Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Brussel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Brussel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Brussel of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Brussel, kan u deze hier kiezen: Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Etterbeek, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Ukkel, Vorst

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij terrasbouwers voor gelijkaardige projecten:
zwevend terras bel-etage en terras in tuin maken, aanleggen van 2 dakterassen in hout, bestaand terras in tegels vergroten van bel-etage, klinkerwerken uitvoeren, houten terras aanleggen, dakterras op bestaande dakkapel maken, houten terras aanleggen 35 m², houten terras aanleggen in thermowood + houten afsluiting met deurtje, terras in composietplanken aanleggen, houten terras maken op dak, houten terras leggen, heraanleggen oprit, houten terras aanleggen, composiet terras aanleggen, houten terrassen aanleggen met houten pad 25 m²

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Brussel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Brussel:

Houten terras aanleggen

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? : tussen 10 en 50 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Een terras uit twee delen bekleden met hout of composiet. 4 op 5 . En 8 op 1.

Bankirai terras afbreken en vernieuwen met bilinga hout

Terras oppervlakte is ongeveer 70 m². Bestaand terras van bankirai afbreken en volledig nieuw terras op derde verdieping. Voorkeur naar bilinga hout of ander hout , te bespreken.

Houten dakterras aanmaken

Dakterras komt op plat dak met roofing ( 3 de verdieping) Oppervlakte terras is ongeveer +/- 17 vierkante meter. Hout in thermowood.

Kasseien van koer herplaatsen

Op een koer van 200 m² de bestaande kasseien uitbreken en na nivellering en plaatsen van een zandbed terug plaatsten van de kasseien. Moeten er voorbereidende werken gebeuren? : Bestaand terras of oprit uitbreken Om welke oppervlakte gaat het? (bij benadering) : 200m²

Hangterras in staal plaatsen

Ik wens een terras te plaatsen aan onze appartement. Afmetingen :1,5 m breed en 4 m lang. Wij wonen in centrum Brussel in een appartementsgebouw op de 2de verdiep. Toelating van mede eigenaars bekomen.

Houten terras plaatsen

Het terras bevindt zich aan een penthouse op het achtste verdiep. Het is voorzien van tegels die een water aflating toelaten. De houten terras kan meteen op de tegels geplaatst worden, maar er moet een nivelering gebeuren.

Dakterras verbouwen

Op een plat dak op de derde verdieping, had ik graag een dakterras aangelegd. We willen een vloer van bankirai planken van ca 30m². Een balustrade is reeds aanwezig. Regio Noord-Brussel (Laken). Werken mogen zo snel mogelijk uitgevoerd worden.

Renovatie van terrassen appartementsgebouw

Renovatieproject voor appartementen. 574. 90 m² op terrasdragers in tropisch hardhout. 355. 4 m² op tegeldragers in natuursteen. Alle materialen staan beschreven on lastenboek. Graag prijs voor materialen geleverd + geplaatst. Dit gaat over 24 terrassen in hardhout.

Aanleggen van terras

Is vrij recht ong 6m x 12 meter. offerte voor solid deck antracietgrijs. offerte voor thermowood. plaatsing apart in de offerte aub. Oppervlakte : ongeveer 80 m² is een rechthoek vorm.

Vervangen van terrasplanken en zetten van nieuwe balustrade

Vervangen van terrasplanken en zetten van nieuwe balustrade, dat voldoende veilig en hoog is gezien het terras zich op 2de verdieping bevindt.Foto's ter beschikking.

Terrasbedekking Bankirai

Bedekking van een terras in staalconstructie met Bankirai. Plannen ter beschikking.

Vernieuwing van terrassen

Twee terassen : 1 dakterras : roofing dient vervangen te worden, evenals hout en afsluiting (+/- 10 m²). 1 gewoon terras : hout te vervangen door tegels (+/- 24m²); vijver te overdekken.

Vervangen van terras

Graag had ik mijn bestaande houten terrassen laten vervangen , in hardhout ( padouk , ipé of afzelia , etc ) of evt thermowood . Ik refereer een kliksysteem , geen zichtbare vijzen. Ik voorzie deze werken rond maart/april 2016.

