Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een terrasbouwer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende terrasbouwers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Brussel, kan u deze hier kiezen: Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Etterbeek, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Ukkel, Vorst Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in de provincie Brussel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Brussel:

dinsdag 13 februari 2018

Terras in steentapijt aanleggen

Momenteel ligt er op het terras dunne tegels van 8 mm. Door de slechte plaatsing (en het niet gebruiken van terrastegels) beginnen de tegels te barsten. Ik wou aanvankelijk tegels plaatsen maar dit wil zeggen dat als ik naar tegels van min 2 cm wil gaan de ondervloer moet worden uitgebroken en opnieuw moet worden gegoten. Daarom ben ik de optie van een steentapijt aan het overwegen. Ik hoop dat hierdoor de ondervloer niet moet worden uitgebroken. De bestaande tegels zouden dan weggaan en ik heb opnieuw 8 mm om een vloer te leggen. De oppervlakte van het terras is 25 a 27 m².
woensdag 31 januari 2018

Bankirai terras afbreken en vernieuwen met bilinga hout

Terras oppervlakte is ongeveer 70 m². Bestaand terras van bankirai afbreken en volledig nieuw terras op derde verdieping. Voorkeur naar bilinga hout of ander hout , te bespreken.
zondag 21 januari 2018

Houten dakterras aanmaken

Dakterras komt op plat dak met roofing ( 3 de verdieping) Oppervlakte terras is ongeveer +/- 17 vierkante meter. Hout in thermowood.
donderdag 30 november 2017

Gepolierde betonvloer in huis

Volledige renovatie van bestaand gebouw. Gepolierde beton in huis leggen ongeveer een oppervlakte van 240 m².
vrijdag 29 september 2017

Kasseien van koer herplaatsen

Op een koer van 200 m² de bestaande kasseien uitbreken en na nivellering en plaatsen van een zandbed terug plaatsten van de kasseien. Moeten er voorbereidende werken gebeuren? : Bestaand terras of oprit uitbreken Om welke oppervlakte gaat het? (bij benadering) : 200m²
dinsdag 5 september 2017

Hangterras in staal plaatsen

Ik wens een terras te plaatsen aan onze appartement. Afmetingen :1,5 m breed en 4 m lang. Wij wonen in centrum Brussel in een appartementsgebouw op de 2de verdiep. Toelating van mede eigenaars bekomen.
woensdag 7 juni 2017

Oprit en terras aanleggen

Ik zou graag oprit en terras laten aanleggen in dezelfde tegel ( liefst 60 x 60) en dan éventuel klein padje naar de voordeur in zelfde soort tegel maar kleiner en langwerpig. Keramische tegels, Betontegels, natuursteen (marmer, graniet, blauwe hardsteen, basalt,.. ) Ongeveer 50 m² te betegelen.
dinsdag 23 mei 2017

Houten terras plaatsen

Het terras bevindt zich aan een penthouse op het achtste verdiep. Het is voorzien van tegels die een water aflating toelaten. De houten terras kan meteen op de tegels geplaatst worden, maar er moet een nivelering gebeuren.
donderdag 18 mei 2017

Terras appartement renoveren en uitbreiden

Wij wonen in een huis op het 2de verdiep met een terras langs de kant van de tuin van 5 meter op 1 meter 10. Wij zouden dit terras graag willen renoveren door nieuwe tegels+ balustrade te zetten en indien mogelijk 1 meter breder maken. Wat zou hiervoor de prijs zijn?
zaterdag 15 april 2017

Nieuw houten dakterras aan te leggen

Wij willen graag een nieuw dakterras aanleggen (ter vervanging van ons oude terras, dat wij hebben uitgebroken). Het terras heeft een afmeting van 2,45m op 3,40mm²). Het terras grenst aan 1 zijde (3,40 m) op ons appartement en aan 1 zijde (2,45m) op een muur (muur van de buren). Zie aangehechte foto's van bestaand terras op dit moment. We zouden graag een houten terras (bv. Ipé, Itauba, bankirai,... ) laten aanleggen, met een volledig glazen balustrade. We hebben een foto aangehecht als voorbeeld.
maandag 3 april 2017

Terras afbreken en heraanleggen

Momenteel is het terras in onze tuin eerder een "doe-het-zelf"-terras van de vorige eigenaar. Begint het stilaan te begeven. We zouden het graag volledig laten afbreken en professioneel laten aanleggen. Staat nu op een verhoog (op blokken) maar dat hoeft niet per se voor ons (zal afhangen van het advies dat we krijgen). Het kan dus zijn, afhankelijk van het advies, dat het terrain dus een beetje genivelleerd moet worden. Er moet ook een kleine trap (3 treden) gemaakt worden tussen de veranda en het terras, in hetzelfde materiaal als het nieuwe terras.
woensdag 29 maart 2017

