Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij terrasbouwers voor heraanleg terras met composiet:

Heraanleg terras met composiet

Een deel van ons (verhoogd) terras dient vernieuwd te worden. Momenteel tegels maar wij wensen deze te laten vervangen door composiet planken. Terras mag eventueel met een paar m² uitgebreid worden. Terras nu ongeveer :10m².
Offertes van terrasbouwers voor terras uit Wommelgem (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor heraanleg terras met composiet uit heel België:

Heraanleggen tuin en oprit

Heraanleg voor- en achtertuin inclusief nieuwe oprit + terras met overkapping. Tegels van terras te vernieuwen. Nu liggen er klinkers. Vergroten van oprit en terras . Oppervlakte :huis 20 m lang , groot aantal m². Tuin gazon dient ook aangelegd worden.Soort tuinhuis af te breken.

Houten gevelbekleding met isolatie aanbrengen

Het gaat om een zijgevel muur die bij heraanleg van het terras moet waterdicht worden gemaakt maar met oog voor esthetiek. Een houten bekleding aanbrengen en dan ook isoleren.

Heraanleggen gazon

Ik ben bezig met de volledige heraanleg van mijn tuin (afm. Tuin 5,9m x 18m). Aanleg terras en afsluiting neem ik voor eigen rekening maar gras niet Het is van dermate slechte kwaliteit (lees veel onkruid en verschrikkelijk oneffen) dat dit moet gefreesd en genivelleerd worden. Ik spreek over een nieuw gras oppervlakte van +/- 70 m². Ik ben zelf reeds begonnen met snoeien, afsluiting plaatsen en het besproeien van het gras. Ik zou graag grasmatten leggen dus is het essentieel dat de opp. mooi vlak is.

Heraanleggen van terras en grasmatten leggen

Heraanleg terras in blauwe steen. Aanleg lounge. Aanleg pad rond garage. Aansluiten van bestaande oprit met de garage. Boordstenen plaatsen. Aanleg grasmatten.

Heraanleg (betegeling en onderlaag) terras op eerste verdieping

Terras op eerste verdieping renoveren. Opnieuw betegelen en vermoedelijk ook vervanging van de onderlaag van de tegels. Afwerking met boordsteen in blauwe hardsteen.

Heraanleggen van terras rond zwembad in ocewood

Heraanleg terras in ocewood composiet, rond zwembad, +/- 80 m². Tegels rond zwembad verwijderen.

Terras aanleggen en betegelen

Heraanleg terras, uitgraven, stabilisé, chappe & afwerken met aanleg keramische tegels. De oppervlakte is ongeveer 40 m².

Printbeton aanleggen voor terras in kassei of tegelstructuur

Betonvloer plaatsen ongeveer 50 m². Graag een printbeton aanleggen. Heraanleg van terras (momenteel bestaande uit tegels) Ongeveer nuance grijs-bruin. Opteren voor een natuurkleur. Tegelstructuur of kassei structuur.