Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een terrasbouwer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende terrasbouwers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers.
26 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten terrasbouwer aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Limburg:

woensdag 7 februari 2018

Bestaande terras uitbreken en nieuw terras plaatsen

Gewenste afmetingen terras 12 op 4 meter. Bestaande terras uitbreken. Verhoogd terras (ongeveer 0. 5m) . De randen denken we in natuursteen af te boorden.
dinsdag 30 januari 2018

Gepolierde betonvloer / polybeton leggen

Betreft nieuwbouw. Ik zou graag mijn terras van 35 m² beton laten maken (tegels ingeslepen). Afmeting terras 4m x 7,85m. Mijn pad naar de voordeur denk ik ook in beton te laten doen. 3m x 1m.
zondag 28 januari 2018

Betonplaat gieten voor terras

Wil betonplaat gieten afmetingen 3 op 4 meter. Om daarna te betegelen van het terras.
zondag 28 januari 2018

Gepolierd betonvloer aanleggen voor oprit

De oprit is momenteel in grove dolomiet kiezel en ligt ca 8 jaar, ondergrond is gebroken beton 25 cm dikte.. totale oppervlakte ongeveer 200 m² in gepolierd beton aan te leggen.
maandag 22 januari 2018

Beton aanleggen voor een oprit en fietsparcour speelplaats school

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : We willen met onze kleuterschool een oprit maken voor vrachtverkeer en tevens een fietsparcours op de speelplaats. Het moet goedlopend zijn maar toch niet te glad. Daarom dachten we aan geborstelde beton.
maandag 22 januari 2018

Steentapijt aanleggen voor terras en wandelpaden

Bestaande terras en wandelpaden vervangen door steentapijt. Ongeveer totaal oppervlakte van 110 à 120 vierkante meter. Graag ook advies ivm soorten steentapijten.
zaterdag 20 januari 2018

Houten terras aanleggen

Houten terras aanleggen. Helft van ondergrond is betonnen dek van waterput. Terras moet op die plaats zo laag mogelijk gehouden worden (met oog op toegangsdeur naar garage). Het andere gedeelte van de ondergrond is gazon met enkele deksels van septische put en riolering. Ongeveer 20 m² oppervlakte.
zondag 14 januari 2018

Terras bekleden met steentapijt

Oppervlakte van 100 m², deels verhard (50 m²) deels grond ,bedekken met steentapijt. Er liggen nu tegels op.
woensdag 10 januari 2018

Steentapijt leggen

Terras aanleggen: Oppervlakte +/- 40 m² - op de ondergrond (beton) graag drainage mat voorzien met eventuele afwatering. Steentapijt leggen.
zondag 31 december 2017

Terras aanleggen

Momenteel liggen er klinkers, deze worden zelf verwijderd. Nadien willen we een terras laten leggen met keramische tegels of natuursteen. Het zou een strak uitzicht moeten hebben. Graag ook referenties doorgeven. Welke tegels wenst u te plaatsen? : Keramische tegels, Natuursteen (marmer, graniet, blauwe hardsteen, basalt,.. ) Hoeveel vierkante meter moet er betegeld worden? (bij benadering) : 60 m²
dinsdag 26 december 2017

Herstelling houten terras

Graag offerte voor het openleggen en herstelling van het terras, afgedekt met bankirai. Onderbuur heeft waterresten in het plafond. Terras in appartementsgebouw. Verslag van Humidas is ook geweest. Dichting zou niet goed zijn.
zaterdag 23 december 2017

Kasseien oprit leggen

Er ligt nu kiezel en een deel voortuin. Alles willen we wegwerken met kasseien zodat het netjes afgewerkt uitziet. De tegels/kiezel en tuin halen we zelf leeg. M2 is bij benadering. Moeten er voorbereidende werken gebeuren? : Andere, Nivelleringswerken Om welke oppervlakte gaat het? (bij benadering) : 100 m2
donderdag 14 december 2017

Gepolierde betonvloer aanleggen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Wandelpad ong. 15m². Bestaande klinkers opbreken vervangen door steentapijt of gepolierde betonvloer.
donderdag 7 december 2017

Houten terras aanleggen

Ik wil graag een terras thermowood aanleggen. De stabilise / beton moet door jullie gelegd worden. Afmetingen van het terras zijn 6x5 meter.
vrijdag 27 oktober 2017

Gepolierde betonvloer / polybeton plaatsen

Ze zijn nu bezig met het bouwen. Betonvloer leggen voor de oprit en terras. Mijn vrije opbouwhoogte meer dan 7 cm. Betonvloer leggen ongeveer 100 m².
zaterdag 30 september 2017

Houten terras plaatsen

Het terras is opengebroken, er blijft een afdragende betonnen vloer over van ongeveer 10 à 12cm dik. Die betonnen vloer ligt ook 10 tot 15 cm onder de waterlijn, en ook lager dan het gazon. Het is een L vorm. Moeten er voorbereidende werken gebeuren? : Drainage plaatsen Wat is het gewenste formaat van het terras? : +- 36 vierkante meter.
maandag 4 september 2017

Terras aanleggen in bankirai

Terras aanleggen: met bankirai De vloer moet op een bestaande betontegel gelegd worden Drainage plaatsen Oppervlakte is 20 m². Graag in het voorjaar de werken kunnen uitvoeren.
maandag 28 augustus 2017

Houten terras aanleggen

We hebben een terras van tegels. Dit willen we uitbreiden met hout. Liefst het meest budgetvriendelijke hout wat toch ook sterk is. Oppervlakte is 40m2
woensdag 23 augustus 2017

Herstelling overdekt terras

Het terras sluit aan op de living enerzijds en de keuken anderzijds (5m op 1,20m). De overdekking (met dallen) wordt gedragen door houten balken. De hoek is aan het verzakken, circa 5cm over een afstand van 1,20m. Hoe kan dit hersteld of gestopt worden?
dinsdag 22 augustus 2017

Composiet terras aanleggen

Betegeld terras ligt voor een deel los , graag een composiet terras met planken aanleggen. Afmetingen terras :2. 80 m x 15. 00 meter.
dinsdag 15 augustus 2017

Houten terras aanleggen

Terras van 35 m² ligt 15 cm hoger dan terras van 21m². Alles dient gelegd te worden op een reeds bestaand terras van tegels. 56 m² in totaal.
dinsdag 15 augustus 2017

Composiet dakterras aanleggen

Dakterras voorzien van roofing, ongeveer 50 vierkante meter dient in composiet tegels aangelegd te worden. Totale oppervlakte : 50 vierkante meter.
zaterdag 5 augustus 2017

Composiet terras plaatsen

Momenteel bestaat ons terras uit diverse materialen en we willen er graag 1 geheel van maken. Het nadeel is dat we met een niveauverschil zitten van +/- 5 cm over de hele breedte. Ik hoop dat we door terrasplanken te plaatsen alles op 1 niveau kunnen brengen en er 1 mooi geheel van kunnen maken. We zouden de terrasplanken in grijs composiet willen. Nivelleringswerken nodig. Oppervlakte : 93,56 m²
vrijdag 4 augustus 2017

Terras in kleiklinkers aanleggen

Ik zoek een vakman voor het aanleggen van een terras van 35m² in kleiklinkers. Volledig nieuw terras , al uitgegraven.
vrijdag 4 augustus 2017

Terras in betontegels aanleggen

Bestaande terras moet worden opengebroken en afgevoerd. Nieuw terras moet aangelegd worden in betontegels. Materiaal nog niet aangekocht. Zo'n 30-tal vierkante meter.

Partners

Partners van Casius