Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende terrasbouwers. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met een terrasbouwer of meerdere terrasbouwers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze terrasbouwers uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw terrasbouwer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Limburg.


Voor een terrasbouwer, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een terrasbouwer in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij terrasbouwers voor: aanleggen dakterras met balustrade, terras en oprit in beton, gepolierde betonvloer in huis, composiet dakterras aanleggen, chinese getrommelde blauwsteentegels plaatsen, houten terras aanleggen, gepolierde betonvloer leggen voor garage, terras aanleggen in gepolierde beton, bestaande terras uitbreken en nieuwe in betontegels leggen, terras betegelen met natuursteen, houten terras, gepolierde betonvloer / polybeton, terras in gepolierde betonvloer / polybeton, houten terras maken, terras heraanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke terrasbouwer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Limburg:

donderdag 7 december 2017

Houten terras aanleggen

Ik wil graag een terras thermowood aanleggen. De stabilise / beton moet door jullie gelegd worden. Afmetingen van het terras zijn 6x5 meter.
vrijdag 27 oktober 2017

Gepolierde betonvloer / polybeton plaatsen

Ze zijn nu bezig met het bouwen. Betonvloer leggen voor de oprit en terras. Mijn vrije opbouwhoogte meer dan 7 cm. Betonvloer leggen ongeveer 100 m².
zaterdag 30 september 2017

Houten terras plaatsen

Het terras is opengebroken, er blijft een afdragende betonnen vloer over van ongeveer 10 à 12cm dik. Die betonnen vloer ligt ook 10 tot 15 cm onder de waterlijn, en ook lager dan het gazon. Het is een L vorm. Moeten er voorbereidende werken gebeuren? : Drainage plaatsen Wat is het gewenste formaat van het terras? : +- 36 vierkante meter.
maandag 4 september 2017

Terras aanleggen in bankirai

Terras aanleggen: met bankirai De vloer moet op een bestaande betontegel gelegd worden Drainage plaatsen Oppervlakte is 20 m². Graag in het voorjaar de werken kunnen uitvoeren.
maandag 28 augustus 2017

Houten terras aanleggen

We hebben een terras van tegels. Dit willen we uitbreiden met hout. Liefst het meest budgetvriendelijke hout wat toch ook sterk is. Oppervlakte is 40m2
woensdag 23 augustus 2017

Herstelling overdekt terras

Het terras sluit aan op de living enerzijds en de keuken anderzijds (5m op 1,20m). De overdekking (met dallen) wordt gedragen door houten balken. De hoek is aan het verzakken, circa 5cm over een afstand van 1,20m. Hoe kan dit hersteld of gestopt worden?
dinsdag 22 augustus 2017

Composiet terras aanleggen

Betegeld terras ligt voor een deel los , graag een composiet terras met planken aanleggen. Afmetingen terras :2. 80 m x 15. 00 meter.
dinsdag 15 augustus 2017

Houten terras aanleggen

Terras van 35 m² ligt 15 cm hoger dan terras van 21m². Alles dient gelegd te worden op een reeds bestaand terras van tegels. 56 m² in totaal.
dinsdag 15 augustus 2017

Composiet dakterras aanleggen

Dakterras voorzien van roofing, ongeveer 50 vierkante meter dient in composiet tegels aangelegd te worden. Totale oppervlakte : 50 vierkante meter.
zaterdag 5 augustus 2017

Composiet terras plaatsen

Momenteel bestaat ons terras uit diverse materialen en we willen er graag 1 geheel van maken. Het nadeel is dat we met een niveauverschil zitten van +/- 5 cm over de hele breedte. Ik hoop dat we door terrasplanken te plaatsen alles op 1 niveau kunnen brengen en er 1 mooi geheel van kunnen maken. We zouden de terrasplanken in grijs composiet willen. Nivelleringswerken nodig. Oppervlakte : 93,56 m²
vrijdag 4 augustus 2017

