Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Turnhout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Turnhout.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Turnhout of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij terrasbouwers voor gelijkaardige projecten:
zwevend terras bel-etage en terras in tuin maken, aanleggen van 2 dakterassen in hout, bestaand terras in tegels vergroten van bel-etage, terras aanbouwen 1ste verdieping, klinkerwerken uitvoeren, houten terras aanleggen, dakterras op bestaande dakkapel maken, houten terras aanleggen 35 m², houten terras aanleggen in thermowood + houten afsluiting met deurtje, terras vernieuwen met tegels, houten terras aanleggen, waterdicht maken van betegelde terrassen, terras in composietplanken aanleggen, houten terras maken op dak, houten terras leggen

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Turnhout staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Turnhout:

Dakterras in composiet aanleggen

Het zou over twee terrassen gaan, is het mogelijk om ook de plaatsing te voorzien. Terras in composiet tegels op plat dak te leggen, onderzijde is roofing. Ongeveer 42 m² aan te leggen. Graag indien mogelijk ook een balustrade plaatsen.

Herstellen van terras voegwerken

Buitenterras moet terug gevoegd worden waar nodig herstellen van de voegen terras is ongeveer 120 vierkante meter, tegels 25 op 25.

Betonvloer leggen als terras

Ik wil mijn terras dat nu een ruwe betonplaat is, laten vernieuwen. Liefst betonvloer.

Terras openbreken

Terras moet gesloopt worden. Er zit een cementlaag onder de tegels en daaronder een 10 cm dik beton. Puin moet wel afgevoerd worden. T Terras is ongeveer 90 m².

Oprit aanleggen in betontegels

Graag had ik mijn oprit laten aanleggen in beton tegels, het gaat over een oppervlakte van ongeveer 40 m² inclusief boordstenen waar nodig (momenteel ligt er al gedeeltelijk steenpuin op de oprit)

Balkon van appartement herstellen

Terras afmetingen 6 m x 1,4 m . Oud terras in slechte staat met lek problemen naar kamers. Tussen het beton en de dorpel van de deur maar 5 à 5,5 cm hoogte. Waarschijnlijk een systeem van lage niet regelbare tegeldragers op speciale roofing. Alleen de nieuwe tegels met 2 cm hoogte ter beschikking. Eventueel kunnen wij zorgen voor de verwijdering van de oude chape. Waterdichte oplossing naar kamers nodig. Bezoek ter plaatse om de details te bekijken af te spreken.

Voegen terras herstellen

Ik heb een terras met keramische tegels, waarbij een groot aantal voegen vernieuwd moeten worden voor het behoud en tegen de vorst, oppervlakte totaal terras is ongeveer 200 vierkante meter, met tegels van 25*25 cm, 70% van de voegen zien er nog goed uit, maar dat is mijn oordeel;, niet als vakman. Ik zou graag op korten termijn de voegen laten herstellen.

Dakterras maken op roofing plat dak

We hadden een hard houten daktarras. Hebben we nu verwijderd omdat het begon te stinken en los kwam na aantal jaren . Nu willen we dat laten vernieuwen. Nieuwe roofing leggen en nieuwe bedekking. Materiaalkeuze te bespreken met vakman ter plaatse.

Terras in gepolierde beton aan te leggen

Storten en polieren van beton voor terras - geen print (45m²). Het betreft een renovatieproject van een gesloten bebouwing (achteraan is wel toegang tot de kavel via een braakliggend stuk veld). Er ligt reeds een terras tegen de achtergevel. Hopelijk kan dit als basis gebruikt worden. Er kan nog een 10-tal cm omhoog gewerkt worden tot aan bovenkant dorpel achterdeur.

Terrassen vernieuwen in natuursteen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : vernieuwen van 2 terrassen (van 40 en 24 vierkante meter) die met elkaar verbonden zijn door pad van ongeveer 1 meter breed. Graag willen we grote arduintegels met een modern uitzicht -dus zeer rechte randen en kleine voegen. Tegels te plaatsen? : Natuursteen. Aantal vierkante meter die moet betegeld worden: (bij benadering) : ongeveer 100 m².

Houten terras afbreken en nieuwe aanleggen

Het bestaande dakterras afbreken en nieuwe aanleggen. Terras van 15 m². Stabiliteitswerken en aanbouwen van nieuw terras.

