Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende terrasbouwers. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met een terrasbouwer of meerdere terrasbouwers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze terrasbouwers uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw terrasbouwer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Limburg.


Voor een terrasbouwer, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een terrasbouwer in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij terrasbouwers voor: veranda en terras aanbouwen, aanleggen dakterras, gazon ombouwen tot terras in klinkers en deels hout, vernieuwen en uitbreiden terras, renoveren terrassen, aaanleggen van terras en oprit, terras aanleggen op strand, terras aanleggen in tropisch hout, gedeelte bankirai terras vervangen, terras aanleggen in polybeton, aanleggen van IPE terras, dakterras aan te leggen, aanleggen terras, terras aanleggen, terras in steentapijt aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke terrasbouwer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Limburg:

donderdag 25 mei 2017

Terras in steentapijt aanleggen

We zouden graag steentapijt laten leggen op ons terras buiten. Vroeger stond hier een veranda maar die gaat weg. De ondergrond is bestaande chape. Wij breken alles zelf weg tot op de chape.
woensdag 24 mei 2017

Renoveren van terras

Terras renoveren, 18m²; behoud van stenen (arduinen tegels 25 op 25cm), betonnen plateau behouden, cementlaag en voegen te vernieuwen.
maandag 8 mei 2017

Maken van een dakterras

Ik had graag een offerte ontvangen voor het maken van een dakterras. 2.5 x 4m
maandag 8 mei 2017

Steentapijt naast zwembad leggen

Steentapijt leggen naast een buitenzwembad van ongeveer 65 m².
vrijdag 5 mei 2017

Aanleggen van IPE terras

IPE terras (liefst planken 14cm breed en 2,1 cm dikte). 6 m op 9 rechthoekig.
dinsdag 2 mei 2017

Steentapijt leggen

Graag steentapijt over bestaand terras.
donderdag 27 april 2017

Aanleggen terras in padouk

Prijs opgeven van de materialen en de plaatsing, de afmetingen zijn 400 cm x 790 cm plus een hoekje van 100 cm x 140 cm; moet er chappe voorzien worden of een vaste ondergrond ? In welke richting de planken moeten liggen, daar hebben we nog geen idee van, in de breedte of in de lengte; houtsoort padoek?
maandag 24 april 2017

Aanleggen terras

Aanleggen van terras in keramische tegels aan achterkant van de woning. Dit dient om onze terrasmeubels op te zetten.
zaterdag 22 april 2017

Omkasting vijvermuur en terras

Het betreft een afkapping in hardhout van een vijvermuur die een ongeveer 50 cm dieper gelegen vijver omwald . Aansluitend op de overkapping komt dan een smal hardhouten terrasje. De vijvermuur is opgebouwd met betonpalen en de 'gelijkvloer' bestaat uit klinkers , dit alles moet behouden blijven. De vorm van het terras is een onregelmatige 'trapezium'.
donderdag 20 april 2017

Terras aanleggen in polybeton

Ik zou graag een terras van 30 m² laten aanleggen uit polybeton. Het terras grenst aan de woning.
dinsdag 18 april 2017

Rustiek terras opbouwen

Vanaf een bestaand (3 jaar) steenpuinbed een rustiek terras opbouwen. Ongeveer 17 cm tussen bed en blauwsteen.
donderdag 13 april 2017

Rubbers van het dakterras herstellen

Ik zoek een vakman voor het herstellen van het dakterras. Er is een probleem met de rubbers.
maandag 10 april 2017

Aanleggen terras

Heraanleg terras van 31 m². Opbreken van keramische tegels+chappe. Nieuwe betontegels/klinkers hier. + Nieuw stukje terras van 20 m² in hetzelfde materiaal waar nu nog gras is.
maandag 3 april 2017

Vernieuwen terras en pad rond huis

Behalve het terras vernieuwen ook nog de tegels rondom het huis. Graag met composiet. De tegels gaan er zelf worden uitgenomen.
zaterdag 25 maart 2017

Polybeton inslijpen

We zouden ook graag het polybeton ingeslepen hebben zodat het lijkt alsof er tegels zijn
woensdag 22 maart 2017

Terrasafwerking in thermowood

Terrasafwerking in thermowood dak is afgewerkt met epdm in lichte helling naar de regenwaterafvoeren Ik wens ook de opkanten van het dak af te werken met hetzelfde hout: 2x 4. 55 m met een hoogte van 1. 50 m en resternde hoogte van 60 cm. Een afkasting van de airco en een zitbank van 3. 00 m (zie tekening)
dinsdag 21 maart 2017

Terras in printbeton aanleggen

Ik wil graag een terras aanleggen in printbeton van 3m op 13 m. Moet geen zware constructies dragen. Reeds uitgegraven.
maandag 20 maart 2017

Buitenterras plaatsen in steentapijt

Een buitenterras de beton ligt er al. Graag een prijsofferte voor steentapijt.
woensdag 15 maart 2017

Aanleggen pad

Paadje langs het huis en terras aan de achterkant. Enkel plaatsing klinkers reeds aangekocht
maandag 13 maart 2017

Bestaande terras vervangen door bankirai terras appartement

Wegens schade aan het bestaande terras, willen we het volledig vervangen. Het terras bevindt zich op de derde verdieping van een appartementsgebouw. De planken zouden vervangen moeten worden, het draagwerk lijkt me nog in orde. Liefst houten planken, Bankirai lijkt het meeste op wat er nu ligt. Graag bestek.
donderdag 9 maart 2017

Terras in beton leggen

Wij willen achteraan in de tuin tegen onze woning (woning is van 1982) een terras laten bekisten en gieten in beton/poly beton. Oppervlakte is iets van een 20 m². Het terras zal moeten aansluiten op de dorpels van toegangsramen naar het terras, dus zal het beton ook iets verhoogd moeten worden (ik schat iets van een 15 cm). Graag had ik een offerte gehad inclusief graafwerken en meenemen van de afgegraven grond.
maandag 6 maart 2017

Aanleggen van houten terras

Graag een offerte voor een houten terras van +/- 65 m². De koffer is al uitgegraven en ook is er vorig jaar al stabilisé ingedaan van een 15 cm.
vrijdag 3 maart 2017

Terras aanleggen

Terras aanleggen in betontegels.
zondag 26 februari 2017

Terras van beton leggen

We hebben interesse om een terras van beton te laten leggen nu zitten we momenteel nog met een terras met tegels wat afgebroken moet worden zou graag een paar offertes willen krijgen en welke opties da we hebben het gaat om een terras van ongeveer 40 vierkante meter.
donderdag 23 februari 2017

Composiet terras aanmaken

Ik wil graag een terras laten uitvoeren in composiet (twinson, traumgarten,...). Een deel van het terras kan geplaatst worden op een platdak (dak van een onderliggende garage). Een deel van het terras zal op een verhoogd frame moeten worden geplaatst. Ik zou ook graag licht willen voorzien in het terras.