Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een terrasbouwer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende terrasbouwers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers.
47 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten terrasbouwer aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in de provincie Limburg staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Limburg:

zaterdag 21 maart 2020

Klinkerwerken uitvoeren

Waar nu gazon is moeten klinkers komen. Oprit moet opnieuw beklinkend. We zijn er nog niet uit of we dit met dezelfde klinkers gaan doen of hiervoor andere gaan gebruiken.
donderdag 19 maart 2020

Aanleggen van terras in IPE

Ik zou graag een houten terras met hardhout IPE aanleggen. het terras is 3.30m breed en 4.60m lang. Het moet op hoogte komen gelijk met mijn ander beton terras. De zijkanten moeten afgewerkt worden met hout.
zondag 15 maart 2020

Houten terras plaatsen

Nieuw terras op 3e verdieping. 2 terrassen - 1 groter - 1 kleiner 6x8m en 8x10m Ze liggen nu in Bangkirai maar ze zouden in gewoon hout moeten. Materiaal keuze hangt af van wat de vakman ons aanraadt.
donderdag 12 maart 2020

Composiet dakterras leggen

Boogvormig terras 1 ste verdieping. Ondergrond roofing. Tussen 10 en 50 m²
dinsdag 10 maart 2020

Uitbreiding terras op het eerste verdiep

Ik woon op het eerste en mijn balkon is 80 op 1,7m. Ik zou dit graag uitbreiden tot een oppervlakte van ongeveer 4 meter op 2. Het huidig terras is gemaakt uit beton, heeft een metalen balustrade en is bedekt met tegels.
vrijdag 6 maart 2020

Oprit aanleggen

Aanleggen van oprit van ong. 27m lang en 4m breed. Afrit is ooit geklinkerd in blauw/grijze steen maat 30x20, graag ook dezelfde steen voor oprit.
zaterdag 29 februari 2020

Houten terras aanleggen

Betreft houten terras van plus minus 40m² rond tegels te leggen! Dus hout/composiet moet op zelfde hoogte geplaatst worden als de bestaande tegels. Het betreft 3 terrassen want is rond zwembad dus aan de 3 kanten het terras “vergroten”.
zaterdag 22 februari 2020

Composiet terras leggen

2 x terrassen in de tuin op verschillende locaties 4x4 en 3x3
dinsdag 18 februari 2020

Composiet terras heraanleggen

Vervangen bestaande vlonder vijver van ongeveer 5 - 6 m² door composiet als ook plaatsing 2 schuttingdelen met tussenruimte in composiet. Momenteel staan er twee platen van 1,80 op 1,80 meter met een tussenruimte van een meter. Hier zou dus een poortje kunnen geplaatst worden.
dinsdag 18 februari 2020

Gepolierde betonvloer aanleggen

Gepolierde betonvloer van 4.5m x 8m aanleggen.