Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een terrasbouwer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende terrasbouwers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers.
35 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten terrasbouwer aan met een gemiddelde score van 9/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Limburg:

dinsdag 19 juni 2018

Afwatering roosters aan terras leggen

Bestaand terras met tegels aangelegd. Een probleem met de afwatering , het water blijft op het terras liggen er moet roosters komen naast terras. Ongeveer 20 m² terras.
maandag 18 juni 2018

Terras betegelen

Aanleg van terras van 47m² waarvan een deel (6m * 1,5m ongeveer) op 1 m hoogte (porch) en de rest beneden aan het trapje. Tegels zijn reeds aangekocht.
woensdag 13 juni 2018

Huidige oprit uitbreken en heraanleggen met tegels

Nieuwe oprit aanleggen en aansluiten op rioolnetwerk heeft ongeveer een oppervlakte van 100 m². Er liggen momenteel klinkers en die zouden moeten verwijderd worden door de vakman. Graag in tegels aanleggen.
vrijdag 1 juni 2018

Terras vernieuwen en houten omheining plaatsen

We willen ons terras vernieuwen door er een nieuwe vloer te leggen en een nieuwe hout look omheining. Het terras is 30 m²? Ongeveer 15 meter , dit is een rechthoekig en de hoogte 80 cm.
zondag 27 mei 2018

Houten dakterras aanleggen

wij hebben foto's en tekeningen met de maten en de uitleg over ons dakterras. We zouden graag een dakterras maken. Het dakterras zal vermoedelijk een ‘kader’ moeten hebben waarop terrasplanken komen te liggen. We dachten aan bankirai planken. De planken zouden van de muur tot het einde van het terras moeten komen. Dit betekent over het verlaagde gedeelte i.p.v. in het verlaagde gedeelte. We vroegen ons wel af hoe dit te werk zou gaan, vooral omdat het terras zeer onregelmatig is en er een soort ‘kom’ is.
dinsdag 15 mei 2018

Houtrot behandelen

De totale oppervlakte van het terras is 30m² En het gaat hier over houtrot in de houten pilaren onder terras constructie.
donderdag 10 mei 2018

Houten terras plaatsen

Het aanleggen van een houten of composiet terras op een bestaande terras van 22à 24m² en het maken van een nieuwe trap. Het gaat over een zwevend terrras
woensdag 9 mei 2018

Terras verlengen

Aflopend tuinterras verlengen, gaat om ongeveer 20-25 m². Geen materiaal voorkeur . Eventueel een ballustrade plaatsen . Materiaal aan te kopen via de vakman.
dinsdag 8 mei 2018

Houten terras aanleggen

We hebben reeds een geklinkerd terras dat we willen afbreken en de klinkers gebruiken om een stuk gras te verharden voor de trampoline en eventueel het zwembad. Het oude terras willen we dan opnieuw in het hout of dergelijke laten aanleggen. Het gaat om 40 m² terras in totaal.
zaterdag 5 mei 2018

Terras aanleggen ongeveer 110 m²

Terras aanleggen, er ligt een bestaande terras. Ongeveer 8 op 4 meter. En een van 4.30 op 4.30 en nog een padje van 8 meter op 1.80 meter. Graag betegelen. Geen betonklinkers. Ongeveer 110 m² in totaal aan te leggen. Tegel te bespreken met de vakman. Ter plaatse komen kijken.
zaterdag 21 april 2018

Terrastegels voegen

Ik zou graag mijn terrastegels laten voegen / inwassen. Momenteel zijn de voegen opgevuld met wit zand. Het terras is +/- 40 vierkante meter groot.
maandag 9 april 2018

Gepolierde betonvloer aanleggen voor terras

Terras graag polybeton, min 21 m² , graag zo snel mogelijk geplaatst. Graag 15 cm dik en goed gewapend, komt jacuzzi op.
maandag 9 april 2018

Terras in steentapijt leggen

Is klaar met enkel chape. Moet dus bekleed worden in steentapijt. Ongeveer 40 - 50 m².
zaterdag 7 april 2018

Aanleggen terras en oprit met betonklinkers

Aanleg terras/oprit naast huis ongeveer 3 x 10 meter. Graag in XL betontegels.
woensdag 4 april 2018

Tuin heraanleggen

Het gaat hier om de aanleg van een tuinpad 70 m en de omzoming van de randen van de tuin 30 m met Kandla platines. Materiaal nog niet aangekocht.
woensdag 4 april 2018

Uitgewassen/gepolierde betonvloer aanleggen voor carport en tuinhuis

Grootste gedeelte waar beton mag komen ligt gebroken betonpuin en dient om een tuinberging en houtstapelplaats te maken en een carport van 6x6m. Dit is voor de carport en tuinhuis. Ongeveer 6 op 14 meter.
dinsdag 3 april 2018

Oprit en terras aanleggen in betontegels

Op dit moment bestaat de oprit naast het huis (20 m x 3 m) en het aanpalende terras (5 m x 5 m) uit kiezelstenen, die nog moeten verwijderd worden. Een deel van het toekomstige terras moet nog geëgaliseerd worden. Nog graafwerken voor het terras. Totaal aan te leggen ongeveer 85 m².
dinsdag 3 april 2018

Gepolierde betonvloer voor oprit en terras

Stuk oprit en terras willen we graag in gepolierde beton. In totaal is dit ongeveer 135 m².
dinsdag 3 april 2018

Houten terras aanleggen en grondwerken

Plaatsen van 8 m² ( 4 M x 2 M )Thermowood hout,ondergrond gras. Ligt afhellend te plaatsen en te voorzien van de nodige hulpstukken en doek. Ps woning meer dan 20 jaar oud.
maandag 2 april 2018

Gepolierde betonvloer leggen voor terras

Wij zouden graag ons terras, een stuk tuinpad rond het huis en een carport in gepolierde beton willen aanleggen. De totale oppervlakte is ongeveer 110m². Ook de voorbereidende werken uit te voeren door vakman.
zaterdag 31 maart 2018

Gepolierde betonvloer aanleggen voor kelderverdieping

betonnen vloer aanwezig , sinds 1980 voorzien met een vloerverf , die versleten is , betreft volledige benedenverdieping van het huis , dat dienst doet als garage appartement en kelders. Totaal ongeveer 100 m² aan te leggen met gepolierde betonvloer.
woensdag 28 maart 2018

Gepolierde betonvloer voor terras plaatsen

Is een terras dat moet gerenoveerd worden. Terras is tussen 3 muren. Tussen de 10 en 50 m².
zondag 25 maart 2018

Gepolierde betonvloer voor oprit en terras

Betreft vervangen van huidige oprit/terras (klinkers) door gepolierd beton, liefst in blauwsteen-look. Gaat om een 84 m².
woensdag 21 maart 2018

Vloer terras stabiliseren

Ik wil mijn tegelterras vloer laten stabiliseren. Ieder jaar zakt die een beetje naar beneden. 40 m² ongeveer.
dinsdag 20 maart 2018

Terras waterdicht maken en betegelen

Graag terras op gelijkvloers maar deels boven ingang kelder van 56 m² waterdicht maken, afwatering in orde brengen en betegelen of alternatieve vloerbedekking. Ook trapje 2 treden aankleden in dezelfde bedekking. Ter plaatse bezichtigen.

Partners

Partners van Casius