Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Wilrijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Wilrijk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Wilrijk of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij terrasbouwers voor gelijkaardige projecten:
zwevend terras bel-etage en terras in tuin maken, aanleggen van 2 dakterassen in hout, bestaand terras in tegels vergroten van bel-etage, klinkerwerken uitvoeren, houten terras aanleggen, dakterras op bestaande dakkapel maken, houten terras aanleggen 35 m², houten terras aanleggen in thermowood + houten afsluiting met deurtje, terras in composietplanken aanleggen, houten terras maken op dak, houten terras leggen, heraanleggen oprit, houten terras aanleggen, composiet terras aanleggen, houten terrassen aanleggen met houten pad 25 m²

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Wilrijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Wilrijk:

Composiet terras aanleggen 9 m²

Terras in composiet aanleggen voor een oppervlakte van 9 m². Door rioleringswerken is het terras van 9 m² verwijderd bij mijn moeder. Momenteel is de ondergrond zwarte grond.

Printbeton aanleggen voor terras

Betonvloer aanleggen voor terras oppervlakte is 60 m². Betonterras naast zwembad.

Composiet dakterras plaatsen

Het terras is 24 m² groot. Er moeten bestaande houten planken verwijderd worden. Nieuwe kunststoffen te plaatsen. Over een lengte van 6 meter een balustrade plaatsen.

Uitbreiden dakterras

Ik wil mijn dakterras, welk gebouwd is op een ondergrondse garage en zich bevindt op het gelijkvloers willen uitbreiden. Het terras is nu ongeveer 38m² maar heeft een asymmetrische vorm, deze wil ik graag een rechthoekige vorm laten aannemen. D.w.z. dat het terras moet worden uitgebreid met +/- 4m². Momenteel liggen er op het bestaande gedeelte stenen. De gehele oppervlakte (43m²) met een houten vloer, als enkel een offerte om het stuk van 4m² uit te breiden met stenen. Er zijn eveneens meerdere lichtkoepels aanwezig op het dak (zie foto in bijlage). Suggesties zijn steeds welkom.

Terras groter maken

Ik woon op een appartement (gelijkvloers) met klein terras achteraan. Achteraan is het zoals een 1e verdiep. Wil dit terras graag vergroten naar de breedte van het huis (5,7m) en 2,5m diep. Aan 1 kant staat er een muur en de andere kant is open omdat wij laatste in de rij zijn.

Uitbreken en vergroten van terras

Het is momenteel een klein terrasje achteraan een gelijkvloers appartement , ik zou dit willen uitbreken en iets vergroten naar een 25 m² . Het is een grillige vorm die uitloopt in een driehoek. In steen aanleggen, tegels.

Aanleg van 2 dakterassen in hout

Aanleg van twee dakterassen van ca. 20 m²/terras. Appartement gelegen op de 5 de verdieping. Graag advies over de verschillende houtsoorten voor het dakterras.

Terras vernieuwen

We willen ons terras vernieuwen. Er is nu een terras met houten planken, die krom getrokken zijn. Het terras sluit aan op de achtergevel (een veranda) en is 2 trapjes hoger dan de tuin. Er moet aansluitend dus ook een trap worden gemaakt van 2 treden (deze is nu telkens 2 planken breed, over bijna de hele breedte van het terras). Ik denk dat ook het onderliggende geraamte moet opgeknapt worden, voor een stevige basis.

Bestaande terras vervangen door natuursteen terras

Graag prijs: Bestaande betonklinkers terras vervangen door natuursteen terras huidige ondergrond kan gebruikt worden met een minimale nivellering + leidingen voor elektriciteit en water moeten gelegd worden onder de vloer+ scheidingsmuur van 5 meter in composietplanken.

Dakterras in hout met omheining

Een dakterras plaatsen op een plat dak van ongeveer 65 vierkante meter op 1 ste verdieping. Met een omheining op een houten vloer. De stedenbouwkundige vergunning moet samen met een architect aangevraagd worden. Dakterras is in Wilrijk.

Leggen terras in hout

Nu momenteel gras maar zou graag een deel in hout of composiet willen hebben, aaneensluitend aan een stuk terras in tegels. Daarnaast ook een 10m afsluiting in hout plaatsen

Plaatsen nieuw terras

Betreft een arbeiderswoning uit de jaren '30, rijhuis, aanpalende tuinen van de buren. Afbraak (en verwijdering) bestaand terras en nivellering grond eronder. Aanleg nieuw terras, passend bij stijl woning. Aanleg wegneembaar zeil voor de zon.

Terras bedekken met hout of composiet

We wensen ons terras te laten bedekken met hout of composiet en willen graag hiervoor bij u een offerte opvragen. De totale terrasoppervlakte bedraagt +/-28m2. Dank bij voorbaat.

