Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Vremde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Vremde.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Vremde of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Vremde die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Vremde:

Houten dakterras aanleggen

Wij willen graag een dak bedekt met roofing mee als nuttig terras aan ons bestaande terras verbinden. Zo zouden we een meer dan verdubbeling van het bestaande terras verwezenlijken. Zo zouden we ook praktisch de hele dag zon hebben, wat nu niet het geval is. Momenteel hebben we een terras van 3 op 6 m met een metalen trap ( met een loopbrug over het dak) naar de tuin. Een trap naar de tuin moet blijven bestaan.

Terras in hardhout klasse 1 aanleggen

Aanleg terras van ongeveer 50 m², met niveauverschil van 1 trap. Oud terras te vervangen

Houten terras plaatsen

Afmetingen terras : 5m x 12.4m. Op verhard terrein. Graag boordplank en raamwerk inbegrepen

Terras in hout composiet

We zouden graag een terras laten aanleggen aan de veranda. Ondergrond is grotendeels gras, en een klein stukje zand. Afmeting is ongeveer 5m40 op 3m20.