Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Brussel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende terrasbouwers. U komt in de provincie Brussel heel eenvoudig en snel in contact met een terrasbouwer of meerdere terrasbouwers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze terrasbouwers uit Brussel u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw terrasbouwer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Brussel.


Voor een terrasbouwer, goed èn betaalbaar, uit Brussel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een terrasbouwer in Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Oudergem, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Sint-Lambrechts-Woluwe, Vorst uit Brussel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij terrasbouwers voor: gepolierd terras aanleggen, aanleggen van terras en oprit, verhoogd terras met aansluitend terras aan te leggen, nieuw terras aanleggen, heraanleggen van dakterras en ondergrond, bouwen van houten terras, bankirai terras vervangen door keramisch of beton, nieuw houten dakterras aan te leggen, terras renoveren, bouwen van nieuw terras, bouwen van terras, terras aanleggen, terras groter maken, aanleggen terras, terras renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke terrasbouwer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in de provincie Brussel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Brussel:

zaterdag 15 april 2017

Nieuw houten dakterras aan te leggen

Wij willen graag een nieuw dakterras aanleggen (ter vervanging van ons oude terras, dat wij hebben uitgebroken). Het terras heeft een afmeting van 2,45m op 3,40mm²). Het terras grenst aan 1 zijde (3,40 m) op ons appartement en aan 1 zijde (2,45m) op een muur (muur van de buren). Zie aangehechte foto's van bestaand terras op dit moment. We zouden graag een houten terras (bv. Ipé, Itauba, bankirai,... ) laten aanleggen, met een volledig glazen balustrade. We hebben een foto aangehecht als voorbeeld.
maandag 3 april 2017

Terras afbreken en heraanleggen

Momenteel is het terras in onze tuin eerder een "doe-het-zelf"-terras van de vorige eigenaar. Begint het stilaan te begeven. We zouden het graag volledig laten afbreken en professioneel laten aanleggen. Staat nu op een verhoog (op blokken) maar dat hoeft niet per se voor ons (zal afhangen van het advies dat we krijgen). Het kan dus zijn, afhankelijk van het advies, dat het terrain dus een beetje genivelleerd moet worden. Er moet ook een kleine trap (3 treden) gemaakt worden tussen de veranda en het terras, in hetzelfde materiaal als het nieuwe terras.
woensdag 29 maart 2017

Dakterras verbouwen

Op een plat dak op de derde verdieping, had ik graag een dakterras aangelegd. We willen een vloer van bankirai planken van ca 30m². Een balustrade is reeds aanwezig. Regio Noord-Brussel (Laken). Werken mogen zo snel mogelijk uitgevoerd worden.
zondag 5 maart 2017

Dakterras plaatsen

Wij hebben een dakterras van 35 m². Dit is het dak van onze onderbuur en we kijken nu rechtstreeks tegen de roofing aan. We zijn op de tweede verdieping. Soort hout bespreken met de vakman.
dinsdag 3 mei 2016

Terras waterdicht maken

Volgens een expert vochtbestrijding is de waterinsijpeling in een muur op onze benedenverdieping (vochtplek) te wijten aan een terras op het niveau van onze eerste verdieping. Openbreken van het terras en waterdicht maken (roofing). Grootte van het terras : 3 meter op 2 meter.
woensdag 13 april 2016

Renovatie van terrassen appartementsgebouw

Renovatieproject voor appartementen. 574. 90 m² op terrasdragers in tropisch hardhout. 355. 4 m² op tegeldragers in natuursteen. Alle materialen staan beschreven on lastenboek. Graag prijs voor materialen geleverd + geplaatst. Dit gaat over 24 terrassen in hardhout.
zondag 3 april 2016

Aanleggen van terras

Is vrij recht ong 6m x 12 meter. offerte voor solid deck antracietgrijs. offerte voor thermowood. plaatsing apart in de offerte aub. Oppervlakte : ongeveer 80 m² is een rechthoek vorm.
zondag 13 maart 2016

Vervangen van terrasplanken en zetten van nieuwe balustrade

Vervangen van terrasplanken en zetten van nieuwe balustrade, dat voldoende veilig en hoog is gezien het terras zich op 2de verdieping bevindt.Foto's ter beschikking.
dinsdag 19 januari 2016

Heraanleg bestaand terras

Heraanleg bestaand terras. Ligging achter rijhuis. Verwijderen oude tegels en uitgraven voor plaatsen stabilisé, plaatsen stabilisatie en betonklinkers 20 x 20 x 5 (voorkeur getrommelde zand/dolomietkleur). Plaatsen acoself rooster (ong. 4,5 m) en aansluiting op bestaande sterfput. Deze sterfput die nu open is met rooster liefst afwerken naar gesloten model (deksel). Eveneens regenwater afloop van dak rechtstreeks aansluiten op de sterfput. De steen is te bespreken graag een steen van 20*20. De vakman moet wel zijn gerief langs binnen meebrengen want langs opzij gaat niet. Graag snel een prijsofferte zo kan ik met de vakman bespreken wanneer de werken te beginnen.
dinsdag 8 december 2015

Verhogen voor plaatsen terrras

Plaatsen van terras en verhogen: Een buitenruimte van 5,3 m² op 5,1 m² (of 27 m²) dient een 10 tal cm hoger te liggen om het terras op te leggen. ik verkies betontegels van +/- 1 m². Graag in de maand februari aan de werken starten.
dinsdag 27 oktober 2015