Aanleggen van oprit

Voor een oprit voor een wagen wil ik een blauwe hardsteen van 40 x 40 leggen. Ik kan zelf alles uitgraven dat u ineens alles kan plaatsen, er ligt 1 deksel voor de beerput en 3 verluchting deksels. U moet mij enkel zeggen hoe diep ik moet uitgraven. Graag prijs hiervoor, het is een mooie rechthoek van +/- 7 x 6 m. Adresgegevens bij afspraak.

Renoveren van terras

Onze stadstuin is een L-vormige oppervlakte van 33 m². Op dit moment bestaande uit een buitentegel (12 m²)en een grasperkje van (21 m²), gescheiden door een goot. In het stuk met de buitentegel bevindt zich het vetputje van de keuken en het deksel van de septische put. Wij zouden graag over het volledige oppervlak een houten ondergrond verkrijgen. Ik neem aan dat er uitsparingen en/of houten deksels voorzien kunnen worden waar nodig. We weten niet goed in welke houtsoort, al lijkt Thermowood ons wel een leuke optie.Foto's ter beschikking.

Terras vergroten

Terras vergroten bel-etage 1 ste verdieping.Verder uitbouwen in metaal.2 m dieper

Vernieuwen van oude terras door bankirai

Het huidig halfrond terras is 16 jaar geleden geplaatst. Het is door een houten schot in twee gedeeld en grenst aan de slaapkamer van 2 huurappartementen. Het krijgt weinig zon en door de vochtigheid is de onderliggende 'houten' constructie instabiel geworden. Ik heb vernomen dat dit in aluminium zou moeten zijn. De houtband aan de omtrek is ook rot. Planken komen los, want zijn met nagels die roesten genageld. Ondertussen zijn daar wel al roestvrije vijzen ingevezen. Sommige planken zijn beschadigd en het is nooit echt onderhouden geworden. De bijgevoegde foto dateert van 6 jaar geleden. Prijsofferte voor een bankirai terras. Graag schatting, prijs advies.

Herstellen dakterras (vochtprobleem)

We hebben een gelijkvloerse bijbouw waarboven een veranda en een terras bevinden. De buitenmuur van de bijbouw vertoont waterschade, loskomende voegen en schimmel/zout afzetting. Hoogstwaarschijnlijk komt dit door insijpeling van vocht via het dakterras. Graag het terras waterdicht maken en eventueel voorzien van een afwatering. En als mogelijk de buitenmuur terug volledig opvoegen.

Maken van terras

Wij wensen een zwevend houten tuinterras van 5 op 4 m aan te leggen. Dit terras moet zwevend ( onderlaag gras) omdat we geen toestemming krijgen van de gemeente voor een verhard terras, zwevend (op paaltjes) mag wel. We hebben een voorkeur voor hard hout (bankirai wordt blijkbaar afgeraden) of thermowood, look hardhout. Graag een gedetailleerde prijsofferte voor beide mogelijkheden.

Maken terras achteraan tuin

Ik zou graag een terras van 11,50 m2 in mijn achteraan tuin maken. Hier zou ik graag met hout willen werken maar ik weet nog niet goed wat voor soort hout, zou u hiervoor de prijzen willen geven van verschillende soorten hout. En ik zou ook graag willen weten of ik nog ander materiaal nodig heb: bv. steunbalken, stenen, ... . U mag het materiaal komen leveren of ik wil er ook wel omkomen. Het maken van het terras zal ik zelf wel doen.

Aanleggen van oprit in klinkers

Hello, now there is walking way (klinker oprit)through garden. This has to put out and garden also put out. And then new klinkers 22X22X6 needs to fix. Ground is not in level. Needs border around 6 trees. Nearly 30 m³ stabilitei needs.

Aanleg van een terras

Aanleggen van terras 30m2 (6 op 5 ) aansluitend aan veranda.Foto's ter beschikking.

Zwevend terras beletage 1 verdiep

Graag zouden wij ons bestaand terras 1 m op 2 m in beton op het eerste verdiep willen laten vergroten tot 2 of 3 meter diepte en 5. 80 breed + een trap naar de tuin toe in metaal en eventueel mogelijk een gesloten vloer prijs offerte met en zonder vloer in composiet.

Plaatsen van terras + dakterras

Het gaat over een dakterras en een gelijkvloers, gelijkvloers ligt nu een terras met treden, dit moet uitgebroken worden. Het dakterras, roofing, er staat ook een koepel waar rond gewerkt moet worden, hier in een balustrade nodig.

Maken van dakterras

Dakterras maken in schuin dak