Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een terrasbouwer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende terrasbouwers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Brussel, kan u deze hier kiezen: Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Etterbeek, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Ukkel, Vorst Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in de provincie Brussel staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Brussel:

vrijdag 17 mei 2019

Terras opnieuw aanleggen met tegels

Ik wil graag het terras achter mijn huis opnieuw laten aanleggen. De tuin is ommuurd en ongeveer 5.5m breed. Het gaat om een terras van ongeveer 2.5-3m dus 17 m². Nieuwe terras goed afdichten en in tegels te plaatsen.
zaterdag 4 mei 2019

Dakterras in ipé aanleggen

Dakterras in h vorm waarbij bestaand terras in bankirai verplaatst dient te worden. Nieuwe terras in Ipe. Terras van meer dan 100 m².
woensdag 24 april 2019

Aanleggen houten dakterras 30m²

Mijn terras is 30m² groot. Momenteel ligt er enkel roofing op. De roofing zou eventueel vervangen moeten worden (of een herstellende toplaag erover gedaan) en nadien een houten terras (of komposiet) leggen. Makkelijk bereikbaar via raam in de living .
maandag 25 maart 2019

Bestaand terras vernieuwen en uitbreiden in hout

Het terras ligt achter het huis en dateert waarschijnlijk van de jaren 70 en begint barsten te vertonen. Het betsaand terrras is ongeveer 15m2 groot en dient vergroot te worden met een stuk dat uitgegraven moet worden.
zaterdag 23 maart 2019

Houten dakterras terug aanleggen

Nieuw Dakterras in U-vorm + bestaand terras recupereren en verplaatsen. Terras bestaande uit bankarai. Staat op poten.
donderdag 7 februari 2019

Dakterras te vernieuwen

Terras van 35m². Dateert van 1960. Een nieuwe look geven. Dakterras met vierkante stenen. Zijkanten met plantenbakken. Alles te vernieuwen.
vrijdag 5 oktober 2018

Oprit 40 m² aanleggen in klinkers

Klinkers aanleggen voor de oprit. De oppervlakte aan te leggen is ongeveer 40 m².
maandag 4 juni 2018

Aanleggen houten terras

Ik wil een houten terras aanleggen van ongeveer 27 m². Materiaal zal ik zelf aankopen wellicht.
zaterdag 26 mei 2018

Zwevend terras bouwen

Ik zou graag een zwevend terras aanbrengen bestaande uit metalen constructie aan de achtergevel. Mijn appartement bevindt zich aan de achterzijde op de eerste verdieping. Er dient een trap naar de tuin voorzien te worden. Oppervlakte van het terras is 5,69 m².
woensdag 16 mei 2018

Dakterras in hout plaatsen

Het penthouse bestaat uit twee terassen van 2m x 18m en 2m x 15m Het dakterras is in steentegels van 50x50 niet vast op de grond en omringd door plantenbakken in steen met een balustrade aan gehecht. De bedoeling is om de tegels en plantenbakken weg te halen en volledig te vernieuwen naar een houten terras omring met plantenbakken/balustrade.