Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een terrasbouwer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende terrasbouwers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Brussel, kan u deze hier kiezen: Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Etterbeek, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Ukkel, Vorst Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in de provincie Brussel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Brussel:

vrijdag 5 oktober 2018

Oprit 40 m² aanleggen in klinkers

Klinkers aanleggen voor de oprit. De oppervlakte aan te leggen is ongeveer 40 m².
maandag 4 juni 2018

Aanleggen houten terras

Ik wil een houten terras aanleggen van ongeveer 27 m². Materiaal zal ik zelf aankopen wellicht.
zaterdag 26 mei 2018

Zwevend terras bouwen

Ik zou graag een zwevend terras aanbrengen bestaande uit metalen constructie aan de achtergevel. Mijn appartement bevindt zich aan de achterzijde op de eerste verdieping. Er dient een trap naar de tuin voorzien te worden. Oppervlakte van het terras is 5,69 m².
woensdag 16 mei 2018

Dakterras in hout plaatsen

Het penthouse bestaat uit twee terassen van 2m x 18m en 2m x 15m Het dakterras is in steentegels van 50x50 niet vast op de grond en omringd door plantenbakken in steen met een balustrade aan gehecht. De bedoeling is om de tegels en plantenbakken weg te halen en volledig te vernieuwen naar een houten terras omring met plantenbakken/balustrade.
vrijdag 11 mei 2018

Houten terras aanleggen

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? : tussen 10 en 50 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Een terras uit twee delen bekleden met hout of composiet. 4 op 5 . En 8 op 1.
maandag 7 mei 2018

Dak terras aanleggen in hout

Op de derde verdieping van een kleine mede-eigendom wil ik een dakterras aanleggen van 16 m² (4 x 4 m). Materialen kunnen langs de straatkant geleverd worden met een standaard verhuislift. Het terras bevindt zich aan de achterkant. Dit is op de derde verdieping.
maandag 7 mei 2018

Terras en trap naar tuin

Ik heb een houten terras en trap waarvan het het hout rot is. Ik zou graag een nieuw terras willen van een totale oppervlakte van 16m² , En een trap van 1. 20 m hoog het liefst in metaal.
dinsdag 27 maart 2018

Tegelwerken vloeren balkons appartement

De vloer van ons balkon en van onze onderbuur moet hersteld worden. Deze is niet meer waterdicht. Het gaat over twee balkons op het 3 e en 4 e verdiep met een oppervlakte van ca. 3 m². Momenteel zijn deze gedeeltelijk betegeld. De tegels moeten waarschijnlijk uitgebroken worden. Indien nodig kan ik u enkele foto's bezorgen. We dachten het terras af te werken met een gietvloer of nieuwe tegels kan ook. De terras moet het regenwater goed afvoeren en waterdicht zijn.
zaterdag 17 februari 2018

Houten terras aanleggen

Terras aanleggen in hout ongeveer 80 m². Terras te plaatsen op aarde, type klei-aarde, zeer weinig waterdoorlatend, dus waarschijnlijk een houten geraamte op betonblokken. Graag ter plaatse komen kijken voor de voorbereidende werken.
dinsdag 13 februari 2018

Terras in steentapijt aanleggen

Momenteel ligt er op het terras dunne tegels van 8 mm. Door de slechte plaatsing (en het niet gebruiken van terrastegels) beginnen de tegels te barsten. Ik wou aanvankelijk tegels plaatsen maar dit wil zeggen dat als ik naar tegels van min 2 cm wil gaan de ondervloer moet worden uitgebroken en opnieuw moet worden gegoten. Daarom ben ik de optie van een steentapijt aan het overwegen. Ik hoop dat hierdoor de ondervloer niet moet worden uitgebroken. De bestaande tegels zouden dan weggaan en ik heb opnieuw 8 mm om een vloer te leggen. De oppervlakte van het terras is 25 a 27 m².
woensdag 31 januari 2018

Bankirai terras afbreken en vernieuwen met bilinga hout

Terras oppervlakte is ongeveer 70 m². Bestaand terras van bankirai afbreken en volledig nieuw terras op derde verdieping. Voorkeur naar bilinga hout of ander hout , te bespreken.
zondag 21 januari 2018

Houten dakterras aanmaken

Dakterras komt op plat dak met roofing ( 3 de verdieping) Oppervlakte terras is ongeveer +/- 17 vierkante meter. Hout in thermowood.
donderdag 30 november 2017

Gepolierde betonvloer in huis

Volledige renovatie van bestaand gebouw. Gepolierde beton in huis leggen ongeveer een oppervlakte van 240 m².
vrijdag 29 september 2017

