Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij terrasbouwers voor plaatsen van terras op tegeldragers met keramische tegels 17 m²:

Plaatsen van terras op tegeldragers met keramische tegels 17 m²

Is voor een nieuwbouw: Het is een betonnen terras graag keramische tegels plaatsen. Plaatsen van een terras op tegeldragers op een bestaand terras in beton aan een appartement met keramische tegels van 2 cm dikte met een oppervlakte van ongeveer 17 vierkante meter.
Offertes van terrasbouwers voor terras uit Schoten (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen van terras op tegeldragers met keramische tegels 17 m² uit heel België:

Metalen afscheiding plaatsen

Ik wil tussen de terrassen van mezelf en mijn buur een 220 cm hoge afscheiding plaatsen. Afscheiding liefst in metaal, terras is 3 meter breed.

Houten terras aanleggen

Graag had ik een terras in thermowood laten plaatsen. De ondergrond is aarde. Ik zou het liefst het terras een 10 cm boven de grond laten komen. 8 - 9 m².

Terras vernieuwen met tegels

Ons terras zou vernieuwd moeten worden. Het gaat om een dakterras dat momenteel uit steen bestaat. Het nieuwe terras in tegels te plaatsen, ongeveer 20 m².

Dakterras heraanleggen en trap naar de tuin plaatsen

Openbreken en opnieuw aanleggen van een waterdicht terras op de garage met grote tegels. Gaat om een terras van 16 m² met 2 aflopen. Liefst bezetten met epdm, blauwe steen op rand of andere afboording. Nieuwe balustrade op terras en trap naar tuin plaatsen.

Balustrade in aluminium plaatsen

Ik wil een balustrade in aluminium op mijn terras plaatsen. Het terras is ongeveer 2 m lang en het kijkt naar binnen op de tuin van mijn buren. In onze gebouw het terras is op het gelijkvloer, maar het is toch over de tuin van de buren.

Houten terras leggen

Terras te plaatsen aansluitend op tuinhuis. Meer dan 100 m².

Voegen terras herstellen

Heb recent gemerkt dat de voegen op mijn terras op vele plaatsen weg zijn. Mijn terras is ongeveer 20m².

Uitbreiding terras bel etage + buitentrap plaatsen

Wij zijn 4 maand geleden in onze nieuwe woning komen wonen. Graag zouden wij ons bestaand terras willen laten uitbreiden met een aanbouw van een buitentrap. Wij wonen in een hoeve en willen graag dat de stijl aanleunt bij de woning dus geen industriële look. Ook dient er rekening gehouden worden met onze dieren, dus geen geperforeerd staal als traptrede. Wij zien graag gegalvaniseerd staal en hout (of aanverwant).

Partners

Partners van Casius