Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Zoersel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Zoersel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Zoersel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Zoersel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Zoersel:

Houten terras leggen

Vlonder terras van 50m² aanleggen. Afscheiding en vlonder 20m².

Houten terras leggen

Het gaat hier over een oppervlakte van ongeveer 25m² en 1 of 2 trapjes over de totale breedte (4m) om het niveau-verschil te overbruggen. Ik zou graag volgende zaken uitvoeren dek, trap, chap en eventueel steenkorven van ongeveer 8 lopende meter met hoogte 1.20m en 20cm diepte.

Vernieuwen van terras in padouk

Mijn bestaande terras is na 15j aan vervanging toe. Bestaande steunen kunnen behouden blijven. Ik schat ongeveer 120m² in totaal. Hier en daar ook graag een plantenbak. Terras : padoukhout als materiaal.

Terras in Ipe hout plaatsen

Plaatsen van een terras in een L-vorm, in totaal 37,5 m². Als materiaal hadden we graag Ipe hout gebruikt. Momenteel staat er gewoon gras op plaats van de werken, dus ook voorbereiding moet nog gebeuren. Materiaal nog niet aangekocht.

Tegelwerken buitenshuis uitvoeren

Plaatsen oprit en garage in klinkers plus en terras Terras is 60m²en moet keramische tegels De oprit is 170m² graag in klinkers afwerken , momenteel ligt er gemalen grind op

Steentapijt aanleggen voor terras

Wij zouden graag op ons bestaand terras ( gewone gewapende beton) een gietvloer of steentapijt laten aanleggen. (afhankelijk van de prijs) Groot terras: 40 m², ondergrond gewapende beton, pas Overdekt terras: +/- 15 m², gewapende beton.

Terras herbetegelen

Een bestaand terras op beton met dunne tegels die nu breken en loskomen vervangen. We wensen een nieuw terras in natuursteen (marmer, graniet, blauwe hardsteen, basalt,...) Betegelen van een oppervlakte van 250 m².

Gepolierde betonvloer aanleggen voor een oprit

Gepolierde betonvloer aanleggen ongeveer 100 m² dit is voor een oprit. Is nu verhard zand met steengruis door. Best ter plaatse komen kijken. Graag ook verlichting voorzien.

Nieuwe tegels terras aanleggen

Vandaag is alles in betonklinkers, en ronde vormen. We willen naar meer strakke rechte vormen gaan. Daarnaast zijn er vandaag bloembakken gevormd door houten paaltjes (het grasveld ligt halve meter lager) en die moeten vervangen worden door gemetste vierkante bakken. Hier vinden we zwarte Modul Block wel mooi. Als tegels dachten we aan Marlux Forest Maple Grey. Aan de rand van het terras moeten er afwatering komen, iets in de trend van een ACO Discreet Inox. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 50 m².

Houten terras aanleggen

Gazon weghalen en rondom het zwembad terras aanleggen. +/ 50 M² in een U-vorm.