Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij terrasbouwers voor heraanleg terras met composiet:

Heraanleg terras met composiet

Een deel van ons (verhoogd) terras dient vernieuwd te worden. Momenteel tegels maar wij wensen deze te laten vervangen door composiet planken. Terras mag eventueel met een paar m² uitgebreid worden. Terras nu ongeveer :10m².
Offertes van terrasbouwers voor terras uit Wommelgem (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor heraanleg terras met composiet uit heel België:

Composiet terras leggen

Heraanleg van bestaand terras (ongeveer 15-20) trapeze-vormig. Ondergrond moet ook worden aangepakt. Indien mogelijk ook herstel houten platen grenzend aan terras (2 houten palen moeten worden vervangen, houten palen zijn al in ons bezit (speciaal moeten laten maken)

Chappen en heraanleggen terras

Vloerder voor heraanleg (overdekt) terrasvloer 33m². Uit te voeren werken: chappen (+/- 7cm) op bestaande tegelvloer + plaatsen keramische parket (voor buiten, reeds aangekocht). De oppervlakte wordt op voorhand (opbreken huidige houten vloer + nutsleidingen) chap-klaar gemaakt door eigenaars.

Terras in composiet aan te leggen

Heraanleg terras in composiet rond zwembad. Nu ligt er een terras dat zal afgebroken worden. Terras van 10 op 5 m.

Houten dakterras aanleggen

Heraanleg terras op 1ste verdiep bovenop een bestaand dak. Inhoud van de werken: Uitbreken huidig terras. Afwatering (schuin afwateren voldoende, op het dak is reeds afwatering voorzien) Aanleg terras (+-25m²) Materiaal: houtsoort die mag vergrijzen ) Opgelet: Garantie noodzakelijk dat huidige roofing op het dak niet beschadigd wordt. Anders zijn er problemen met de onderbuur

Installatie regenwaterput achter een halfopen bebouwing

Alvorens ik mijn terras heraanleg wil ik eerst achter het huis (halfopen bebouwing) een betonnen regenwaterput steken van 10.000L. De huidige klinkers (boven volle grond) zullen bij aanvang van de werken verwijderd zijn. Er zijn 3 punten waar het water van het dak (achter het huis) de grond in gaat. Er is achteraan ook een aansluiting naar de riolering voor de eventuele overloop (misschien kan infiltratie ook). Alles bij elkaar schat ik zo'n 16m buis in de grond voor de toevoerleidingen. Ik wil 1 of 2 aftappunten. 1 punt in de garage in de put waar de watermeter in staat (ik schat 27m ondergrondse waterbuis). En 1 punt in de tuin voor het sproeien van de planten.

Heraanleggen terras en aanleggen tuinpad

Aanleg tuinpad langsheen het huis (nieuw) . Nu ligt er verharde aarde. tuinpad van 12m40 en moet verbreed worden met 1 m. Pad sluit aan het terras die achteraan de woning ligt. Heraanleg terras (bestaand, huidige bestrating: betonklinkers). terras in kleikinkers: 4 m op 3m.

Houten terras in ipé aanleggen

Heraanleg tuinterras in hout. Terras van 11 m² in achtertuin Momenteel Bankirai maar willen graag Ipé leggen.

Gepolierde betonvloer leggen als oprit

Aanleg terras + weg naar terras + heraanleg oprit/inkom . Oppervlakte van 100m². Nu ligt er daar beton en kiezel en stenen.