Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende terrasbouwers. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met een terrasbouwer of meerdere terrasbouwers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze terrasbouwers uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw terrasbouwer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Limburg.


Voor een terrasbouwer, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een terrasbouwer in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij terrasbouwers voor: gezamelijke dakterras aan te leggen ook bij buurman, aanleggen van houten terras, terras overdekking 10 m. X 5 m. + nieuwe vloerbedekking, nieuw terras aanleggen, houten terras aanleggen, aanleg dakterras, heraanleggen van terras, aanleggen oprit langs woning, terras renoveren, aanleg terras, terras en oprit in beton, terras + betonplaten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke terrasbouwer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Limburg:

donderdag 8 december 2016

Terras aanleggen in gepolierde beton

Interesse in gepolijste beton. Graag de gazon wegdoen en in de plaats dan gepolierde beton. Te bespreken met de vakman, graag advies en prijsofferte.
zondag 4 december 2016

Dakterras aanleggen

Aanleggen van dakterras in composiet of keramische tegels. Nieuw aangelegd plat dak (epdm) voorzien van loopvloer lichter dan 150kg/m².
zondag 20 november 2016

Lokaliseren en herstellen van lekkage onder dakterras

Naar aanleiding van enorme vochtplekken op het plafond van onze 2 kamers, de twee hoeken, net onder het trapgat van het dakterras van onze buren, vermoeden wij dat het terras aan vervanging/herstelling nodig is. Graag maak ik een afspraak om de lekkage te lokaliseren en herstellen.
zaterdag 19 november 2016

Terras aanleggen

Buiten in de tuin terras aanleggen in klinkers . terras ongeveer een 30 m². Makkelijk te bereiken via carport en tuin langs de woning.
maandag 14 november 2016

Aanleggen terras

Betonterras onder een overkapping met berging, liefst inslijpen tegelpatroon. En aanleg oprit (25m2) in klinkers.
maandag 17 oktober 2016

Aanleg terras

Aanleg terras aan achterzijde woning. 70m² terras met keramische tegels. Huidig terras ligt in zand en moet verwijderd worden (45m²) en uitgebreid worden. Dus nieuwe afboording en volledige aanleg van nieuw terras in keramische tegels (nog niet besteld). Aanleg na de winter voorzien: dus vanaf half maart ten vroegste en zou klaar moeten zijn ten laatste half mei 2017.
zaterdag 1 oktober 2016

Vernieuwing terras

Momenteel stellen we vast dat een terras van onze residentie hersteld moet worden. De oppervlakte van dit terras is ca 40m² en is gelegen op het tweede verdieping. Daarom vragen we u om ons te contacteren voor een bezoek ter plaatse, alsmede voor het opstellen van de prijsofferte. Andere terrassen in het appartementsgebouw volgen.
zaterdag 17 september 2016

Aanleggen houten terras

Aanleggen houten terras: zelf afbreken en dan nieuwe plaatsen door de vakman. Te leggen, deels op een oud stenen terras en deels op fundering oud houten terras.
maandag 12 september 2016

Houten terras aanleggen

Graag wil ik mijn terras aanleggen met hout of dergelijke. Appartementsterras van 15 vierkante meter.
woensdag 7 september 2016

Vernieuwen bestaand terras

Het gaat hier om het volledig vernieuwen van het bestaande terras aan mijn zaak, ook wordt er een overkapping geplaatst en nieuwe verlichting, windschermen. Graag dat een vakman langs komt want ik ken er niet veel van, wat er moet vernieuwd worden. Dit is terras is betegeld met klinkers. Vanaf 18 september tot 13 oktober enkel te bezichtigen in het weekend.
maandag 5 september 2016

