Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een terrasbouwer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende terrasbouwers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Brussel, kan u deze hier kiezen: Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Etterbeek, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Ukkel, Vorst Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in de provincie Brussel staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Brussel:

woensdag 1 april 2020

Renoveren tegelterras in hout of composiet

Uitbreiding van bestaand terras naar 15m². Bestaand terras gebruiken als ondergrond en ongeveer 1m te leggen op aarde. Rechthoekig 6 m op 2,5
maandag 30 maart 2020

Bestaand houten terras vervangen

Bestaand klein houten terras vervangen van ongeveer 15 - 18m². We zouden opnieuw duurzaam hout wensen. Zeer verschillende vorm. Ondergrond is deels betonnen structuur, deels aarden ondergrond, en deels een klapluik van 80cm als toegang naar de kelder.
maandag 10 februari 2020

Houten terras aanleggen

Wij willen graag een houten terras aanleggen. De oppervlakte is 3 meter bij 3.70 meter.
vrijdag 7 februari 2020

Terras heraanleggen

Terras met kelders onder terras moeten heraangelegd worden. Om insijpeling van water tegen te gaan en om de stabiliteit te verzekeren van het gebouw. Het gaat om een oppervlakte van 12 m².
dinsdag 14 januari 2020

Houten terras leggen

Ik heb al een terras, dat op een groen dak ligt. Dit zou ik graag uitbreiden. In plaats van de 'dallen' (stenen) die er nu liggen zou ik graag hardhout gebruiken. Dat is niet alleen lichter maar ook mooier. Het terras zou in totaal ongeveer 40m² worden.
zondag 29 december 2019

Kunststof terras leggen

Ik wil graag een oud terras uitbreiden aan de achterkant van een appartement op de begane grond. Het huidige terras is 4,5 bij1, 0 m. en ik wil graag uitbreiden tot ongeveer 6m bij 2-2.5m. Het terras bevindt zich op een zeer groot plat dak boven de garage. Fundamenten van garagedak zeer sterk (beton met veel balken dus verwacht geen problemen met stabiliteit). Geen dak te voorzien. Wil graag een houtachtige vloer met (mogelijk een lage) poort rondom.
donderdag 31 oktober 2019

Terras aanleggen met kunststof

wij willen graag op ons plat dak een terras met balustrade. Het plat dak is bereikbaar door een groot raam in onze trappenhal. Er moet maar 1,5 zijde een balustrade krijgen. We zoeken een materiaal dat niet duur is en waar je niet op kan uitglijden. Oppervlakte : rond de 10m²
dinsdag 15 oktober 2019

Waterdicht maken van terras met coating op bestaande tegels

Waterdicht maken van terras met coating op bestaande tegels. Bestaand terras met tegels op eerste verdiep, goed toegankelijk met buitentrap. Oppervlakte : 11m x 3.9m
dinsdag 24 september 2019

Houten terras te maken op dak

Dakterras op 2e verdieping, toegankelijk via binnenplaats Houten terras maken op dak. ( Thermowood) Oppervlakte : 45 m². Balustrade op terras geplaatst. ( wordt doro dakwerker geplaatst)
donderdag 12 september 2019

Terrassen bezetten met Europees hout

Er zijn twee terrassen met stenen tegels van respectievelijk 21 en 15 vierkante meter. Op deze tegels willen wij hout laten plaatsen. Liefst een Europese houtsoort.