Vernieuwen van terras (eerste verdieping)

Terras is gelegen op de eerste verdieping, onderaan bevindt er zich een winkel. Het terras zou moeten vernieuwd en voorzien van een rode deklaag.
maandag 12 oktober 2015

Terrasbedekking Bankirai

Bedekking van een terras in staalconstructie met Bankirai. Plannen ter beschikking.
dinsdag 1 september 2015

Vernieuwing van terrassen

Twee terassen : 1 dakterras : roofing dient vervangen te worden, evenals hout en afsluiting (+/- 10 m²). 1 gewoon terras : hout te vervangen door tegels (+/- 24m²); vijver te overdekken.
woensdag 5 augustus 2015

Bescheiden houten terras aanleggen

Ik zou graag een steigerhouten terrasje van 2 m op 3. 2 m laten aanleggen. Op korte afstand is er n hoogte verschil.
maandag 15 juni 2015

Plaatsen van dakterras

Dakterras op bestaand roofing dak. Moet doorlaatbaar zijn voor de regen. Mag de roofing niet doorboren (dus vlakke/ brede steun) Uit stevig hardhout
zondag 31 mei 2015

Vervangen van terras

Graag had ik mijn bestaande houten terrassen laten vervangen , in hardhout ( padouk , ipé of afzelia , etc ) of evt thermowood . Ik refereer een kliksysteem , geen zichtbare vijzen. Ik voorzie deze werken rond maart/april 2016.
dinsdag 7 april 2015

Aanleg van dakterras

We hebben een vergunning gekregen voor het aanleggen van een dakterras op het pat dak van onze keuken. Afmetingen dakterras = 5. 00 breed op 3. 60 diep. Werken te verrrichten. 1. Aanleg plankenvloer. Geen bankirai. Tropisch hardhout, liefst met de nodige duurzaamheidscertificaten. 2. Plaatsen van leuningen. In hout, maar voorstellen/prijzen voor metalen leuning worden zeker in overweging genomen. Foto's ter beschikking.
woensdag 11 maart 2015

Plaatsen van houten terras

We willen graag een houten terras in bijvoorbeeld thermowood terrasplanken of houten tegels.
woensdag 19 maart 2014

Aanleg terras, tuinpad en oprit

TUIN: - Aanleg van een terras (gedeelte in hout 10 x 5, gedeelte in stenen ) - Een pad naar tuinhuis (17 m) - Heraanleg oprit.
zondag 16 maart 2014

Terras in tuin

Terras 4 * 4 en pad is stap stenen , grote stenenstap stenen 30*90. Enkele stenen moeten op maat bijgewerkt worden voor een hoek. Tegels dienen zonder voeg gelegd te worden. Het kleine terras in stoepsteen ligt er al (werd uitgevoerd in hardhout ( er staat een fietshoek op); dus alleen grote terras en weg ernaartoe + afslag naar links moet worden gelegd. Aan de living moet nog een oud terras in stoepstenen worden uitgebroken
maandag 20 januari 2014

Aanleggen dakterras

Mijn dochter bezit een dakterras en heeft de stedenbouwkundige vergunning om dit terras te verfraaien. Graag had ik er een houten vloer en houten omheining laten aanleggen. Haar appartement bevindt zich te Ganshoren.
maandag 7 december 2009

Terras dient aangelegd te worden dmv ...

Terras dient aangelegd te worden dmv (liefst) grote tegels + metalen buitentrap naar bovenverdieping + creatie buitenkasten onder trap. Bedankt!
maandag 6 juli 2009

Aanpassing en uitbreiding van een ...

Aanpassing en uitbreiding van een bestaande terras. Klinkers overbruggen met een kunststoffen vloer (latten stijl tropisch hout, maar dan in onderhoudsvriendelijker kunsstof). Deze vloer zal ook moeten geniveleerd worden daar de bestaande terras wat verzakt. Hiervoor is ruimte daar er bijv. geen deur opent naar de terras toe en de terras dus hoger mag komen te liggen. Terras is nu ongeveer 15m2 .. zou + 3m2 bijkomen, hiervoor moet dan wel een fundering voorzien worden. verder moet er ook een bekleding van een gemetselde trap voorzien worden en goed rekening gehouden worden met afwatering. Ik heb een project op oog maar na een afspraak of aan de hand van digitale foto's wordt alles veel duidelijker.
donderdag 2 april 2009

Vervanging bestaand houten terras - ...

Vervanging bestaand houten terras - ongeveer 10m². Voorbereidende werken: verwijdering bestaand terras, extra afgraven, etc. zijn aan de gang. Ik ben op zoek naar een specialist die het nieuwe terras kan plaatsen.
woensdag 18 maart 2009

Ons huidige terras op de eerste ...

Ons huidige terras op de eerste verdieping is het dak van de buurvrouw. Helaas lekt het een beetje. Aangezien het terras erg oud is willen we het vervangen. Daarvoor moet er een nieuwe betonlaag gegoten worden, drie tegels van glas vervangen worden (is het licht van de onderbuurvrouw) en een gril vervangen worden die zorgt dat zij verse lucht krijgt. Het terras is ongeveer 40 vierkante meter en we zouden graag hout of natuursteen gebruiken. Naast het terras is onze tuin. Ik kan foto's sturen voor een beter beeld.

Partners

Partners van Casius