Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Wijnegem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Wijnegem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Wijnegem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Wijnegem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Wijnegem:

Dakterras betegelen

Dakterras van 9 meter op 5 meter volledig betegelen. Hoogte dak is 3 meter.

Houten terras plaatsen

Ik had graag een 10m2 houten tegels gehad. Graag verschillende opties bekijken.

Composiet terras aan te leggen

Dit terras omvat 2 tot 3 treden waarvan 1 over de volledige breedte van 470 cm aan het schuifraam. Omdat septische put en regenput onder het terras zitten hebben we 2 luiken nodig, liefst scharnierend. Nu ligt er momenteel niks Aanlegvan een nieuw terras in composiet. terras van 30 m².

Houten terras aanleggen

We willen een terras van padoek laten aanleggen van 24 m².Er staat nog niks.

Composiet terras aanleggen en oud terras verwijderen

We zouden graag een terras in composiet laten aanleggen. Momenteel ligt er een terras in bankirai op houten steunbalken. De breedte van het terras is 6,2 m de lengte ongeveer 5 m. Ook twee treden te voorzien. Ongeveer 30 m² terras.

Bankirai terras vernieuwen

Ik heb een bankirai terras van zo een 20 jaar oud en er zouden een 5 tal planken moeten vervangen worden.

Composiet dakterras aanleggen

Dakterras op 1ste verdiep met trap naar tuin. Oppervlakte 6 op 2 meter. Momenteel geen terras aanwezig, dus alle voorbereidende werken ook nog uit te voeren.

Aanleg buitenterras

Terras aanleggen in de tuin, 4 op 5 vierkante meter 14 cm dik. Nadien word het betegeld.

Aanpassen van het bestaande terras

Betreft rijwoning 6m breed te Wijnegem. Bestaand terras (natuursteen) 3 meter verlengen met houten terras (padoek). Momenteel is dit gedeelte nog gazon, vandaar de nivelleringswerken... breedte perceel is 6 meter, maar links en rechts groeit een haag, dus terrasbreedte ongeveer 5 meter.

Aanleg van terras

Achteraan in de tuin willen we een zonnetarras aanleggen. We twijfelen nog tussen een bankirai (composiet) of de klassieke terrasklinkers.