Kasseien van koer herplaatsen

Op een koer van 200 m² de bestaande kasseien uitbreken en na nivellering en plaatsen van een zandbed terug plaatsten van de kasseien. Moeten er voorbereidende werken gebeuren? : Bestaand terras of oprit uitbreken Om welke oppervlakte gaat het? (bij benadering) : 200m²
dinsdag 5 september 2017

Hangterras in staal plaatsen

Ik wens een terras te plaatsen aan onze appartement. Afmetingen :1,5 m breed en 4 m lang. Wij wonen in centrum Brussel in een appartementsgebouw op de 2de verdiep. Toelating van mede eigenaars bekomen.
woensdag 7 juni 2017

Oprit en terras aanleggen

Ik zou graag oprit en terras laten aanleggen in dezelfde tegel ( liefst 60 x 60) en dan éventuel klein padje naar de voordeur in zelfde soort tegel maar kleiner en langwerpig. Keramische tegels, Betontegels, natuursteen (marmer, graniet, blauwe hardsteen, basalt,.. ) Ongeveer 50 m² te betegelen.
dinsdag 23 mei 2017

Houten terras plaatsen

Het terras bevindt zich aan een penthouse op het achtste verdiep. Het is voorzien van tegels die een water aflating toelaten. De houten terras kan meteen op de tegels geplaatst worden, maar er moet een nivelering gebeuren.
donderdag 18 mei 2017

Terras appartement renoveren en uitbreiden

Wij wonen in een huis op het 2de verdiep met een terras langs de kant van de tuin van 5 meter op 1 meter 10. Wij zouden dit terras graag willen renoveren door nieuwe tegels+ balustrade te zetten en indien mogelijk 1 meter breder maken. Wat zou hiervoor de prijs zijn?
zaterdag 15 april 2017

Nieuw houten dakterras aan te leggen

Wij willen graag een nieuw dakterras aanleggen (ter vervanging van ons oude terras, dat wij hebben uitgebroken). Het terras heeft een afmeting van 2,45m op 3,40mm²). Het terras grenst aan 1 zijde (3,40 m) op ons appartement en aan 1 zijde (2,45m) op een muur (muur van de buren). Zie aangehechte foto's van bestaand terras op dit moment. We zouden graag een houten terras (bv. Ipé, Itauba, bankirai,... ) laten aanleggen, met een volledig glazen balustrade. We hebben een foto aangehecht als voorbeeld.
maandag 3 april 2017

Terras afbreken en heraanleggen

Momenteel is het terras in onze tuin eerder een "doe-het-zelf"-terras van de vorige eigenaar. Begint het stilaan te begeven. We zouden het graag volledig laten afbreken en professioneel laten aanleggen. Staat nu op een verhoog (op blokken) maar dat hoeft niet per se voor ons (zal afhangen van het advies dat we krijgen). Het kan dus zijn, afhankelijk van het advies, dat het terrain dus een beetje genivelleerd moet worden. Er moet ook een kleine trap (3 treden) gemaakt worden tussen de veranda en het terras, in hetzelfde materiaal als het nieuwe terras.
woensdag 29 maart 2017

Dakterras verbouwen

Op een plat dak op de derde verdieping, had ik graag een dakterras aangelegd. We willen een vloer van bankirai planken van ca 30m². Een balustrade is reeds aanwezig. Regio Noord-Brussel (Laken). Werken mogen zo snel mogelijk uitgevoerd worden.
zondag 5 maart 2017

Dakterras plaatsen

Wij hebben een dakterras van 35 m². Dit is het dak van onze onderbuur en we kijken nu rechtstreeks tegen de roofing aan. We zijn op de tweede verdieping. Soort hout bespreken met de vakman.
dinsdag 3 mei 2016

Terras waterdicht maken

Volgens een expert vochtbestrijding is de waterinsijpeling in een muur op onze benedenverdieping (vochtplek) te wijten aan een terras op het niveau van onze eerste verdieping. Openbreken van het terras en waterdicht maken (roofing). Grootte van het terras : 3 meter op 2 meter.
woensdag 13 april 2016

Renovatie van terrassen appartementsgebouw

Renovatieproject voor appartementen. 574. 90 m² op terrasdragers in tropisch hardhout. 355. 4 m² op tegeldragers in natuursteen. Alle materialen staan beschreven on lastenboek. Graag prijs voor materialen geleverd + geplaatst. Dit gaat over 24 terrassen in hardhout.
zondag 3 april 2016

Aanleggen van terras

Is vrij recht ong 6m x 12 meter. offerte voor solid deck antracietgrijs. offerte voor thermowood. plaatsing apart in de offerte aub. Oppervlakte : ongeveer 80 m² is een rechthoek vorm.

Partners

Partners van Casius