Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Zwijndrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Zwijndrecht.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Zwijndrecht of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Zwijndrecht die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Zwijndrecht:

Tuin egaliseren en terras met klinkers aanleggen

Aanleg van een terras met oppervlakte van 57 m². Dit met stabilisé en daarna klinkers. Men moet ook de tuin egaliseren, in totaal zo een 200 m².

Klinkerwerken uitvoeren

Is nieuwbouw woning en oprit is nu gewoon grond - tss 10 - 50 m²

Terras aanleggen in composiet

Wij hebben sinds kort een nieuwe woning gekocht. Momenteel ligt er een bankirai terras dat volledig verzakt is en zelfs gevaarlijk wordt. Wij zijn dan ook op zoek naar een valabel alternatief. Terras : stuk her aan te leggen :20 m². Ligt rond een vijver.

Aanleggen van terras en pad in gepolierde beton

Aanleggen terras en pad naar achteraan in de tuin. Totaal oppervlakte is niet geweten. Dit is een groot stuk, graag komen kijken ter plaatse. Alles moet nog gedaan worden, uitgegraven , stabilise.

Gepolierde betonvloer aanleggen voor terras

Gepolierd beton aanleggen voor een terras 30 m². Ondergrond zand.

Houten terras aanleggen op bestaande beton terras

Een houten terras plaatsen op een bestaande beton terras.

Aanleggen terras

Aanleg terras aansluitend aan de veranda op huidig grasperk. Ik wens graag een vakman ter plekke te laten kijken naar de mogelijkheden.

Nazicht terras eerste verdiep op lekken

Wij wonen op een bel etage als het regent lekt het op het terras op het eerste verdiep naar beneden in ons bijgebouw.Het is aan de afvoer aan het terras dat er zich een probleem voordoet. terras bestaat uit tegels.

Terras vervangen door composiet terras

Bestaand terras is rot,planken komen los,splinters Wil dit vervangen door een composiet terras. Indien nodig kunnen we het eventueel zelf afbreken, als dit de prijs drukt.

Vervangen van vloer op terras 1 ste verdieping en vloer in de tuin

Vloerder: Ik woon in een bel etagewoning en wil een nieuwe vloer langs de tuin buiten op het terras van de eerste verdieping. En ongeveer 30 vierkante meter eronder in de tuin waar later ook een trap moet komen. er ligt reeds een vloer en die moet vervangen worden.