Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Wilrijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Wilrijk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Wilrijk of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Wilrijk die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Wilrijk:

Houten dakterras vernieuwen

Dakterras van 95m² vernieuwen. Vergunning reeds in orde aangezien dat in 2007 werd gelegd. Momenteel is men dak aan het isoleren en nieuwe roofing aan het leggen. Alle documenten over bouw zijn aangevraagd bij gemeente. Graag 35m² groen dak en 60m² terras.

Terras en tuinpad aanleggen

Een terras in tegels Woodlock van 2 x 2.5m, een tuinpad van 0.7 x 5.5m en een pad van 0.95 x 2.40m dat deels over de vijverrand hangt. Overal dezelfde tegels van 1 cm dik, enkel bij het deel over de vijver zouden we tegels van 2 cm dik wensen.

Composiet terras leggen

Er is een bestaande structuur van 2.80 x 2.80 meter. Een ijzeren frame met tussenliggende onderverdelingen. Er was vroeger een tuinhuis met plankenvloer. Tuinhuis is afgebroken, de plankenvloer is uitgebroken en er is puin gestort in de ruimte tussen het frame. Ik weet niet welk materiaal het beste is voor deze situatie, ik opteer voor een mooie natuurlijke uitstraling. Achteraan een tuin van 35 meter diep. Het uiteindelijke terras moet ook 2,8m op 2,8m zijn.

Composiet terras aanleggen

De helft van deze oppervlakte heeft al een vlakke tegel (was vroeger een veranda). De andere helft bestaat uit klinkers (oude). Over deze beide oppervlaktes zouden we 1 groot terras willen leggen in composiet / houtlook, oppervlakte 26m².

Terras in gepolierde betonvloer leggen

Voor het plaatsen van een tuinhuis met luifel zouden we een vlakke ondergrond en stukje terras willen voorzien in gepolierd beton.(Totale opp. 36m² - 5,75m Br x 6,25m L)

Composiet terras aanleggen

Momenteel staat er geen bestaand terras op de plaats waar wij dit zouden willen. De ondergrond is gras en onkruid. Terras : 7 à 8 m lengte op 2, 5 m Br.

Houten dakterras maken

Plat dak omvormen tot gezellig terras. Zij omheiningen te voorzien voor privacy. liefst hout of duurzamere materialen. plat dak is reeds vernieuwd met pvc afwerking. Structuur is normaal beton, te bevestigen.

Aanleggen van dakterras

Dakterras aanleggen van zo een 30 m². Dit liefst met een soort bankirai en ook goed afbakenen. Er moet ook een stuk glas inkomen.

Houten terrasplatform plaatsen

We willen een houten terrasplatform bouwen op de bestaande bedrijfsparking.

Terras/balkon herstellen

Sinds kort merk ik dat er bij regen het terras met houten vloer bovenop mijn terras vocht doorlaat. De zijwand van mijn terras bevat vochtplekken en is beschimmeld.