Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Auderghem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Auderghem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Auderghem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Auderghem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Auderghem:

Terras op plat dak plaatsen

Ik zou graag een dakterras van +/- 30-35m² laten heraanleggen. Momenteel liggen er bankerai-tegels. Voor de materialen laat ik mij adviseren door de vakman. De bankerai tegels mogen eraf.

Dakterras aanleggen

Simpel dakterras aanleggen op plat dak. Graag goedkope materialen zoals rubberen tegels en antislip planken. Goede afwatering voorzien. Veilige balustrade. Vorige eigenaars hebben houten balustrade in roofing vastgeklopt dus kan zijn dat roofing moet vernieuwd worden. Afmetingen zijn ong. 2.3m x 4.7m. Bereikbaar via groot raam in trappenhal.

Dakterras leggen

Plat dak van +/-18m² moet omgevormd worden tot dakterras. Afwatering van het dak moet geoptimaliseerd worden, balustrade (van +/- 14m) moet aangebracht worden en composieten tegels gelegd worden. We weten niet goed hoe dat zit ivm de draagkracht.

Bankirai of houten terras leggen

Hadden wij graag onze patio/terras (± 24 m²) heraangelegd. De huidige bangkiraiplanken worden ondersteund door balken, maar enkele van deze ondersteunende balken zijn rot, waardoor sommige bangkiraiplanken zijn losgekomen. Ons terras wordt omgeven door buitenmuren van vier verdiepingen hoog. Er komt een beetje direct zonlicht op het terras, maar het is vooral een vochtige omgeving. Hierop zullen de balken en planken vermoedelijk op voorzien moeten worden?

Houten terras leggen

Houten Padouk of Ipe terras op bestaand betonnen terras van 13m

Houten terras leggen

We hebben een stadstuin omringd door muren. We willen graag een houten terras laten aanleggen. Nu is de hele tuin gras. De laatste +-3 op 6 meter willen we houten terras.

Renoveren tegelterras in hout of composiet

Uitbreiding van bestaand terras naar 15m². Bestaand terras gebruiken als ondergrond en ongeveer 1m te leggen op aarde. Rechthoekig 6 m op 2,5

Bestaand houten terras vervangen

Bestaand klein houten terras vervangen van ongeveer 15 - 18m². We zouden opnieuw duurzaam hout wensen. Zeer verschillende vorm. Ondergrond is deels betonnen structuur, deels aarden ondergrond, en deels een klapluik van 80cm als toegang naar de kelder.

Houten terras aanleggen

Wij willen graag een houten terras aanleggen. De oppervlakte is 3 meter bij 3.70 meter.

Terras heraanleggen

Terras met kelders onder terras moeten heraangelegd worden. Om insijpeling van water tegen te gaan en om de stabiliteit te verzekeren van het gebouw. Het gaat om een oppervlakte van 12 m².