Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Schoten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Schoten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Schoten of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Schoten die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Schoten:

Terras loslopende voegen herstellen en boordsteen plaatsen

Wij hebben een terras en op het einde, grenzend aan onze tuin komen er verschillende terrastegels los te liggen, geen voegen meer en de boordstenen komen los. Dit is op verschillende plaatsen. De breedte van terras is 5m en de diepte waarop de gebreken zijn is een 70cm. Het is niet overal. Graag zouden we dit in orde willen hebben, zodat verdere uitzetting gestopt wordt.

Gieten gepolierde betonvloer

Terras liggen al klinkers maar hebben hun tijd gehad. Verzakking en door verkeerd kuisproduct beschadigd. ook constant onkruid tussen de stenen. niet meer weg te krijgen. Wil gepolijst betonnen terras en ook rondom ovalen zwembad, totale oppervlakte is ongeveer 100m². Met nadien groeven slijpen in kleur naar wens.

Houten terras aanleggen

Ondergrond is zand, terras moet naast vijver komen, beetje als rand. Max 2 m breed, ongeveer 10 m lengte. Terras in hout.

Terras aanleggen met keramische tegels

Ik heb een kleine tuin die momenteel helemaal vol ligt met klinkers. Onder deze klinkers ligt een laag stabilisé van 20cm. Vanaf het schuifraam zou ik een terras willen aanleggen met keramische tegels met parket motief. Het zou gaan om 2m breed en 4m diep.

Houten terras leggen

Bestaande bankirai terras afbreken - Nieuw terras bankirai aanleggen. Tussen 50 en 100 m²

Dakterras aanleggen 48m²

Terras op de eerste verdieping laten vernieuwen. Houtcomposiet werken ofwel met stenen tegels. Het gaat om 48 m². Terras in bankirai , gaan we zelf verwijderen.

Heraanleggen van terras in betonnen tegels

Bestaand betonnen terras van 85 m² in twee niveaus aanleggen. In betonnen tegels of andere tegels. Uitbreken van de bestaande tegels + mortel. Mogelijk nieuwe chape + drainage mat. Plaatsen nieuwe tegels (keramisch 2 cm) en voegen, mogelijk ook nog enkele wachtbuizen en afvoergoten.

Plaatsen van terras op tegeldragers met keramische tegels 17 m²

Is voor een nieuwbouw: Het is een betonnen terras graag keramische tegels plaatsen. Plaatsen van een terras op tegeldragers op een bestaand terras in beton aan een appartement met keramische tegels van 2 cm dikte met een oppervlakte van ongeveer 17 vierkante meter.

Herstellen terrassen

In ons appartement gebouw zijn er enkele voor-en achter terrassen aan een opknapbeurt toe. Het gaat over een totale oppervlakte van ongeveer 20m²X3

Terras en veranda -keuken aanleggen in steentapijt

Terras voorzien van betonplaat voor steentapijt te leggen. Er liggen momenteel klinkers op, die moeten verwijderd worden. Terras is 6 m x 5 m. Veranda ook aanleggen in steentapijt ongeveer 15 m². Momenteel klinkers 6 cm die worden verwijderd. Ter plaatse komen kijken.