Terras in kleiklinkers aanleggen

Ik zoek een vakman voor het aanleggen van een terras van 35m² in kleiklinkers. Volledig nieuw terras , al uitgegraven.
vrijdag 4 augustus 2017

Terras in betontegels aanleggen

Bestaande terras moet worden opengebroken en afgevoerd. Nieuw terras moet aangelegd worden in betontegels. Materiaal nog niet aangekocht. Zo'n 30-tal vierkante meter.
woensdag 2 augustus 2017

Terras in composiet aanleggen

Het dakterras bestaat nu uit hout, dat is een beetje aan het verzakken en wil ik vervangen door een onderhoudsvrij materiaal. Het uitbreken kunnen we zelf, er zal wel gekeken moeten worden of het onderliggende dak nog in goede staat is, misschien is er hier en daar een scheurtje of zo maar ik vermoed van niet omdat ik van de onderbuur nog geen klachten gehoord heb. Het terras bestaat nu ongeveer 10 jaar. Ongeveer 7 meter op 4 meter, een dakterras op het eerste verdiep.
vrijdag 14 juli 2017

Klinkers leggen

Plaatsen klinkers en aanleg van terras. (40m²)
donderdag 13 juli 2017

Composiet terras aanleggen

Terras in composiet : op +- 50 cm hoogte, gelijk met 2 bestaande terrassen Grootte van het terras ongeveer 18 m².
dinsdag 4 juli 2017

Vlonder zwembad plaatsen

Vlonder zwembad plaatsen. Materialen in samenspraak met vakman. Ongeveer 6 m².
maandag 26 juni 2017

Overkapping in aluminium plaatsen

Ik wil een aluminium overkapping van 12 m op 3,60 m met polycarbonaat dak en eventueel in de kleur Ral7039 of antraciet kleur. Plaatsing en aankoop moet nog gebeuren.
dinsdag 13 juni 2017

Houten terras vervangen

Een bestaand houten terras vervangen. Het bestaand terras uitbreken ongeveer 26 m².
maandag 12 juni 2017

Afwerken terras

Afwerken van terras: Bankirai. Mijn terras is nu schoongemaakt van onkruid en zou eventueel met nivellering werken, onkruiddoek, drainage etc. kunnen afgewerkt worden. Ongeveer 60 a 70 m² terras.
zondag 11 juni 2017

Terras aanleggen in gepolierde betonvloer

Graag een terras aanleggen in gepolierde beton. Totale oppervlakte ongeveer 35 m². Er is al 7 cm uitgegraven.
zondag 4 juni 2017

Tuinterras en oprit aanleggen

Ik zoek een vakman voor het aanleggen van een terras in betonklinkers (ongeveer 20 x 4 m) en een inrit in kiezel (ongeveer 6 x 30 m).
zondag 4 juni 2017

Bestaand terras uitbreken en vernieuwen

Oud - kromgetrokken bankirai-terras vervangen Bestaand terras uitbreken en nieuwe plaatsen. Totaal oppervlakte ongeveer 26 m². Materiaal met vakman te bespreken.
zondag 4 juni 2017

Houten terras aanleggen

Momenteel open veranda en stuk tuin. Graag hadden wij vanaf de veranda het terras laten doorlopen. Terras is ongeveer 8 x 3 meter.
vrijdag 2 juni 2017

Heraanleggen betonnen terras

Ik wil een nieuw terras aanleggen, momenteel is er een betonnen dek (gewapend beton) dat verkeerd is gestort indertijd en eruit moet. Het betreft een 50 m² en heeft een dikte van ongeveer 15 cm. Toegankelijkheid via zijkant gebouw met kleine bobcat mits platen leggen op de gazon.
maandag 29 mei 2017

Terras herstellen

Mijn terras is 8 x 6. 5 m groot. De betonnen voegen komen los en tijdens de winter bij vorst komen de vloertegels los en omhoog te staan. Het terras zou moeten vernieuwd worden. Ik zou die voegen willen laten uitslijpen met een slijpsteen en daarna de voegen met een soort kunststof. Iets zoals Eurostone, soort polyester.

Partners

Partners van Casius