Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Wilrijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Wilrijk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Wilrijk of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Wilrijk die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Wilrijk:

Composiet terras aanleggen

Momenteel staat er geen bestaand terras op de plaats waar wij dit zouden willen. De ondergrond is gras en onkruid. Terras : 7 à 8 m lengte op 2, 5 m Br.

Houten dakterras maken

Plat dak omvormen tot gezellig terras. Zij omheiningen te voorzien voor privacy. liefst hout of duurzamere materialen. plat dak is reeds vernieuwd met pvc afwerking. Structuur is normaal beton, te bevestigen.

Aanleggen van dakterras

Dakterras aanleggen van zo een 30 m². Dit liefst met een soort bankirai en ook goed afbakenen. Er moet ook een stuk glas inkomen.

Houten terrasplatform plaatsen

We willen een houten terrasplatform bouwen op de bestaande bedrijfsparking.

Terras/balkon herstellen

Sinds kort merk ik dat er bij regen het terras met houten vloer bovenop mijn terras vocht doorlaat. De zijwand van mijn terras bevat vochtplekken en is beschimmeld.

Composiet terras aan te leggen

Wij willen dit voorjaar onze tuin heraanleggen. In de eerste plaats terras aanleggen en schutting vervangen. Terras in composiet. Schutting in composiet. Dezelfde materialen te gebruiken. We willen graag zo snel mogelijk starten met de werken.

Composiet terras aanleggen 9 m²

Terras in composiet aanleggen voor een oppervlakte van 9 m². Door rioleringswerken is het terras van 9 m² verwijderd bij mijn moeder. Momenteel is de ondergrond zwarte grond.

Printbeton aanleggen voor terras

Betonvloer aanleggen voor terras oppervlakte is 60 m². Betonterras naast zwembad.

Composiet dakterras plaatsen

Het terras is 24 m² groot. Er moeten bestaande houten planken verwijderd worden. Nieuwe kunststoffen te plaatsen. Over een lengte van 6 meter een balustrade plaatsen.

Uitbreiden dakterras

Ik wil mijn dakterras, welk gebouwd is op een ondergrondse garage en zich bevindt op het gelijkvloers willen uitbreiden. Het terras is nu ongeveer 38m² maar heeft een asymmetrische vorm, deze wil ik graag een rechthoekige vorm laten aannemen. D.w.z. dat het terras moet worden uitgebreid met +/- 4m². Momenteel liggen er op het bestaande gedeelte stenen. De gehele oppervlakte (43m²) met een houten vloer, als enkel een offerte om het stuk van 4m² uit te breiden met stenen. Er zijn eveneens meerdere lichtkoepels aanwezig op het dak (zie foto in bijlage). Suggesties zijn steeds welkom.