Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij terrasbouwers voor heraanleg terras met composiet:

Heraanleg terras met composiet

Een deel van ons (verhoogd) terras dient vernieuwd te worden. Momenteel tegels maar wij wensen deze te laten vervangen door composiet planken. Terras mag eventueel met een paar m² uitgebreid worden. Terras nu ongeveer :10m².
Offertes van terrasbouwers voor terras uit Wommelgem (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor heraanleg terras met composiet uit heel België:

Installatie regenwaterput achter een halfopen bebouwing

Alvorens ik mijn terras heraanleg wil ik eerst achter het huis (halfopen bebouwing) een betonnen regenwaterput steken van 10.000L. De huidige klinkers (boven volle grond) zullen bij aanvang van de werken verwijderd zijn. Er zijn 3 punten waar het water van het dak (achter het huis) de grond in gaat. Er is achteraan ook een aansluiting naar de riolering voor de eventuele overloop (misschien kan infiltratie ook). Alles bij elkaar schat ik zo'n 16m buis in de grond voor de toevoerleidingen. Ik wil 1 of 2 aftappunten. 1 punt in de garage in de put waar de watermeter in staat (ik schat 27m ondergrondse waterbuis). En 1 punt in de tuin voor het sproeien van de planten.

Heraanleggen terras en aanleggen tuinpad

Aanleg tuinpad langsheen het huis (nieuw) . Nu ligt er verharde aarde. tuinpad van 12m40 en moet verbreed worden met 1 m. Pad sluit aan het terras die achteraan de woning ligt. Heraanleg terras (bestaand, huidige bestrating: betonklinkers). terras in kleikinkers: 4 m op 3m.

Houten terras in ipé aanleggen

Heraanleg tuinterras in hout. Terras van 11 m² in achtertuin Momenteel Bankirai maar willen graag Ipé leggen.

Gepolierde betonvloer leggen als oprit

Aanleg terras + weg naar terras + heraanleg oprit/inkom . Oppervlakte van 100m². Nu ligt er daar beton en kiezel en stenen.

Houten terras aanleggen

Betreft de aanleg van een houten terras in ThermoWood van 20m2 onder een smeedijzeren pergola van 12m2. De voorbereidende grondwerken met stabilisé worden ikv volledige heraanleg tuin en terrassen uitgevoerd. Wij zoeken een professionele vakman om het houten terras aan te leggen volgens de regels van de kunst. Het niveau van het houten terras op grashoogte (1 horizontale lijn).

Heraanleggen tuin en oprit

Heraanleg voor- en achtertuin inclusief nieuwe oprit + terras met overkapping. Tegels van terras te vernieuwen. Nu liggen er klinkers. Vergroten van oprit en terras . Oppervlakte :huis 20 m lang , groot aantal m². Tuin gazon dient ook aangelegd worden.Soort tuinhuis af te breken.

Houten gevelbekleding met isolatie aanbrengen

Het gaat om een zijgevel muur die bij heraanleg van het terras moet waterdicht worden gemaakt maar met oog voor esthetiek. Een houten bekleding aanbrengen en dan ook isoleren.

Heraanleggen gazon

Ik ben bezig met de volledige heraanleg van mijn tuin (afm. Tuin 5,9m x 18m). Aanleg terras en afsluiting neem ik voor eigen rekening maar gras niet Het is van dermate slechte kwaliteit (lees veel onkruid en verschrikkelijk oneffen) dat dit moet gefreesd en genivelleerd worden. Ik spreek over een nieuw gras oppervlakte van +/- 70 m². Ik ben zelf reeds begonnen met snoeien, afsluiting plaatsen en het besproeien van het gras. Ik zou graag grasmatten leggen dus is het essentieel dat de opp. mooi vlak is.