Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij terrasbouwers voor oprit 40 m² aanleggen in klinkers :

Oprit 40 m² aanleggen in klinkers

Klinkers aanleggen voor de oprit. De oppervlakte aan te leggen is ongeveer 40 m².
Offertes van terrasbouwers voor terras uit Ganshoren (Brussel).

Soortgelijke offerte aanvragen voor oprit 40 m² aanleggen in klinkers uit heel België:

Oprit in kasseien aanleggen

Het betreft een oprit van 40 vierkante meter, moet uitgegraven worden want nu ligt er kiezelstenen en een padje naar de voordeur. De waterput moet opgemetselt worden alsook nog een andere put

Oprit aanleggen met klinkers

Wij hebben een gemeenschappelijke oprit met onze buur en zouden deze graag laten aanleggen. Klinkers of kasseien. Oppervlakte : 40 m lang op2,5 m.

Terras en weggetje aan te leggen

Volledig vernieuwen van tuin. Terras en toegangsweggetje aan te leggen. Terras in blauwe steen: 30 m² Oprit weggetje in platte kasseien, breedte van 40 meter, kasseien van 14 op 14.

Oprit in gepolierd beton aanleggen

Oprit laten aanleggen in gepolierd beton. 40 m² in totaal. Momenteel liggen er betontegels, deze moeten nog verwijderd worden.

Heraanleggen voortuin met oprit

Ik wil mijn voortuin van 40 m2 herinrichten om een oprit toe te voegen voor gesloten bebouwing zonder garage. Min. 50% moet onverhard blijven. Vergunning zal nodig zijn.

Verwijderen en afvoeren van sparren

Ik wil aan beide zijden van de tuin sparren laten uitdoen en afvoeren , aan de L kant gaat het om 55 sparren van 3 m hoog en aan de R kant om 62 sparren van 3 m H De verste spar staat ongeveer 40 m van mijn oprit De sparren aan de L kant zijn bereikbaar via een poortje van 95 cm doorgang of via de oprit van de buurman De sparren aan R kant zijn bereikbaar via de tuin

Oprit aanleggen in L-vorm

Het gaat over het aanleggen van een oprit dit is ongeveer 40 m². Dit in een brede L-vorm. Er liggen kiezels op graag betegelen.

Composiet afsluiting en poort aan oprit plaatsen

Composiet afsluiting plaatsen aan de zijkant van de oprit / tuin. Deze loopt wel schuin naar beneden af dus denk graag had ik ook een poort erin gehad van 1 meter breed. Totale lengte is 5 m 40 hoogte mag 1 m 80 zijn. De poort 1 meter en ook 1.80 hoogte.