Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij terrasbouwers voor inpandig dakterras maken van 30m² in een bestaand hellend dak:

Inpandig dakterras maken van 30m² in een bestaand hellend dak

Ik wil van mijn hellend dak een dak terras maken van 30m². En in hoeverre is dit mogelijk? duplex appartement
Offertes van terrasbouwers voor terras uit Bocholt (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor inpandig dakterras maken van 30m² in een bestaand hellend dak uit heel België:

Inpandig dakterras maken in een bestaand hellend dak

Vakman voor het maken van een terras in mijn (schuin) dak. Breedte is bijna 4 m, diepte 1.70 - 2 m . Ruimte te openen door het maken van terras.

Bouw inpandig dakterras

Wij wonen in een loft met 3 sheddaken. We willen ongeveer de helft van het middelste dak ombouwen tot dakterras. Het opp. zal +/- 5 op 3.5 m zijn. We willen het gedeelte dat naar binnen komt in glas.

Houten terras aanleggen

Houten terras ook voor balustrade. Afmetingen : 308 x 215 mm (inpandig dakterras op 2 de verdieping)

Aanleggen inpandig dakterras

Aannemer gevraagd: Inpandig dakterras aanleggen. Komen kijken ter plaatse door een aannemer voor prijsofferte, advies...

Architect voor dakterras

We zoeken een architect voor uittekenen plannen en indienen bouwaanvraag etc. Voor een omvorming van dakappartement tot kleiner appartement met dakterras. Betreft het deels omvormen 1/3, van een zadeldak tot een inpandig dakterras (18m2) voor een woning in 2018 Antwerpen. Werk omvat o.a. wegnemen deel bestaand zadeldak met 4 veluxramen en eventueel verstevigen blijvend deel dak, waterdicht maken nieuwe terrasvloer, afwatering, glazen schuifwand,isolatie en afwerken bestaande zijmuren.

Architect voor dakterras

Zoek architect voor uittekenen plannen en indienen bouwaanvraag etc. Voor een omvorming zolder to dakterras (zie foto in bijlage) Betreft het deels omvormen van een zadeldak tot een inpandig dakterras (16-18m2) voor een woning in 2000 Antwerpen. Werk omvat o.a. wegnemen deel bestaand zadeldak met velux en eventueel verstevigen blijvend deel dak, waterdicht maken nieuwe terrasvloer, afwatering, glazen schuifwand,isolatie en afwerken bestaande zijmuren.

Inpandig dakterras maken in een bestaand hellend dak

Ik wens een inpandig dakterras te creëren in mijn bestaand hellend dak. Het terrasoppervlakte zou ongeveer 5 m 50 breedte en 3 m 25 lengte zijn. De betonnen vloer is al aanwezig. Alsook zal er een schuifraam moeten worden geïnstalleerd van ongeveer 2 m op 2 m dat voor de doorgang zorgt. Graag een totaal afgewerkte realisatie d.m.v. een aannemer.

Het plaatsen van een inpandig dakterras in een hellend dak

Ik wens een inpandig dakterras te creeeren in mijn bestaand hellend dak uit roofing. Deze ingreep zal een terrasopp ter grootte van ong 5m2 creeeren. Alsook zal er een schuifraam moeten worden geinstalleerd van ong 2m op 2m dat voor de doorgang zorgt. Graag een totaal afgewerkte realisatie d.m.v. een aannemer.