Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij terrasbouwers voor plaatsen van terras op tegeldragers met keramische tegels 17 m²:

Plaatsen van terras op tegeldragers met keramische tegels 17 m²

Is voor een nieuwbouw: Het is een betonnen terras graag keramische tegels plaatsen. Plaatsen van een terras op tegeldragers op een bestaand terras in beton aan een appartement met keramische tegels van 2 cm dikte met een oppervlakte van ongeveer 17 vierkante meter.
Offertes van terrasbouwers voor terras uit Schoten (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen van terras op tegeldragers met keramische tegels 17 m² uit heel België:

Terras aanbouwen bel-étage woning

Terras aanbouwen. Terras op 4 palen afmeting 6m breed op 3 m lang. We hebben reeds een trap. Eventueel plaatsen van schuifraam.

Composiet terras aanleggen

De bedoeling is om van het hogerliggende terras in composiet een trap en dan verder terras tot aan de garage te leggen. Op 2 plaatsen liggen nog buizen waar men best nog mits zo weinig mogelijk breken moet aankunnen. De ondergrond was vroeger gazon waar intussen veel gegraven werd, deze moet nog wat rechtgetrokken worden. Momenteel ligt op dit stuk al een jaar worteldoek.

Composiet terras plaatsen

Terras en 2 gangpaden. Tussen 10 en 50 m²

Composiet terras plaatsen op verdiep

Open overdekt terras op eerste verdiep. 260x303cm

Aanleggen terras en oprit in klinkers

Het was vroeger een terras die nu afgebroken is en we willen een nieuwe terras laten plaatsen . Bovendien willen we een nieuwe oprit hebben. Aanleg oprit van 15M in klinkers, kasseien of beton; Aanleg terras van 36 m² in klinkers.

Dubbelglas plaatsen in bestaande raamkozijn

Graag had ik een offerte ontvangen voor de vervanging van het dubbelglas van twee ramen - elk raam bestaat uit twee delen. Raam 1: 160*200 + 70*200 Raam 2: 90*200 + 50*200 Appartementsgebouw aan de kust op 2de verdieping. Ramen voor terras achteraan.

Composiet dakterras plaatsen

Ons terras bestaat uit 2 delen met een totale oppervlakte van ongeveer 50 m2. Momenteel liggen er houten planken en steentjes op, maar wij zouden graag een volledig terras in composiet willen. Het terras bevindt zich op de 1ste verdieping, dus de ondergrond is het dak van onze garage.

Houten dakterras aanleggen

Renovatie en kleine uitbreiding bestaand betonnen terras op 1e verdiep, liefst met composiet. Nakijken bestaande betonconstructie, die als basis dan kan gebruikt worden voor een houten terras. Indien ja: Afbreken huidige betonnen trap, uitbreken vloer terras, afbreken huidige leuning. Plaatsen hout-composiet terras, dat iets groter zal zijn dan het huidige. Plaatsen nieuwe trap, eindigend op het terras op gelijkvloers. Plaatsen nieuwe leuning in inox. Indien nee: Afbreken volledig terras (en trap en leuning) Opbouw nieuw terras in composiet, losstaand van de buitenmuur. Opmerking : gevelrenovatie en isolatie moet ook gebeuren, niet zeker wat de beste volgorde is tov terrasrenovatie.