Dakterras verbouwen

Op een plat dak op de derde verdieping, had ik graag een dakterras aangelegd. We willen een vloer van bankirai planken van ca 30m². Een balustrade is reeds aanwezig. Regio Noord-Brussel (Laken). Werken mogen zo snel mogelijk uitgevoerd worden.
zondag 5 maart 2017

Dakterras plaatsen

Wij hebben een dakterras van 35 m². Dit is het dak van onze onderbuur en we kijken nu rechtstreeks tegen de roofing aan. We zijn op de tweede verdieping. Soort hout bespreken met de vakman.
dinsdag 3 mei 2016

Terras waterdicht maken

Volgens een expert vochtbestrijding is de waterinsijpeling in een muur op onze benedenverdieping (vochtplek) te wijten aan een terras op het niveau van onze eerste verdieping. Openbreken van het terras en waterdicht maken (roofing). Grootte van het terras : 3 meter op 2 meter.
woensdag 13 april 2016

Renovatie van terrassen appartementsgebouw

Renovatieproject voor appartementen. 574. 90 m² op terrasdragers in tropisch hardhout. 355. 4 m² op tegeldragers in natuursteen. Alle materialen staan beschreven on lastenboek. Graag prijs voor materialen geleverd + geplaatst. Dit gaat over 24 terrassen in hardhout.
zondag 3 april 2016

Aanleggen van terras

Is vrij recht ong 6m x 12 meter. offerte voor solid deck antracietgrijs. offerte voor thermowood. plaatsing apart in de offerte aub. Oppervlakte : ongeveer 80 m² is een rechthoek vorm.
zondag 13 maart 2016

Vervangen van terrasplanken en zetten van nieuwe balustrade

Vervangen van terrasplanken en zetten van nieuwe balustrade, dat voldoende veilig en hoog is gezien het terras zich op 2de verdieping bevindt.Foto's ter beschikking.
dinsdag 19 januari 2016

Heraanleg bestaand terras

Heraanleg bestaand terras. Ligging achter rijhuis. Verwijderen oude tegels en uitgraven voor plaatsen stabilisé, plaatsen stabilisatie en betonklinkers 20 x 20 x 5 (voorkeur getrommelde zand/dolomietkleur). Plaatsen acoself rooster (ong. 4,5 m) en aansluiting op bestaande sterfput. Deze sterfput die nu open is met rooster liefst afwerken naar gesloten model (deksel). Eveneens regenwater afloop van dak rechtstreeks aansluiten op de sterfput. De steen is te bespreken graag een steen van 20*20. De vakman moet wel zijn gerief langs binnen meebrengen want langs opzij gaat niet. Graag snel een prijsofferte zo kan ik met de vakman bespreken wanneer de werken te beginnen.
dinsdag 8 december 2015

Verhogen voor plaatsen terrras

Plaatsen van terras en verhogen: Een buitenruimte van 5,3 m² op 5,1 m² (of 27 m²) dient een 10 tal cm hoger te liggen om het terras op te leggen. ik verkies betontegels van +/- 1 m². Graag in de maand februari aan de werken starten.
dinsdag 27 oktober 2015

Vernieuwen van terras (eerste verdieping)

Terras is gelegen op de eerste verdieping, onderaan bevindt er zich een winkel. Het terras zou moeten vernieuwd en voorzien van een rode deklaag.
maandag 12 oktober 2015

Terrasbedekking Bankirai

Bedekking van een terras in staalconstructie met Bankirai. Plannen ter beschikking.
dinsdag 1 september 2015

Vernieuwing van terrassen

Twee terassen : 1 dakterras : roofing dient vervangen te worden, evenals hout en afsluiting (+/- 10 m²). 1 gewoon terras : hout te vervangen door tegels (+/- 24m²); vijver te overdekken.
woensdag 5 augustus 2015

Bescheiden houten terras aanleggen

Ik zou graag een steigerhouten terrasje van 2 m op 3. 2 m laten aanleggen. Op korte afstand is er n hoogte verschil.
maandag 15 juni 2015

Plaatsen van dakterras

Dakterras op bestaand roofing dak. Moet doorlaatbaar zijn voor de regen. Mag de roofing niet doorboren (dus vlakke/ brede steun) Uit stevig hardhout
zondag 31 mei 2015

Vervangen van terras

Graag had ik mijn bestaande houten terrassen laten vervangen , in hardhout ( padouk , ipé of afzelia , etc ) of evt thermowood . Ik refereer een kliksysteem , geen zichtbare vijzen. Ik voorzie deze werken rond maart/april 2016.

Partners

Partners van Casius