Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Henegouwen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende terrasbouwers. U komt in de provincie Henegouwen heel eenvoudig en snel in contact met een terrasbouwer of meerdere terrasbouwers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze terrasbouwers uit Henegouwen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw terrasbouwer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Henegouwen.


Voor een terrasbouwer, goed èn betaalbaar, uit Henegouwen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een terrasbouwer in Bassilly, Comines, Deux-Acren, Edingen, Ellezelles, Elouges, Flobecq, Ghoy, Lessines, Lettelingen, Moeskroen, Mont-de-l'Enclus, Russeignies, Saint-Sauveur, Vloesberg uit Henegouwen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij terrasbouwers voor: buitenterras met composietplanken bouwen, aanleg van terras nieuwbouw, plaatsen van dakterras in bankirai of ipe, dakterras met schuifdeur aanmaken, aanleggen terras en oprit in kasseien, terras renoveren houtcomposiet aanleggen, plaatsen van terras in beton, dakterras maken met balustrade, terras aanleggen in composiet, aanleggen terras in ipe of padouk, terras opnieuw aan te leggen, aanleggen nieuwe oprit en terras en vervangen afscheiding, aanleggen Dakterras boven Keukenaanbouw +/- 35m, terras in Padouk plaatsen, bestaande terras vervangen door natuursteen terras en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke terrasbouwer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in de provincie Henegouwen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Henegouwen:

maandag 6 februari 2017

Terras renoveren houtcomposiet aanleggen

Het gaat om een oppervlakte van 52 m ². Bestaand terras kan behouden worden. Wij zouden graag houtcomposiet laten leggen (en worteldoek + afwerking randen). Graag moest het mogelijk zijn in de paasvakantie.
donderdag 14 juli 2016

Plaatsen houten terras

- niveleren grond - aanleggen onderbouw - aanleggen houten terras van 6m op 5m op stuk van de tuin waar momenteel gazon ligt (onder helft van oppervlak ligt captatie netwerk voor warmtepomp.
donderdag 12 mei 2016

Uitbreken van bestaand terras en aanleggen nieuw terras en oprit

Uitbreken van een bestaand terras en oprit aangelegd met tegels op chappe. Heraanleg met chappe, drainerende noppenplaat en uitzettingsvoegen tussen tegels en het aanbrengen van een goot voor opvang van het hemelwater en uitsluiting daarvan op het riool. Totale oppervlakte ongeveer 120 vierkante meter.
zondag 24 april 2016

Houten terras aanleggen naast bestaand terras - verhoogd

We plannen om ons bestaand terras uit te breiden. Werf gelegen te 7880 Vloesberg, Graafwerken - Stabilise - Hout - ongeveer 50 m² Alvast bedankt om contact op te nemen voor bezoek/offerte
maandag 4 augustus 2003

groot maat natuursteen met doker ...

groot maat natuursteen met doker clour.
maandag 3 juni 2002

plaatsen van bankirai op een stuk van 4 ...

plaatsen van bankirai op een stuk van 4 op 12m.Voorlopig liggen er steentjes.Moet opgehoogd worden,ongeveer 20 cm.

Partners

Partners van Casius