Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij terrasbouwers voor klinkerwerken uitvoeren:

Klinkerwerken uitvoeren

Is nieuwbouw woning en oprit is nu gewoon grond - tss 10 - 50 m²
Offertes van terrasbouwers voor terras uit Zwijndrecht (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor klinkerwerken uitvoeren uit heel België:

Klinkerwerken uitvoeren

Wij willen onze oprit en weg naast het huis laten vernieuwen door er OUDE rode paaltjes op te leggen. Tussen 50 en 100 m².

Klinkerwerken uitvoeren

Aanleg oprit: Kiezelsteen vervangen door klinkers Aanleg terras: Oud terras opbreken, nieuw terras leggen (klinkers) Meer dan 100 m²

Klinkerwerken uitvoeren

Uitbreken huidig natuursteen, opnieuw aanleggen van paadje en oprit - tussen 50 - 100 m²

Klinkerwerken uitvoeren

Voor een terras aan onze nieuwbouwwoning, die we recent kochten, dient nog een terras aangelegd te worden in waterdoorlatende materialen... maw klinkers of terrastegels (natuursteen, beton) met een .voeggrind dat water doorlaat of composietterrasplanken ... met een breedte van 6m op max 4 m diepte.

Klinkerwerken uitvoeren

Aan de voordeur plus de oprit zo naar achter naar het terras willen wij klinkeren. zo +-180m²

Klinkerwerken uitvoeren

Aanleg oprit nieuwbouwwoning in constructie. Graag gebruik 'roodbruinkleurige' of bijpassende betonklinkers (Gebruik gevelsteen Vandemoortel Nature 7 Brick E (ferro red-pure)). Oppervlakte van 40-45m².

Klinkerwerken uitvoeren

Aanleggen van een terras aan de volledige zijkant aan het huis en een gedeelte voor de paardenstallen. Het gaat minstens over 100 m² à 150 m². Voorlopig denken we aan klinkerwerk, maar grasdallen mag eventueel ook. Er ligt geen oud terras om uit te breken.

Klinkerwerken uitvoeren

Op de oprit ligt momenteel grint, die moet eerst afgegraven worden. Er ligt voor de voordeur een pad met gladde stenen dat we eveneens willen verwijderd zien. Ook een beukenhaag van 2m breed moet verwijderd worden. Aan oppervlakte, oprit en latere carport, samen komen we aan ongeveer 120m2. Er dient rekening gehouden te worden met 4 controleputjes