Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een terrasbouwer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende terrasbouwers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers.
31 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten terrasbouwer aan met een gemiddelde score van 9/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in de provincie Limburg staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Limburg:

woensdag 13 februari 2019

Leggen van kasseien

Bbetreft een ruimte van ca. 7,5 bij 12 meter aan de weg en geeft toegang tot een dubbele garage. Ruimte wordt door anderen uitgegraven en voorzien van 10 cm granulaat.
maandag 11 februari 2019

Dakterras renoveren

Terras 3,5 m. X 8 m. Tegels dienen opgebroken en er dient een diba (anti vocht scherm) gelegd ter vervanging van de roofing (waterinsijpeling)
zaterdag 5 januari 2019

Terras in composiet leggen

Houtcomposiet terras aanleggen op vlakke ondergrond van 6 m x 10 m
zaterdag 29 december 2018

Houten terras rondom zwembad plaatsen

Rondom zwembad van 9/4. Er liggen nu zwembadtegels net rondom het zwembad (betontegels), deze moeten wellicht verwijderd worden.
maandag 3 december 2018

Houten terras maken op dak

Wij willen graag hout laten leggen op ons dakterras van 50 m². Nu liggen er tegeldragers en die worden afgehaald.
zaterdag 17 november 2018

Composiet terras leggen op 1e etage 12 m²

Terras aanmaken op eerste etage ongeveer 4× 3 meter met composiet planken. Oppervlakte is ongeveer 12 m². Er liggen nu planken op , die graag verwijderen en nieuwe plaatsen.
vrijdag 16 november 2018

Composiet terras aanleggen 40 m²

Terras aanleggen. Totaal 40 m² afmeting 4 m x 10 m. Er ligt al een terras een deel zou moeten uitgebreid worden. In composiet.
zondag 28 oktober 2018

Klinkerwerken uitvoeren

Wegnemen oude asfaltlaag en te vervangen door klinkers. Plaatsen boordstenen over een lengte van 20m x 4m
maandag 22 oktober 2018

Houten dakterras met balustrade maken 1e verdieping

Aanleggen van houten dakterras op 1 ste verdieping van +- 35 m² (8,15 x 4,50 m) Achterzijde appartementsblok met 2 verdiepingen. Dak is van achterliggend magazijn (momenteel leegstaand) Aanleg dakterras is toegestaan door eigenaar dak (ook vermeld in basisakte gebouw) Het is een roofing momenteel. Met een balustrade.
donderdag 4 oktober 2018

Composiet terras aanleggen rond zwembad 50-55 m²

Terras aan te leggen omheen een rond zwembad, diameter 6,40 m. Oppervlakte terras ongeveer 50 m²-55 m² aan te leggen. Het terras aan de rand van het bad kan bestaan uit kortere aansluitende planken aangezien een cirkel maken enkel met speciale boordstenen kan en we hier niet voor opteren. Momenteel ligt er een bankirai vloer op (op balkjes van 4 cm). De ondergrond is een chappe vloer.