Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Genk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Genk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Genk of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Genk die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Genk:

Composiet terras aanleggen rond zwembad 50-55 m²

Terras aan te leggen omheen een rond zwembad, diameter 6,40 m. Oppervlakte terras ongeveer 50 m²-55 m² aan te leggen. Het terras aan de rand van het bad kan bestaan uit kortere aansluitende planken aangezien een cirkel maken enkel met speciale boordstenen kan en we hier niet voor opteren. Momenteel ligt er een bankirai vloer op (op balkjes van 4 cm). De ondergrond is een chappe vloer.

Terras aanleggen in thermowood

We willen graag een nieuw terras van 25 m² aanleggen in onze tuin. Oude terras breken we zelf uit. We willen het terras graag in 1 materiaal en dachten hiervoor aan Thermowood. Materiaal is nog niet aangekocht.

Houten dakterras aanleggen voor penthouse

Houten terras plaatsen : 9,5 m² ipé hout + ondervloer + 5 de verdieping penthouse. Afmeting 2. 30 x 4,00 m. Het Penthouse dateert van 2017 en het terras grenst uiteraard aan het gebouw.

Houten terras plaatsen

Het aanleggen van een houten of composiet terras op een bestaande terras van 22à 24m² en het maken van een nieuwe trap. Het gaat over een zwevend terrras

Vloer terras stabiliseren

Ik wil mijn tegelterras vloer laten stabiliseren. Ieder jaar zakt die een beetje naar beneden. 40 m² ongeveer.

Gepolierde betonvloer voor oprit

Gepolierde betonvloer aanleggen voor de oprit. Ongeveer 189 m². Oprit met kiezel en stapstenen willen wij vervangen met betonnen oprit gepolierd of geborsteld.

Gepolierde betonvloer voor terras aanleggen

Gepolierde betonvloer aanleggen voor een terras met een oppervlakte van ongeveer 80 m²; Grondwerken gaan al in orde zijn. Dus enkel de betonvloer leggen.

Houten terras aanleggen

Oppervlakte van het terras is 10 m op 8 m. Bestaand terras uitbreken en nieuw terrasvloer aanleggen. Huidige terras is hout, en terug een nieuwe houten terras aanleggen.

Gepolierde betonvloer aanleggen voor oprit en terras

Terras aanleggen. Mijn oprit en terras. Ongeveer 45 a 50 m². Op het moment ligt er gras, dus ook alle voorbereidende werken moeten nog gebeurd worden.

Betonplaat gieten voor terras

Wil betonplaat gieten afmetingen 3 op 4 meter. Om daarna te betegelen van het terras.