Terras aanleggen en trapje plaatsen

Terras aanleggen met tegels en trapje. Oppervlakte 4 x 6 meter - trapje - 3 treden Mogelijkheid Beton?

Bankirai terras aanleggen

We zijn op zoek naar een ecologisch bankirai terras voor onze nieuwe L-chalet van 3 x 5. Terrasplanken voor onder een luifel. Momenteel is er nog geen luifel geplaatst. Die zouden we willen doen nadat het terras gelegd is.

Terrastegels leggen

Rond terras diameter 6,5 mtr. Arduin tegel 40 x 40 en 60 x 40 meter. in chape leggen en voegen buitenkant de tegels rondzagen.

Terras aanleggen boven garage

Terras boven de garage , dak van garage is beton. Komt op de terras via de keuken. 65 - 70 m².

Plaatsing steentapijt op bestaande terras

Plaatsing van steentapijt op een bestaand terras met als ondergrond een gestorte gewapend beton met daarop Marlux dallen in chape. De bedoeling is om een terras te creëren dat vorstbestendig is, niet uitzet of scheurt, niet verkleurt, volledig waterdicht is, eventueel met een hoge druk kan afgespoten worden. Graag hadden we ook bekeken of er een mogelijkheid bestaat een kleine plint te voorzien langs de zijkanten. Achteraan het terras is er een Aco drain die moet blijven bestaan.

Dakterras heraanleggen

Houten terras te plaatsen. Liefst composiet-hout. Terras bevindt zich op 1 ste verdieping, tussen muren. Oude terras is reeds verwijderd. Graag zo snel mogelijk de werken uit te voeren door een goede vakman.

Aanleg terras

Wij hebben een bestaand terras en vragen eigenlijk of dit nieuw terras over het bestaand terras geplaatst kan worden? Er is ook een verhoging met 2 a 3 treden (hoogte +/- 1m totaal) naar de achterdeur. Materiaal liefst in composiet, Bankirai of een andere houtsoort.

Houten terrasje aanleggen

We willen in de hoek van onze tuin een klein stukje houten terras aanmaken eventueel met een houten bank in verwerkt om op te kunnen zitten. De grootte ongeveer 2. 50 op 2. 50 ? Graag prijsofferte hiervoor.

Uitbreiden van terras

Naast het bestaande houten planken terras willen we op een verhoogje van aan 10 a 15 cm graag een terras bij aanleggen waar nu gras is. Dit terras zou ongeveer 20 m²2 moeten zijn. Liefst in grote donkere tegels. Verder liefst zo goedkoop mogelijk.

Aanleggen terras

Rijhuisje met achteraan klein terras. Nu liggen er klinkers en is het terras opgedeeld door klein niveauverschil. Liever zou ik een mooi strak tegelterras hebben zonder niveauverschil.Foto ter beschikking.

Terras in composiet en bankirai

Graag prijs voor een terras in composiet materiaal en bankirai.

Terras aanleggen

Plaats waar het terras moet komen is reeds uitgegraven met een verval van 1,5 cm per lopende meter. Puin en zand zijn al afgevoerd. Resterende werken: - Waar nodig te diep uitgegraven opvullen met gebroken steenslag. - Stabilisélaag 15 cm à 20 cm (indien nodig met ijzernetten verstevigen en ook indien noodzakelijk mocht blijken vochtdoek plaatsen) - Plaatsen van afvoergoten zowel vooraan als achteraan in het terras (materiaal reeds aanwezig) - Aanleg van een terras 7 m x 6 m (ongeveer rekeninghoudend met afvoer en voegen): betontegels van 60 x 60 x6 en een voeg van 3 mm. (45,7 vierkante meter tegels beschikbaar) Graag ook info of kosten gedrukt kunnen worden als ikzelf en/of eventuele extra werkkrachten meehelpen (materiaal aangeven, kruien, mee plaatsen,...)Plan ter beschikking.

Vervangen van glasdallen op een terras

Ik wil de glasdallen van het terras laten vervangen. 4 blokken van 78 cm x 78 cm. Elke blok bestaat uit 9 glasdallen van 23 cm x 23 cm. Foto's bijgevoegd van bovenkant en onderkant. Graag offerte voor de uitvoering van de werken inclusief levering glasdallen. Foto's ter beschikking.

Maken van houten terras in tuin

Houten terras in de tuin met een aanloopstrook