Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende terrasbouwers. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met een terrasbouwer of meerdere terrasbouwers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze terrasbouwers uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw terrasbouwer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Limburg.


Voor een terrasbouwer, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een terrasbouwer in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij terrasbouwers voor: garage, oprit en terras aanleggen in gepolierde beton, terras en oprit aanleggen in sierbeton, aanleg hangterrassen, houten dakterras aanleggen, terras aan te bouwen op 1ste verdieping, houten terras aanleggen, plaatsen van inox balustrade op plat dak, terras aanleggen in gepolierd beton, houten terras plaatsen, terras in natuursteen aanleggen, houten terras aanleggen, terras aanleggen, terras aanleggen in gepolierde betonvloer, aanleggen van houten zonneterras, oprit en terras aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke terrasbouwer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Limburg:

dinsdag 13 juni 2017

Houten terras vervangen

Een bestaand houten terras vervangen. Het bestaand terras uitbreken ongeveer 26 m².
maandag 12 juni 2017

Afwerken terras

Afwerken van terras: Bankirai. Mijn terras is nu schoongemaakt van onkruid en zou eventueel met nivellering werken, onkruiddoek, drainage etc. kunnen afgewerkt worden. Ongeveer 60 a 70 m² terras.
zondag 11 juni 2017

Terras aanleggen in gepolierde betonvloer

Graag een terras aanleggen in gepolierde beton. Totale oppervlakte ongeveer 35 m². Er is al 7 cm uitgegraven.
zondag 4 juni 2017

Tuinterras en oprit aanleggen

Ik zoek een vakman voor het aanleggen van een terras in betonklinkers (ongeveer 20 x 4 m) en een inrit in kiezel (ongeveer 6 x 30 m).
zondag 4 juni 2017

Bestaand terras uitbreken en vernieuwen

Oud - kromgetrokken bankirai-terras vervangen Bestaand terras uitbreken en nieuwe plaatsen. Totaal oppervlakte ongeveer 26 m². Materiaal met vakman te bespreken.
zondag 4 juni 2017

Houten terras aanleggen

Momenteel open veranda en stuk tuin. Graag hadden wij vanaf de veranda het terras laten doorlopen. Terras is ongeveer 8 x 3 meter.
vrijdag 2 juni 2017

Heraanleggen betonnen terras

Ik wil een nieuw terras aanleggen, momenteel is er een betonnen dek (gewapend beton) dat verkeerd is gestort indertijd en eruit moet. Het betreft een 50 m² en heeft een dikte van ongeveer 15 cm. Toegankelijkheid via zijkant gebouw met kleine bobcat mits platen leggen op de gazon.
maandag 29 mei 2017

Terras herstellen

Mijn terras is 8 x 6. 5 m groot. De betonnen voegen komen los en tijdens de winter bij vorst komen de vloertegels los en omhoog te staan. Het terras zou moeten vernieuwd worden. Ik zou die voegen willen laten uitslijpen met een slijpsteen en daarna de voegen met een soort kunststof. Iets zoals Eurostone, soort polyester.
donderdag 25 mei 2017

Terras in steentapijt aanleggen

We zouden graag steentapijt laten leggen op ons terras buiten. Vroeger stond hier een veranda maar die gaat weg. De ondergrond is bestaande chape. Wij breken alles zelf weg tot op de chape.
woensdag 24 mei 2017

Renoveren van terras

Terras renoveren, 18m²; behoud van stenen (arduinen tegels 25 op 25cm), betonnen plateau behouden, cementlaag en voegen te vernieuwen.
maandag 8 mei 2017

Maken van een dakterras

Ik had graag een offerte ontvangen voor het maken van een dakterras. 2.5 x 4m
maandag 8 mei 2017

Steentapijt naast zwembad leggen

Steentapijt leggen naast een buitenzwembad van ongeveer 65 m².
vrijdag 5 mei 2017

Aanleggen van IPE terras

IPE terras (liefst planken 14cm breed en 2,1 cm dikte). 6 m op 9 rechthoekig.
dinsdag 2 mei 2017

Steentapijt leggen

Graag steentapijt over bestaand terras.
donderdag 27 april 2017

Aanleggen terras in padouk

Prijs opgeven van de materialen en de plaatsing, de afmetingen zijn 400 cm x 790 cm plus een hoekje van 100 cm x 140 cm; moet er chappe voorzien worden of een vaste ondergrond ? In welke richting de planken moeten liggen, daar hebben we nog geen idee van, in de breedte of in de lengte; houtsoort padoek?
maandag 24 april 2017

Aanleggen terras

Aanleggen van terras in keramische tegels aan achterkant van de woning. Dit dient om onze terrasmeubels op te zetten.
zaterdag 22 april 2017

Omkasting vijvermuur en terras

Het betreft een afkapping in hardhout van een vijvermuur die een ongeveer 50 cm dieper gelegen vijver omwald . Aansluitend op de overkapping komt dan een smal hardhouten terrasje. De vijvermuur is opgebouwd met betonpalen en de 'gelijkvloer' bestaat uit klinkers , dit alles moet behouden blijven. De vorm van het terras is een onregelmatige 'trapezium'.
donderdag 20 april 2017

Terras aanleggen in polybeton

Ik zou graag een terras van 30 m² laten aanleggen uit polybeton. Het terras grenst aan de woning.
dinsdag 18 april 2017

Rustiek terras opbouwen

Vanaf een bestaand (3 jaar) steenpuinbed een rustiek terras opbouwen. Ongeveer 17 cm tussen bed en blauwsteen.
donderdag 13 april 2017

Rubbers van het dakterras herstellen

Ik zoek een vakman voor het herstellen van het dakterras. Er is een probleem met de rubbers.
maandag 10 april 2017

Aanleggen terras

Heraanleg terras van 31 m². Opbreken van keramische tegels+chappe. Nieuwe betontegels/klinkers hier. + Nieuw stukje terras van 20 m² in hetzelfde materiaal waar nu nog gras is.
maandag 3 april 2017

Vernieuwen terras en pad rond huis

Behalve het terras vernieuwen ook nog de tegels rondom het huis. Graag met composiet. De tegels gaan er zelf worden uitgenomen.
zaterdag 25 maart 2017

Polybeton inslijpen

We zouden ook graag het polybeton ingeslepen hebben zodat het lijkt alsof er tegels zijn
woensdag 22 maart 2017

Terrasafwerking in thermowood

Terrasafwerking in thermowood dak is afgewerkt met epdm in lichte helling naar de regenwaterafvoeren Ik wens ook de opkanten van het dak af te werken met hetzelfde hout: 2x 4. 55 m met een hoogte van 1. 50 m en resternde hoogte van 60 cm. Een afkasting van de airco en een zitbank van 3. 00 m (zie tekening)
dinsdag 21 maart 2017

Terras in printbeton aanleggen

Ik wil graag een terras aanleggen in printbeton van 3m op 13 m. Moet geen zware constructies dragen. Reeds uitgegraven.

Partners

Partners van Casius