Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij terrasbouwers voor oprit 40 m² aanleggen in klinkers :

Oprit 40 m² aanleggen in klinkers

Klinkers aanleggen voor de oprit. De oppervlakte aan te leggen is ongeveer 40 m².
Offertes van terrasbouwers voor terras uit Ganshoren (Brussel).

Soortgelijke offerte aanvragen voor oprit 40 m² aanleggen in klinkers uit heel België:

Oprit aanleggen in L-vorm

Het gaat over het aanleggen van een oprit dit is ongeveer 40 m². Dit in een brede L-vorm. Er liggen kiezels op graag betegelen.

Composiet afsluiting en poort aan oprit plaatsen

Composiet afsluiting plaatsen aan de zijkant van de oprit / tuin. Deze loopt wel schuin naar beneden af dus denk graag had ik ook een poort erin gehad van 1 meter breed. Totale lengte is 5 m 40 hoogte mag 1 m 80 zijn. De poort 1 meter en ook 1.80 hoogte.

Houten afsluiting vervangen door composiet

Momenteel staan er houten schermen als afsluiting tussen de oprit van ons en de gebuur. Deze zijn door de jaren heen krom getrokken en moeten afgebroken worden. We zouden deze willen vervangen door composiet schermen (10 stuks). Hierbij moet rekening gehouden worden dat mijn oprit +/- 40 cm hoger ligt dan deze van de gebuur. Schermen zouden vanaf de oprit gebuur minstens 2 meter moeten zijn (dan is dit langs onze kant nog 1. 6 meter).

Oprit uitgraven en met klinkers aanleggen

Oprit aan te leggen met klinkers +- 160 m² (4 m breed en 40 meter lengte) eerste 10 meter kleine helling omhoog dan 20 meter vlak daarna terug naar beneden om terug vlak te eindigen . Moet nog uitgegraven en gelijk getrokken worden, beetje verhoogd worden en terug een kleine daling.

Aanleggen van terras en oprit in tegels

Aanleggen van een terras en oprit met betontegels graag van 60 op 60. Oppervlakte van het terras zou 8 op 3 meter. De oprit zou ongeveer 20 a 40 m².

Herstellen muur oprit

Muurtje aan onze oprit beschadigd door vrachtwagen, graag herstellen. Dit is arduin steen. De lengte van het muurtje is 2 meer, en de hoogte is 40 cm.

Oprit en terras betegelen

Ik wil oprit van 4 op 10 m in klinkers laten aanleggen alsook terras van 40 m² keramische tegels. De tegels aan koop is in samenspraak met de vakman. Grond moet aangevuld worden over heel terrein 13 are en uittrekken van aantal struiken. Bestaande losgaan moet volledig opnieuw worden aangelegd.

Draadafsluiting plaatsen en terras en oprit aanleggen

Voor onze tuin aan te leggen van de woning die we momenteel aan het bouwen zijn. De zaken die we in 1e instantie zeker willen doen is de omheining, stabilisé voor het terras en de oprit en naargelang budget ook de afwerking ervan met tegels. Graag bekaertdraad 1 m 80 met betonplaat en bovenbuis (40 lopende meter). Ofwel betonplaat, betonpalen en houten tussen palletten (40 lopende meter). Oppervlakte terras en oprit te bespreken met vakmannen.

Partners

Partners van Casius