Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij terrasbouwers voor aanleggen van een deels overdekt terras:

Aanleggen van een deels overdekt terras

Ik heb een vrij groot terras, momenteel bestaande uit beton. Ik wil graag dit terras aanleggen in een materiaal dat makkelijk te onderhouden is. Ik had graag een gedeelte van het terras overdekt. Terras : 9 m op 4 m.
Offertes van terrasbouwers voor terras uit Tisselt (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor aanleggen van een deels overdekt terras uit heel België:

Teras aanleggen

Overdekt terras van 6m x 4.5m met aansluitend een open terras van 5m x 4.5m plaatsen dat overdekt wordt met een druivenlaar. Ook druivelaar verplaatsen.

Heraanleggen terras in betonlook

Graag willen we ons terras, waar nu keramische tegels liggen, veranderen met een soort beton look-achtige tegel (of beton storten en laten uitslijpen als tegels). Dit terras is overdekt en ongeveer 17m². We willen ook een stuk laten aanleggen in de tuin waarop we een zwembad(je) en een loungesetje kunnen plaatsen. Dit deel is niet overdekt en is ongeveer 24 - 30m². Er zou ook een deel afgegraven moeten worden.

Terras in gepolierde beton aanleggen

Voor mijn tuinhuis en overdekt terras zou ik als ondergrond kiezen voor een gepolierde betonvloer. De totale oppervlakte bedraagt 35m², het tuinhuis is 15m² als vloer, het overdekt terras 20 m². Opbouwhoogte van minstens 10 cm en het oude terras zal al uitgebroken zijn.

Oprit heraanleggen

Het is een oprit welke overdekt is. Uitnemen van de grond kan niet met een grote kraan. In de oprit zit een mazouttank. Een gedeelte van de oprit is met dolemiet , het andere zijn tegels. Ik zou mijn oprit opnieuw willen aanleggen met leistenen, oppervlakte is 50m².

Garage ombouwen naar overdekt terras

Ik wil men losstaande garage ombouwen naar overdekt terras. Dus kantelpoort eruit, dichtmetsen. Zijkant eruit, balk steken, afwerken met hout, dan plafond (welfsels) afslagen met houten planken(mag robuust zijn) + vloeren (op bestaande vloer). Daarna bestaand terras(20m²) aan huis verplaatsen (5m verder verleggen) naar het overdekt terras + patje ernaartoe aanleggen. Bestaande klinkers hergebruiken (uitbreek werken doe ik zelf wel, bestaande stabilisé uitbreken en nieuwe kappen doe ik niet)

Oprit en overdekt terras aanleggen in beton of kasseien

Wij willen een oprit en een stuk overdekt terras aanleggen in gepolierde beton. Graag gebruik van beton 35/45 EE4. De totale oppervlakte bedraagt 150 m². Kasseien is ook een optie.

Steentapijt aanleggen voor terras

Wij zouden graag op ons bestaand terras ( gewone gewapende beton) een gietvloer of steentapijt laten aanleggen. (afhankelijk van de prijs) Groot terras: 40 m², ondergrond gewapende beton, pas Overdekt terras: +/- 15 m², gewapende beton.

Terras aanleggen met composiet planken

We hadden graag ons terras bedekt met composiet planken. Oppervlakte ongeveer 29-30 m². Het is volledig overdekt en bevindt zich op de tweede verdieping. We opteren ervoor om het terras zelf aan te leggen.