Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een terrasbouwer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende terrasbouwers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers.
32 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten terrasbouwer aan met een gemiddelde score van 9/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Limburg:

maandag 3 december 2018

Houten terras maken op dak

Wij willen graag hout laten leggen op ons dakterras van 50 m². Nu liggen er tegeldragers en die worden afgehaald.
zaterdag 17 november 2018

Composiet terras leggen op 1e etage 12 m²

Terras aanmaken op eerste etage ongeveer 4× 3 meter met composiet planken. Oppervlakte is ongeveer 12 m². Er liggen nu planken op , die graag verwijderen en nieuwe plaatsen.
vrijdag 16 november 2018

Composiet terras aanleggen 40 m²

Terras aanleggen. Totaal 40 m² afmeting 4 m x 10 m. Er ligt al een terras een deel zou moeten uitgebreid worden. In composiet.
zondag 28 oktober 2018

Klinkerwerken uitvoeren

Wegnemen oude asfaltlaag en te vervangen door klinkers. Plaatsen boordstenen over een lengte van 20m x 4m
maandag 22 oktober 2018

Houten dakterras met balustrade maken 1e verdieping

Aanleggen van houten dakterras op 1 ste verdieping van +- 35 m² (8,15 x 4,50 m) Achterzijde appartementsblok met 2 verdiepingen. Dak is van achterliggend magazijn (momenteel leegstaand) Aanleg dakterras is toegestaan door eigenaar dak (ook vermeld in basisakte gebouw) Het is een roofing momenteel. Met een balustrade.
donderdag 4 oktober 2018

Composiet terras aanleggen rond zwembad 50-55 m²

Terras aan te leggen omheen een rond zwembad, diameter 6,40 m. Oppervlakte terras ongeveer 50 m²-55 m² aan te leggen. Het terras aan de rand van het bad kan bestaan uit kortere aansluitende planken aangezien een cirkel maken enkel met speciale boordstenen kan en we hier niet voor opteren. Momenteel ligt er een bankirai vloer op (op balkjes van 4 cm). De ondergrond is een chappe vloer.
vrijdag 21 september 2018

Houten terras aanleggen 16 m² en schuttingen plaatsen

Ik wil graag een terras in de tuin laten aan leggen. Ondergrond : aarde . Afmetingen : +/- 4 m x 4 m bij voorkeur in composiet hout. Graag in composiet aan te leggen. Ook nog twee schuttingen plaatsen.
vrijdag 14 september 2018

Terras aanleggen in thermowood

We willen graag een nieuw terras van 25 m² aanleggen in onze tuin. Oude terras breken we zelf uit. We willen het terras graag in 1 materiaal en dachten hiervoor aan Thermowood. Materiaal is nog niet aangekocht.
zondag 9 september 2018

Terrastegels leggen

Het gaat over een oppervlak van zo'n 35m². Tegels aanleggen voor een terras . Enkel het aanleggen is nodig
dinsdag 4 september 2018

Dakterras plaatsen met schutting voor 70m²

Voor een dakterras op roofing Hout of composiet. 10m×7m totaal 70m². Eventueel platen plaatsen voor schutting en de nodige privacy voorzien.
maandag 20 augustus 2018

Composiet terras in L-vorm aanleggen

Plaatsen van een terras in composiet van 2 x 2 meter. Dit moet in een L-vorm worden gedaan. Momenteel ligt er gewoon grond op de plaats waar het moet komen. Materiaal koop ik graag aan met vakman.
woensdag 8 augustus 2018

Oprit aanleggen in plaveien

Grondwerken zijn gedaan we willen plaveien leggen en invoegen dit is voor een oprit van 100 m².
vrijdag 3 augustus 2018

Terras en oprit betegelen

Betegelen van een terras en een oprit. De oppervlakte is 100 m² terras en oprit. Momenteel ligt er steenpuin op oprit en terras. Willen zo snel mogelijk een klinker of tegel op de oprit en een tegel op het terras.
vrijdag 3 augustus 2018

