Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij terrasbouwers voor dakterras betegelen:

Dakterras betegelen

Dakterras van 9 meter op 5 meter volledig betegelen. Hoogte dak is 3 meter.
Offertes van terrasbouwers voor terras uit Wijnegem (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakterras betegelen uit heel België:

Dakterras betegelen

Momenteel is er een dakterras in bankirai maar heeft enkele rotte planken.’aangezien er een stuk kunstgras komt willen we ook de rest aanpakken.

Waterdicht maken van dakterras met coating op bestaande tegels vervangen

Bestaand half gesloten / overdekt terras 7m x 2,5 m opnieuw betegelen of waterdicht maken. (enkele tegels zijn naar boven gekomen)

Dakterras opnieuw aanleggen met tegels

Dakterrassen afbreken en heraanleggen. De terrassen zijn aangelegd met tegels, graag terug het terras betegelen. Er is een gat in het dakterras daar was ooit een vijver aangelegd geweest, toeleggen van het gat en betegelen. Langs beide kanten is er een terras: 1 van ongeveer 40 vierkante meter, het andere van ongeveer 15 vierkante meter.

Dakterras aanleggen

Aanleggen van een dakterras. Het dak is volledig hersteld, er ligt roofing op. Graag in hout of betegelen van dakterras. De oppervlakte is 130 m² aan te leggen.

Dakterras betegelen

Bestaand dakterras dat vergroot moet worden met 56m². Er moeten betontegels opkomen Het gaat over een ( dakterras) op een ondergrondseparking .

Terras waterdicht maken en roofing herstellen

Huidig dakterras vernieuwen , nieuwe roofing leggen en betegelen.

Plat dak renoveren tot dakterras

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? : tussen 10 en 50 m² Welke vlakken wil je laten betegelen? : vloeren Wat is het toepassingsgebied van de tegelwerken? : terras Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : We hebben een plat dak van ongeveer 16m² waar momenteel roofing op ligt. We zouden hier graag een dakterras van maken. Momenteel is de toegang via een raam op de derde verdieping. We dachten aan kunstgras, tegels of hout als ondergrond. We zouden ook een balustrade nodig hebben, maar hier hebben we nog geen duidelijk idee over. We laten ons adviseren door de vakman . Isolatie is niet nodig

Aanleggen van composiet dakterras aanleggen in composiet

Totale oppervlakte 30 m² in 3 delen graag betegelen in composiet op een dak. Terras moet op een dak komen.