Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Elsene te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Elsene.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Elsene of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Elsene die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Elsene:

Houten terras aanleggen

Wij willen graag een houten terras aanleggen. De oppervlakte is 3 meter bij 3.70 meter.

Kunststof terras leggen

Ik wil graag een oud terras uitbreiden aan de achterkant van een appartement op de begane grond. Het huidige terras is 4,5 bij1, 0 m. en ik wil graag uitbreiden tot ongeveer 6m bij 2-2.5m. Het terras bevindt zich op een zeer groot plat dak boven de garage. Fundamenten van garagedak zeer sterk (beton met veel balken dus verwacht geen problemen met stabiliteit). Geen dak te voorzien. Wil graag een houtachtige vloer met (mogelijk een lage) poort rondom.

Bescheiden houten terras aanleggen

Ik zou graag een steigerhouten terrasje van 2 m op 3. 2 m laten aanleggen. Op korte afstand is er n hoogte verschil.

Ons huidige terras op de eerste ...

Ons huidige terras op de eerste verdieping is het dak van de buurvrouw. Helaas lekt het een beetje. Aangezien het terras erg oud is willen we het vervangen. Daarvoor moet er een nieuwe betonlaag gegoten worden, drie tegels van glas vervangen worden (is het licht van de onderbuurvrouw) en een gril vervangen worden die zorgt dat zij verse lucht krijgt. Het terras is ongeveer 40 vierkante meter en we zouden graag hout of natuursteen gebruiken. Naast het terras is onze tuin. Ik kan foto's sturen voor een beter beeld.

Terras in arduin aanleggen, 40x40cm ...

Terras in arduin aanleggen, 40x40cm tegels. Ongeveer rechthoekige vorm van 7x15m. Voorzien van electrische leidingen voor tuinverlichting.