Beton gieten voor aanleg terras

Beton gieten voor aanleggen terras. Er liggen nu klinkers maar deze halen we er zelf uit. Oppervlakte : 94 m²
donderdag 2 augustus 2018

Houten terras aanleggen

Afmeting van het terras bedraagt 13. 70 meter x 3. 70 meter, Graag hadden wij geplaatst zonder kop voegen. Het uit voeren werk is gelegen op het eerste verdieping, een dakterras dat voorzien is van pvc dakbedekking. Het is tevens makkelijk bereikbaar, het dak ligt op circa 10 meter van de straat. De klant wenst rood noors grenen toe te passen.
woensdag 1 augustus 2018

Terras en oprit betegelen met beton en keramische klinkers 300 m²

Plaatsen van +-200 m² klinkers op onze oprit. Het gaat over betonklinkers van 30 x 20 x 6. Deze zijn reeds aangekocht en aanwezig. Borduur zijn al reeds geplaatst. Er dient dus nog chape getrokken te worden, klinkers gelegd te worden. Het gaat over gladde betonklinkers dus drilplaats met rubbermatten zodat de klinkers niet beschadigd geraken. Terras is +-100 m². Keramische terrastegels zijn ook reeds op locatie aanwezig. 60 x 60 x 2 formaat.
zondag 29 juli 2018

Tegelwerken buitenshuis

Het betreft een ‘zwevend’ terras. De tegels liggen op zakjes cement en zijn aan vervanging toe. De oppervlakte van het terras is 30m²
maandag 23 juli 2018

Terras plaatsen in hardhout

Er is een bestaande terras in hout die moet worden uitgebroken en nieuw moet worden geplaatst, ongeveer een oppervlakte van 65 m². Graag in hardhout plaatsen. Het terras zal uitgebroken zijn, enkel plaatsen.
zondag 15 juli 2018

Houten dakterras aanleggen voor penthouse

Houten terras plaatsen : 9,5 m² ipé hout + ondervloer + 5 de verdieping penthouse. Afmeting 2. 30 x 4,00 m. Het Penthouse dateert van 2017 en het terras grenst uiteraard aan het gebouw.
vrijdag 6 juli 2018

Houten terras plaatsen

Aanleg houten terras +-10 m². Keuze hout nog te bepalen Ondergrond = 1/2 gedeelte beton + 1/2 grond.
dinsdag 19 juni 2018

Afwatering roosters aan terras leggen

Bestaand terras met tegels aangelegd. Een probleem met de afwatering , het water blijft op het terras liggen er moet roosters komen naast terras. Ongeveer 20 m² terras.
maandag 18 juni 2018

Terras betegelen

Aanleg van terras van 47m² waarvan een deel (6m * 1,5m ongeveer) op 1 m hoogte (porch) en de rest beneden aan het trapje. Tegels zijn reeds aangekocht.
woensdag 13 juni 2018

Huidige oprit uitbreken en heraanleggen met tegels

Nieuwe oprit aanleggen en aansluiten op rioolnetwerk heeft ongeveer een oppervlakte van 100 m². Er liggen momenteel klinkers en die zouden moeten verwijderd worden door de vakman. Graag in tegels aanleggen.
vrijdag 1 juni 2018

Terras vernieuwen en houten omheining plaatsen

We willen ons terras vernieuwen door er een nieuwe vloer te leggen en een nieuwe hout look omheining. Het terras is 30 m²? Ongeveer 15 meter , dit is een rechthoekig en de hoogte 80 cm.
zondag 27 mei 2018

Houten dakterras aanleggen

wij hebben foto's en tekeningen met de maten en de uitleg over ons dakterras. We zouden graag een dakterras maken. Het dakterras zal vermoedelijk een ‘kader’ moeten hebben waarop terrasplanken komen te liggen. We dachten aan bankirai planken. De planken zouden van de muur tot het einde van het terras moeten komen. Dit betekent over het verlaagde gedeelte i.p.v. in het verlaagde gedeelte. We vroegen ons wel af hoe dit te werk zou gaan, vooral omdat het terras zeer onregelmatig is en er een soort ‘kom’ is.

Partners

Partners van Casius