Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Willebroek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Willebroek.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Willebroek of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Willebroek die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Willebroek:

Houten terras leggen

Houten terras te plaatsen rond een half ingebouwd achthoekig houten zwembad. Het zwembad is ongeveer 4 op 6 meter en het zou daarrond moeten gelegd worden. Langs de lange zijde zou ik graag ook een terras laten leggen.

Dakterras vernieuwen

Terras van 36m² heraanleggen. Momenteel houten terras op roofing. Soort materiaal in overleg vakman (hout of padouk of dergelijke)

Houten terras aanleggen

Weghalen van de bestaande planten en struiken en een aangelegd pad in steen (ook weg). Aanleg van een terras van ong. 40m² in thermowood.

Terras aanleggen in composiet of met tegels

Bestaande tuin van +- 8x5, met gras. Graag omvorming naar volledig terras. Terras in composiet aan te leggen . chape gieten en dan bekleden met composiet of tegels, dit afhankelijk van de kostprijs.Tegels van 60 op 60 cm. antraciet kleur.

Dakterras in hout aanleggen

Een plat dak met roofing belegd, daar willen we graag een houten terras opleggen. Oppervlakte is 14 m².

Gepolierde betonvloer leggen

Bestaand terras : achteraan, zijtuin en pad naar voordeur. Dit bestaat nu uit grote tegels (natuursteen) met betonnen ondervloer. Het terras achteraan moet uitgebreid worden. +- 70 m².

Tegelwerken buitenshuis

Het bestaande terras met gemetste bloembakken en de oprit met klinkers dienen te worden afgebroken en vervangen door een nieuw terras en oprit. Ik overweeg tegel of beton. Betontegels of natuursteen (marmer, graniet, blauwe hardsteen, basalt,.. ) te plaatsen. Ongeveer 80 m².

Waterdicht maken terras en nieuwe betegeling

Waterdicht maken terras en leggen van nieuwe tegels Appartement op 5 de verdiep 1 lang terras 10 m ² 1 rechthoekig terras 5 m²

Terras aanleggen met composietplanken

Op het terras (composietplanken) komt een jacuzzi te staan. (Gewicht)Terras moet 5. 80 op 4. 00 m worden.

Terras en pas aanleggen in gepolierd beton

Terras en pad naast het huis aanleggen in gepolierd beton.