteel klinkers 6 cm die worden verwijderd. Ter plaatse komen kijken.

Terras plaatsen

Terras aanbouwen. Gaat om een terras van 5 op 3 meter, materiaal in samenspraak met de vakman.

Composiet terras aanleggen

Oppervlakte 27 m² Bestaand terras uitbreken dit is ongeveer een oppervlakte van 27 m². Onder structuur in merbau onderliggers 60 x 40 mm. Bekleding in composietplanken Duofuse holle plank vlak geborsteld/hout nerf structuur Onzichtbare bevestiging (clipsen.)

Gepolierde betonvloer aanleggen voor terras en oprit

Betonvloer aanleggen ongeveer 67 m². Oprit , terras en tuinpad. De opbouwhoogte is meer dan 7 cm. Dit zijn ook twee oprijstroken 800*10000 13 stapdals 800*800 en terras 6500*6500.

Terras in composiet aanleggen

Momenteel aardegrond. Moeten er voorbereidende werken gebeuren? : Andere Wat is het gewenste formaat van het terras? : 14m²

Bestaand bankirai terras weghalen en nieuw houten terras leggen

Bankirai terras helemaal verbleekt, hier en daar zwarte vlekken en bepaalde delen zelfs verrot op een korte tijdspanne. Reeds geprobeerd te hernieuwen met Xyladecor producten, maar helaas zonder succes. Wat dient er te gebeuren? Bestaande bankirai weghalen en in overleg nieuwe tropische houtsoort leggen. Oppervlakte ongeveer 25 m².

Bankirai terras plaatsen

Ik wil graag een vlot bankirai terras. Graag ontvang ik een vakman om de mogelijkheden te bekijken. Terras : 7 op 7 m.

Aanleggen terras met steen

Een terras van 6 op 6, bestaande terras is 6 op 3 en heeft afdak en putdeksels. Graag iemand die advies geeft ivm het type steen/wat er juist moet afgebroken worden en wat niet. Afbraakwerken kan ik vervolgens zelf wel doen, maar de niveleringswerken en aanleg terras daar zoek ik een aannemer voor. Best ter plaatse komen kijken. En met steen aanleggen, type steen advies van de vakman.

Bouwen terras bel etage met trap tuin

Wij zoeken een vakman voor een terras met trap naar de tuin aan de achterkant van onze bel etage boven een veranda in polycarbonaat. Ons huis is 6 meter breed en de veranda heeft een diepte van ongeveer 2 meter. Het terras moet geen 6 meter breed worden want we zijn op zoek naar een zo goedkoop mogelijke oplossing.

Plaatsen dakterras

Dakterras is op de 4 de verdieping nieuwbouw. Oppervlakte : ongeveer 38 m². Er zijn twee opties qua prijs dat wij graag wensen te weten, ene in composiet, andere bankirai. Vanaf de maand mei of juni aan de werken starten.

Betonrot terrassen behandelen of herstellen

3 kleine buitenterrasjes vertonen betonrot. Herstellen of behandelen?

Zwevend terras beletage

Graag prijsofferte voor een zwevend terras , niet aanpalend aan de muren van de buren, minimale spatie, welaansluitend op eigen woning, vergelijking tussen 1m diep en 6 m breed en 2 m diep en 6 m breed beide met trap naar de tuin. Ter plaatse komen kijken.

Aanleg terras

Wij zijn opzoek naar een vakman, die een terras kan komen leggen (tegels). Liefst zo snel mogelijk! Voor een schappelijke prijs. Chape reeds in orde. Enkele dubbel lijmen en waterpas. Tegels 60 x 60 voor -/+ 40m².

Maken van bankirai terras

Bankirai terras plaatsen, 4 m op 4 m, dikte bankirai 28 mm, gegroefd, ondergrond effen zand.

Heraanleg van terras

Graag hadden wij een vrijblijvende offerte verkregen voor de heraanleg van ons terras. Wat moet er gedaan worden: nivellering, chape, stenen en boordstenen (natuursteen). Dit gaat over +/- 15 m². Ter plaatse komen kijken.

Herstelling verzakking aan woning

Verzakking van stenen aan huis kan. Geen foto opsturen.

Aanleggen van terras

Ik zou graag in het begin van mijn tuin een terras laten aanleggen van +/- 25 vierkante meter + een looppad. Voorkeur steen weet ik nog niet te bespreken. Graag in de maand april aan werken beginnen.

Herstelling van houten terras

Door hagel is ons houten terras volledig vernield. Afmeting 3 op 3 m.

Aanleg van dakterras

Wij hebben een dakterras op de 2de verdieping, bovenop een aanbouw en zouden willen weten of dit stevig genoeg is om als dakterras te gebruiken. Rondom moet er een balustrade komen. We zijn er nog niet uit of we kunstgras of hout zouden gebruiken als vloerbedekking. Op het 2de verdiep zou er een behoorlijke aanpassing aan het raam moeten gebeuren om hier een trapje naar buiten te kunnen maken, dit zal vermoedelijk de meest ingrijpende verandering zijn We zijn er nog niet uit of we een aanvraag hiervoor gaan starten bij de gemeente, dit hangt af van de totale kosten natuurlijk

Aanleggen van terras

Wij wensen een terras van 6m (breedte) op 3,6m (lengte) op gelijke hoogte met het luchtgat onder de deuropening (zoals u kan zien op de foto) te laten leggen. Het terras moet afwateren naar de tuinkant en hiervoor is al een afvoer voorzien. Deze afvoer moet nog wel aangesloten worden op een goot die op het einde van het terras komt. De te gebruiken materialen zijn betontegels (om de prijs te drukken), kleur grijs, met een beschermlaag om het kleurbehoud te garanderen. Graag had ik van u een gedetailleerde offerte ontvangen voor het uitvoeren van deze werken + kost van de nodige materialen. Foto's ter beschikking.

Aanleggen van oprit en terras

Aanleggen van een oprit en terras.Materiaal : gegoten beton , industriële look.

Aanleggen van een dakterras

Aanleggen van een dakterras. Composiet planken op terras. Terras heeft reeds isolatie en dakrubber