Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende terrasbouwers. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met een terrasbouwer of meerdere terrasbouwers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze terrasbouwers uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw terrasbouwer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Limburg.


Voor een terrasbouwer, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een terrasbouwer in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij terrasbouwers voor: buitenterras met composietplanken bouwen, aanleg van terras nieuwbouw, dakterras met schuifdeur aanmaken, aanleggen terras en oprit in kasseien, terras renoveren houtcomposiet aanleggen, plaatsen van terras in beton, terras in graniet plaatsen, terras in gepolierde beton, terras plaatsen en uitbreiden, composiet terras aanmaken, terras aanleggen, terras aanleggen in betonklinkers, nieuw groot terras aanleggen, bestaand terras uitbreken en nieuw terras leggen, vernieuwen van terrassen en betonrot aan te pakken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke terrasbouwer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Limburg:

zondag 26 februari 2017

Terras van beton leggen

We hebben interesse om een terras van beton te laten leggen nu zitten we momenteel nog met een terras met tegels wat afgebroken moet worden zou graag is een paar offertes willen krijgen en welke opties da we hebben het gaat om een terras van ongeveer 40 vierkante meter.
donderdag 23 februari 2017

Composiet terras aanmaken

Ik wil graag een terras laten uitvoeren in composiet (twinson, traumgarten,...). Een deel van het terras kan geplaatst worden op een platdak (dak van een onderliggende garage). Een deel van het terras zal op een verhoogd frame moeten worden geplaatst. Ik zou ook graag licht willen voorzien in het terras.
zondag 19 februari 2017

Terras aanleggen

Terrasaanleg bij een nieuwbouw is al uitgegraven en boordsteen is al geplaatst. Composiet of polybeton
zondag 19 februari 2017

Dakterras met schuifdeur aanmaken

Dakterras maken met schuifdeur van uit de keuken. Geen plat dak beschikbaar,dus terras op gegalvaniseerde palen constructie aansluitend tegen de buitenmuur van de keukeN. Terras vloer in hout of terrastegels (Zwevende vloer waterdoorlatend.) Graag ter plaatse komen kijken door een vakman.
zondag 12 februari 2017

Terras in bankirai aanleggen

Prijsofferte en komen kijken ter plaatse: Ik zou een houten vloer in bankirai willen laten aanleggen. Er zijn geen voorbereidende werkzaamheden nodig. Er is reeds een beschermende doek aangelegd als bescherming tegen waterinsijpeling.
maandag 30 januari 2017

Aanleg van terras nieuwbouw

Voor een nieuwbouw woning willen wij een terras aanleggen. Adres bij afspraak
zondag 29 januari 2017

Plaatsen van terras in beton

Voorzijde huis, zijkant en achter terras uitgevoerd in Beton inclusief oprit. De maximale oppervlakte is 270 vierkante meters. Details moeten besproken worden. Goed toegankelijk. Grondplan op aanvraag. Graag een vakman ter plaatse om te komen zien.
donderdag 26 januari 2017

Terras aanmaken

Aanleg terras met tegels, met afvoer water, stuk ligt nu nog volledig braak. Er is nog niets gelijk gemaakt. Ter plaatse komen kijken door vakman.
maandag 23 januari 2017

Dakterras composiet prijsofferte

Terras bevindt zich op het eerste verdiep en is rechthoekig (6. 5 m x 2. 7 m). De houten planken kan ik eventueel Ook zelf verwijderen? Kleur van composiet terrasplanken nog overeen te komen nog overeen te komen. Het tijdstip naar het voorjaar toe.
donderdag 8 december 2016

Terras aanleggen in gepolierde beton

Interesse in gepolijste beton. Graag de gazon wegdoen en in de plaats dan gepolierde beton. Te bespreken met de vakman, graag advies en prijsofferte.
zondag 4 december 2016

Dakterras aanleggen

Aanleggen van dakterras in composiet of keramische tegels. Nieuw aangelegd plat dak (epdm) voorzien van loopvloer lichter dan 150kg/m².
zondag 20 november 2016

