Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Wommelgem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Wommelgem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Wommelgem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Wommelgem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Wommelgem:

Terras met betonrot herstellen

Betonrot behandelen op het terras van 6 m²op de eerste verdieping van een appartement. Eventueel ook behandelen van de terrastegels op het terras op het gelijkvloers die door afdruipend water van het terras eerste verdiep beschadigd zijn.

Houten terras leggen op tweede verdieping

Terras appartement 2de verdieping (meer dan 20 jaar oud) te bedekken met duurzaam hardhout (bankirai, ipé of padoek, planken zonder groeven). Terras is 4,40 lengte x 5,3 diepte (24 m2 ongeveer). Huidige planken zijn aan vervanging toe. Schutting stevig te bevestigen (4 bestaande panelen hoeven niet vervangen te worden, maar zijn omgewaaid door de storm in maart).

Oprit en padjes in klinkerwerken aanleggen

Oprit en padjes in klinkers aan te leggen . Oprit 5 m 5 op 6m. Padjes : 2 x 10 m Terras aan zijkant : 4 op 5 m mogelijk in betontegels of ook klinkers . Terras achteraan: 18 op 5 m. Nu nieuwbouw en enkel nog aarde.

Heraanleg terras met composiet

Een deel van ons (verhoogd) terras dient vernieuwd te worden. Momenteel tegels maar wij wensen deze te laten vervangen door composiet planken. Terras mag eventueel met een paar m² uitgebreid worden. Terras nu ongeveer :10m².

Leggen van een terras rond zwembad en achterzijde woning

Het vernieuwen van het bestaande terras achteraan alsook een nieuw terras rond het zwembad. Steen / tegels leggen, zeker geen hout. Terras zal rond de 40 - 60 vierkante meter zijn.

Terras aanleggen in klinkers

Ik wil een terras laten aanleggen in klinkers ( herfstkleur of licht bruine tinten ) De oppervlakte is 24 vierkante meter. Momenteel liggen er grote tegels van houten latten bevestigd rechtstreeks op de grond. Deze moeten verwijderd worden. Het terras is enkel door de woning te bereiken of met een kraan over het huis.

Kasseien aanleggen voor oprit en pad

Momenteel liggen Er betonen platen deze gaan weg. Er moet een rechte oprit aangelegd worden van 4m breedt lengte van 20m. Met een zijvertakking voor parkeerplaats personen wagen. Ook moet Er Voor het huis een pad van 90cm a 1m gelegd worden. En Eventueel een pad richting de poort voor 14m lang

Tegelwerken buitenshuis

Bestaand terras gelegd in chape afbreken. Een nieuwe betonsteen 80 x 80 leggen of gepolierd beton met voeg slijpen. Oppervlakte terras. 5 m x 8 m.

Houten terras vernieuwen

Er is een erker waar het terras moet aan aangepast worden en schuin loopt. Ongeveer 13 m². Het hout van het huidige terras is rot en dit moet vernieuwd worden.

Terras aanleggen

Aanbouw van zonneterras achter het huis. Dit dient gelijk te komen liggen met het klinkerpad rond het huis. Gras dient verwijderd te worden om zelfde hoogte met klinkerpad te bekomen. Terras dient 6,6 M x 4 M te worden. Werkplek is vlot bereikbaar via oprit. Moet nog worden uitgegraven en stabilise geplaatst worden.