Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Turnhout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Turnhout.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Turnhout of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Turnhout die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Turnhout:

Voortuin beklinkeren

Nu is het een oppervlakte in zand van ongeveer 18 m² gewoon betonklinkers met afboording een kijkgat voor rioolbuis Voortuin van ong. 18m² beklinkeren met betonklinkers en afboording. Momenteel ligt er enkel zand. Graag ook kijkgat voor rioolbuis.

Houten terras leggen voor belétage

Belatage. Deur van keuken gaat buiten naar de dak. Er is en terras daar al met steen tegels. Wij willen het groter maken met hout. Een dakkapel moet weg. Wij willen en schutting voor meer privacy maken. Eventueel moet er ook en trap naar de tuin zijn.

Terras in gepolierde betonvloer leggen

Ik wil graag een terras aanleggen in achtertuin met polybeton. Afmeting 25 m². Nu liggen er dallen, maar die zou ik zelf kunnen weghalen indien nodig.

Terras aanleggen op roofing

Dakterras waar vorig jaar nieuwe roofing is gelegd. Dit jaar zou ik graag een stuk (+- 20 vierkante meter) maken tot terras. Geen idee welk materiaal je hiervoor best neemt. We weten niet goed welk materiaal: hout of composiet of ander onderhoudsvriendelijk.

Heraanleggen terras

Ik ben op zoek naar een aannemer voor het renoveren van onze tuinterras ongeveer 80m². Bestaande situatie is dat er een verhoogd terras ligt maar nooit onderhouden is geweest (houtenplanken trekken krom). We willen dit terras nu opnieuw aanleggen met verhoogd betontegels of een dergelijke variant van tegel. Belangrijk hierbij is dat het terras veilig is en er geen slip gevaar is (bv. na een regenbui) en dat deze onderhoudsvriendelijk is.

Terras in gepolierde betonvloer leggen

Ik zoek een geschikte betonplaat voor de ondergrond voor het tuinhuis en gedeelte overkapt terras. 8m op 4m voor 32m²

Terras met tegels leggen

Het leggen van een terras met betontegels voor 50 m². Momenteel ligt er gewoon grond.

Houten terras plaatsen

Het terras is 41vierkante meter en heeft een zand/aarde ondergrond. Tussen 10 en 50 m²

Terras aanleggen in tegels

Nieuw terras aan te leggen in de tuin. Terras in tegels voor zo een 40 m². Oude terras breken we zelf uit en de tegels kopen we zelf aan.

Houten terras en pad aanleggen

Graag houten terras plaatsen. 16 m² in totaal (plus pad van 1,5 op 10). Er ligt al een chape + uitgravingen en boordsteen zijn geplaatst.