Lokaliseren en herstellen van lekkage onder dakterras

Naar aanleiding van enorme vochtplekken op het plafond van onze 2 kamers, de twee hoeken, net onder het trapgat van het dakterras van onze buren, vermoeden wij dat het terras aan vervanging/herstelling nodig is. Graag maak ik een afspraak om de lekkage te lokaliseren en herstellen.
zaterdag 19 november 2016

Terras aanleggen

Buiten in de tuin terras aanleggen in klinkers . terras ongeveer een 30 m². Makkelijk te bereiken via carport en tuin langs de woning.
maandag 14 november 2016

Aanleggen terras

Betonterras onder een overkapping met berging, liefst inslijpen tegelpatroon. En aanleg oprit (25m2) in klinkers.
maandag 17 oktober 2016

Aanleg terras

Aanleg terras aan achterzijde woning. 70m² terras met keramische tegels. Huidig terras ligt in zand en moet verwijderd worden (45m²) en uitgebreid worden. Dus nieuwe afboording en volledige aanleg van nieuw terras in keramische tegels (nog niet besteld). Aanleg na de winter voorzien: dus vanaf half maart ten vroegste en zou klaar moeten zijn ten laatste half mei 2017.
zaterdag 1 oktober 2016

Vernieuwing terras

Momenteel stellen we vast dat een terras van onze residentie hersteld moet worden. De oppervlakte van dit terras is ca 40m² en is gelegen op het tweede verdieping. Daarom vragen we u om ons te contacteren voor een bezoek ter plaatse, alsmede voor het opstellen van de prijsofferte. Andere terrassen in het appartementsgebouw volgen.
zaterdag 17 september 2016

Aanleggen houten terras

Aanleggen houten terras: zelf afbreken en dan nieuwe plaatsen door de vakman. Te leggen, deels op een oud stenen terras en deels op fundering oud houten terras.
maandag 12 september 2016

Houten terras aanleggen

Graag wil ik mijn terras aanleggen met hout of dergelijke. Appartementsterras van 15 vierkante meter.
woensdag 7 september 2016

Vernieuwen bestaand terras

Het gaat hier om het volledig vernieuwen van het bestaande terras aan mijn zaak, ook wordt er een overkapping geplaatst en nieuwe verlichting, windschermen. Graag dat een vakman langs komt want ik ken er niet veel van, wat er moet vernieuwd worden. Dit is terras is betegeld met klinkers. Vanaf 18 september tot 13 oktober enkel te bezichtigen in het weekend.
maandag 5 september 2016

Vervangen terrasvloer

Vervangen van bestaande terrasvloer +/- 32m²
woensdag 31 augustus 2016

Herstellen terras

Mijn terras is zes jaar geleden aangelegd. Op verschillende plaatsen beginnen de voegen te barsten of komt het voegsel los. Aan een zijde van het terras zijn de zware boordstenen verschoven en is er een opening tussen de tegels en deze hoekstenen van enkele centimeters ontstaan. De oorspronkelijke aannemer stuurt zijn kat. Daarom mijn vraag om offertes voor herstelling. Ter plaatse komen kijken het zijn bepaalde stukken van het terras die moeten hersteld worden.
maandag 29 augustus 2016

Afwerken dakterras

Dakterras van 32 m² met een niveauverschil en met 3 dakkoepels. Verder afwerken van dakterras. Graag ter plaatse komen kijken.
woensdag 17 augustus 2016

Terras maken

Terras op gras van 4 x 4 meter aan te leggen in gepolierd beton.
zaterdag 13 augustus 2016

Aanleggen terras rond jacuzzi

Wij willen graag een terras rond een Jacuzzi laten aanleggen in hout composiet. Het terras zal uit 2 delen bestaan (langs beide zijden van een bestaande schutting); 60 cm rond de jacuzzi willen we graag een verhoging van ongeveer 45cm. Zie schets in bijlage.
zaterdag 13 augustus 2016

Aanleggen terras

44m² terras aanleggen waarvoor al cement ligt. Daarnaast nog 25 meter lange en 1m brede stoep om rond het huis te gaan (2 zijden - derde zijde is oprit, vierde zijde volledig terras). Voor de stoep nog geen voorbereiding gedaan. Betreft een woning die klaar staat om aangekocht te worden

Partners

Partners van Casius