Vervangen terrasvloer

Vervangen van bestaande terrasvloer +/- 32m²
woensdag 31 augustus 2016

Herstellen terras

Mijn terras is zes jaar geleden aangelegd. Op verschillende plaatsen beginnen de voegen te barsten of komt het voegsel los. Aan een zijde van het terras zijn de zware boordstenen verschoven en is er een opening tussen de tegels en deze hoekstenen van enkele centimeters ontstaan. De oorspronkelijke aannemer stuurt zijn kat. Daarom mijn vraag om offertes voor herstelling. Ter plaatse komen kijken het zijn bepaalde stukken van het terras die moeten hersteld worden.
maandag 29 augustus 2016

Afwerken dakterras

Dakterras van 32 m² met een niveauverschil en met 3 dakkoepels. Verder afwerken van dakterras. Graag ter plaatse komen kijken.
woensdag 17 augustus 2016

Terras maken

Terras op gras van 4 x 4 meter aan te leggen in gepolierd beton.
zaterdag 13 augustus 2016

Aanleggen terras rond jacuzzi

Wij willen graag een terras rond een Jacuzzi laten aanleggen in hout composiet. Het terras zal uit 2 delen bestaan (langs beide zijden van een bestaande schutting); 60 cm rond de jacuzzi willen we graag een verhoging van ongeveer 45cm. Zie schets in bijlage.
zaterdag 13 augustus 2016

Aanleggen terras

44m² terras aanleggen waarvoor al cement ligt. Daarnaast nog 25 meter lange en 1m brede stoep om rond het huis te gaan (2 zijden - derde zijde is oprit, vierde zijde volledig terras). Voor de stoep nog geen voorbereiding gedaan. Betreft een woning die klaar staat om aangekocht te worden
woensdag 3 augustus 2016

Aanleggen bankirai terras

Ik zelf zal het bestaand terras verwijderen en dan moet er een constructie gemaakt worden in hout op een aarde grond om vervolgens daarop de bankirai te plaatsen .
maandag 1 augustus 2016

Heraanleggen kasseien terras

Bestaand kasseien terras dat door de jaren heen (dateert van 1970) verzakt is (ligt 40 cm hoger dan tuin) her aan leggen / stabiliseren. Dus kasseien hergebruiken. Prijs aub met opbreken van terras inbegrepen (als meerkost apart vermeld graag). Oppervlakte 35 à 40 m².
zaterdag 23 juli 2016

Terras in composiet

Wij willen graag een terras in composiet waar een jacuzzi van 2,20 op 2,20 kan in verwerkt worden. Dus het terras zal in 2 etages moeten opgemaakt worden.
donderdag 14 juli 2016

Terras aanleggen

Terras achter nieuwe woning. Zeer drassige grond, water moet deskundig afgevoerd worden. Materiaalkeuze nog niet gemaakt; liefst grote tegels of betondallen of polybeton.
dinsdag 5 juli 2016

Terras aanleggen en herstellen

Mijn huidige terras aan de achterkant moet dringend hersteld worden. Het terras aan de voorkant, bestaande uit silex stenen, moet volledig vervangen worden. Graag ter plaatse komen kijken. Adres word gegeven aan de vakman.
maandag 20 juni 2016

Klinkers leggen met borduren terras

Klinkers leggen met borduren. Bluestone terras. Oppervlakte ongeveer 18 m². Zo snel mogelijk de werken kunnen uitvoeren.
woensdag 1 juni 2016

Terrasaanleg

Voor een klant van ons moet er nog een terras aangelegd worden. De tegels zijn daar en er kan onmiddellijk gestart worden met het terras. Oppervlakte : +-40 m ² op tegeldragers Woning gelegen in Hasselt. Foto's ter beschikking.
dinsdag 24 mei 2016

Stabilisé storten terras buiten

Het betreft een nieuwbouwwoning en ik wil mijn terras voorlopig met stabilisé laten storten. De oppervlakte is 5 meter op 9 meter.
zondag 22 mei 2016

Aanleg terras

Aanleg van terras, lengte 6,69 m, breedte 3,20 m, met Malux tegel, type: Kera Linea Pearl Grey, formaat 80x40.