Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een terrasbouwer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende terrasbouwers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Brussel, kan u deze hier kiezen: Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Etterbeek, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Ukkel, Vorst Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in de provincie Brussel staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Brussel:

maandag 25 maart 2019

Bestaand terras vernieuwen en uitbreiden in hout

Het terras ligt achter het huis en dateert waarschijnlijk van de jaren 70 en begint barsten te vertonen. Het betsaand terrras is ongeveer 15m2 groot en dient vergroot te worden met een stuk dat uitgegraven moet worden.
zaterdag 23 maart 2019

Houten dakterras terug aanleggen

Nieuw Dakterras in U-vorm + bestaand terras recupereren en verplaatsen. Terras bestaande uit bankarai. Staat op poten.
donderdag 7 februari 2019

Dakterras te vernieuwen

Terras van 35m². Dateert van 1960. Een nieuwe look geven. Dakterras met vierkante stenen. Zijkanten met plantenbakken. Alles te vernieuwen.
vrijdag 5 oktober 2018

Oprit 40 m² aanleggen in klinkers

Klinkers aanleggen voor de oprit. De oppervlakte aan te leggen is ongeveer 40 m².
maandag 4 juni 2018

Aanleggen houten terras

Ik wil een houten terras aanleggen van ongeveer 27 m². Materiaal zal ik zelf aankopen wellicht.
zaterdag 26 mei 2018

Zwevend terras bouwen

Ik zou graag een zwevend terras aanbrengen bestaande uit metalen constructie aan de achtergevel. Mijn appartement bevindt zich aan de achterzijde op de eerste verdieping. Er dient een trap naar de tuin voorzien te worden. Oppervlakte van het terras is 5,69 m².
woensdag 16 mei 2018

Dakterras in hout plaatsen

Het penthouse bestaat uit twee terassen van 2m x 18m en 2m x 15m Het dakterras is in steentegels van 50x50 niet vast op de grond en omringd door plantenbakken in steen met een balustrade aan gehecht. De bedoeling is om de tegels en plantenbakken weg te halen en volledig te vernieuwen naar een houten terras omring met plantenbakken/balustrade.
vrijdag 11 mei 2018

Houten terras aanleggen

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? : tussen 10 en 50 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Een terras uit twee delen bekleden met hout of composiet. 4 op 5 . En 8 op 1.
maandag 7 mei 2018

Dak terras aanleggen in hout

Op de derde verdieping van een kleine mede-eigendom wil ik een dakterras aanleggen van 16 m² (4 x 4 m). Materialen kunnen langs de straatkant geleverd worden met een standaard verhuislift. Het terras bevindt zich aan de achterkant. Dit is op de derde verdieping.
maandag 7 mei 2018

Terras en trap naar tuin

Ik heb een houten terras en trap waarvan het het hout rot is. Ik zou graag een nieuw terras willen van een totale oppervlakte van 16m² , En een trap van 1. 20 m hoog het liefst in metaal.