Aanleg van dakterras

We hebben een vergunning gekregen voor het aanleggen van een dakterras op het pat dak van onze keuken. Afmetingen dakterras = 5. 00 breed op 3. 60 diep. Werken te verrrichten. 1. Aanleg plankenvloer. Geen bankirai. Tropisch hardhout, liefst met de nodige duurzaamheidscertificaten. 2. Plaatsen van leuningen. In hout, maar voorstellen/prijzen voor metalen leuning worden zeker in overweging genomen. Foto's ter beschikking.

Plaatsen van houten terras

We willen graag een houten terras in bijvoorbeeld thermowood terrasplanken of houten tegels.

Aanpassing en uitbreiding van een ...

Aanpassing en uitbreiding van een bestaande terras. Klinkers overbruggen met een kunststoffen vloer (latten stijl tropisch hout, maar dan in onderhoudsvriendelijker kunsstof). Deze vloer zal ook moeten geniveleerd worden daar de bestaande terras wat verzakt. Hiervoor is ruimte daar er bijv. geen deur opent naar de terras toe en de terras dus hoger mag komen te liggen. Terras is nu ongeveer 15m2 .. zou + 3m2 bijkomen, hiervoor moet dan wel een fundering voorzien worden. verder moet er ook een bekleding van een gemetselde trap voorzien worden en goed rekening gehouden worden met afwatering. Ik heb een project op oog maar na een afspraak of aan de hand van digitale foto's wordt alles veel duidelijker.

Vervanging bestaand houten terras - ...

Vervanging bestaand houten terras - ongeveer 10m². Voorbereidende werken: verwijdering bestaand terras, extra afgraven, etc. zijn aan de gang. Ik ben op zoek naar een specialist die het nieuwe terras kan plaatsen.

Aanleg van een driehoekig houten terras ...

Aanleg van een driehoekig houten terras (6x6x9m) in volle grond

Bestaand houten terras dient vervangen. ...

Bestaand houten terras dient vervangen. Ligt in tuin aan zuid-westkant.Pand gelegen in Schaarbeek (makkelijk te bereiken). Wil graag werk laten uitvoeren in maart.

Terras in hout voor achtertuin. huis in ...

Terras in hout voor achtertuin. huis in Brussel, Elsene.

Ik woon op de 4e verdiepeing. Mijn ...

Ik woon op de 4e verdiepeing. Mijn terras is betegeld. Er loopt water door naar het terras van mijn onderbuur. Het is zeer moeilijk te achterhalen waar het water doorloopt. Ik zou graag de tegels weghalen en een egale waterdichte en vorstvrije bevloering(kwartstapijt?poly-beton?...) laten aanbrengen.

op de eerste en tweede verdieping is een ...

op de eerste en tweede verdieping is een balkon. Beide belustrades zijn aan vervanging toe, hoeft niet noodzakelijk in hetzelfde materiaal - iets stevigs in alu of inox is OK - balkon op de tweede verdieping is nog in goede staat - balkon op de eerste verdieping heeft versteviging nodig

Er zijn 2 bestaande terassen, 1 op de ...

Er zijn 2 bestaande terassen, 1 op de eerste verdieping die moet vergroot worden met hout of beton en die een nieuwe trap en balustrade moet krijgen en die op gelijkvloers moet vergroot worden en een deel opgehoogd en aangelegd met klinkers.

voor meer info bellen na opvragen ...

voor meer info bellen na opvragen gegevens

Het dak van een achterbouw (5.10m/3.5m) ...

Het dak van een achterbouw (5.10m/3.5m) op1ste verdieping wordt vervangen door een betonnen platform om er een groot terras van te maken. Hiervoor zijn 2 nieuwe steunmuren te bouwen ( 5.5m² & 2m²) plus een steunbalk van 3.5m en verankering van het platform in de twee andere muren. Het idee is steunbalken te leggen in de korte lengte (3.5m) met daartussen polyethuraan voorgevormde tegels die de ruimte eronder goed isoleren en daarna hierop het gepanserde betonplatform te gieten.