Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Turnhout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Turnhout.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Turnhout of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Turnhout die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Turnhout:

Houten terras plaatsen

Het terras is 41vierkante meter en heeft een zand/aarde ondergrond. Tussen 10 en 50 m²

Terras aanleggen in tegels

Nieuw terras aan te leggen in de tuin. Terras in tegels voor zo een 40 m². Oude terras breken we zelf uit en de tegels kopen we zelf aan.

Houten terras en pad aanleggen

Graag houten terras plaatsen. 16 m² in totaal (plus pad van 1,5 op 10). Er ligt al een chape + uitgravingen en boordsteen zijn geplaatst.

Dakterras in composiet aanleggen

Het zou over twee terrassen gaan, is het mogelijk om ook de plaatsing te voorzien. Terras in composiet tegels op plat dak te leggen, onderzijde is roofing. Ongeveer 42 m² aan te leggen. Graag indien mogelijk ook een balustrade plaatsen.

Herstellen van terras voegwerken

Buitenterras moet terug gevoegd worden waar nodig herstellen van de voegen terras is ongeveer 120 vierkante meter, tegels 25 op 25.

Betonvloer leggen als terras

Ik wil mijn terras dat nu een ruwe betonplaat is, laten vernieuwen. Liefst betonvloer.

Terras openbreken

Terras moet gesloopt worden. Er zit een cementlaag onder de tegels en daaronder een 10 cm dik beton. Puin moet wel afgevoerd worden. T Terras is ongeveer 90 m².

Oprit aanleggen in betontegels

Graag had ik mijn oprit laten aanleggen in beton tegels, het gaat over een oppervlakte van ongeveer 40 m² inclusief boordstenen waar nodig (momenteel ligt er al gedeeltelijk steenpuin op de oprit)

Balkon van appartement herstellen

Terras afmetingen 6 m x 1,4 m . Oud terras in slechte staat met lek problemen naar kamers. Tussen het beton en de dorpel van de deur maar 5 à 5,5 cm hoogte. Waarschijnlijk een systeem van lage niet regelbare tegeldragers op speciale roofing. Alleen de nieuwe tegels met 2 cm hoogte ter beschikking. Eventueel kunnen wij zorgen voor de verwijdering van de oude chape. Waterdichte oplossing naar kamers nodig. Bezoek ter plaatse om de details te bekijken af te spreken.

Voegen terras herstellen

Ik heb een terras met keramische tegels, waarbij een groot aantal voegen vernieuwd moeten worden voor het behoud en tegen de vorst, oppervlakte totaal terras is ongeveer 200 vierkante meter, met tegels van 25*25 cm, 70% van de voegen zien er nog goed uit, maar dat is mijn oordeel;, niet als vakman. Ik zou graag op korten termijn de voegen laten herstellen.