Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Genk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Genk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Genk of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij terrasbouwers voor gelijkaardige projecten:
zwevend terras bel-etage en terras in tuin maken, aanleggen van 2 dakterassen in hout, bestaand terras in tegels vergroten van bel-etage, terras aanbouwen 1ste verdieping, klinkerwerken uitvoeren, houten terras aanleggen, dakterras op bestaande dakkapel maken, houten terras aanleggen 35 m², houten terras aanleggen in thermowood + houten afsluiting met deurtje, waterdicht maken van betegelde terrassen, terras in composietplanken aanleggen, houten terras maken op dak, houten terras leggen, heraanleggen oprit, houten terras aanleggen

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Genk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Genk:

Composiet terras aanleggen rond zwembad 50-55 m²

Terras aan te leggen omheen een rond zwembad, diameter 6,40 m. Oppervlakte terras ongeveer 50 m²-55 m² aan te leggen. Het terras aan de rand van het bad kan bestaan uit kortere aansluitende planken aangezien een cirkel maken enkel met speciale boordstenen kan en we hier niet voor opteren. Momenteel ligt er een bankirai vloer op (op balkjes van 4 cm). De ondergrond is een chappe vloer.

Terras aanleggen in thermowood

We willen graag een nieuw terras van 25 m² aanleggen in onze tuin. Oude terras breken we zelf uit. We willen het terras graag in 1 materiaal en dachten hiervoor aan Thermowood. Materiaal is nog niet aangekocht.

Houten dakterras aanleggen voor penthouse

Houten terras plaatsen : 9,5 m² ipé hout + ondervloer + 5 de verdieping penthouse. Afmeting 2. 30 x 4,00 m. Het Penthouse dateert van 2017 en het terras grenst uiteraard aan het gebouw.

Houten terras plaatsen

Het aanleggen van een houten of composiet terras op een bestaande terras van 22à 24m² en het maken van een nieuwe trap. Het gaat over een zwevend terrras

Vloer terras stabiliseren

Ik wil mijn tegelterras vloer laten stabiliseren. Ieder jaar zakt die een beetje naar beneden. 40 m² ongeveer.

Gepolierde betonvloer voor oprit

Gepolierde betonvloer aanleggen voor de oprit. Ongeveer 189 m². Oprit met kiezel en stapstenen willen wij vervangen met betonnen oprit gepolierd of geborsteld.

Gepolierde betonvloer voor terras aanleggen

Gepolierde betonvloer aanleggen voor een terras met een oppervlakte van ongeveer 80 m²; Grondwerken gaan al in orde zijn. Dus enkel de betonvloer leggen.

Houten terras aanleggen

Oppervlakte van het terras is 10 m op 8 m. Bestaand terras uitbreken en nieuw terrasvloer aanleggen. Huidige terras is hout, en terug een nieuwe houten terras aanleggen.

Gepolierde betonvloer aanleggen voor oprit en terras

Terras aanleggen. Mijn oprit en terras. Ongeveer 45 a 50 m². Op het moment ligt er gras, dus ook alle voorbereidende werken moeten nog gebeurd worden.

Betonplaat gieten voor terras

Wil betonplaat gieten afmetingen 3 op 4 meter. Om daarna te betegelen van het terras.

Gepolierde betonvloer aanleggen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Wandelpad ong. 15m². Bestaande klinkers opbreken vervangen door steentapijt of gepolierde betonvloer.

Composiet terras aanleggen

Terras in composiet : op +- 50 cm hoogte, gelijk met 2 bestaande terrassen Grootte van het terras ongeveer 18 m².

Vlonder zwembad plaatsen

Vlonder zwembad plaatsen. Materialen in samenspraak met vakman. Ongeveer 6 m².

Terras aanleggen in gepolierde betonvloer

Graag een terras aanleggen in gepolierde beton. Totale oppervlakte ongeveer 35 m². Er is al 7 cm uitgegraven.

Aanleggen terras

Aanleggen van terras in keramische tegels aan achterkant van de woning. Dit dient om onze terrasmeubels op te zetten.

Terrasafwerking in thermowood

Terrasafwerking in thermowood dak is afgewerkt met epdm in lichte helling naar de regenwaterafvoeren Ik wens ook de opkanten van het dak af te werken met hetzelfde hout: 2x 4. 55 m met een hoogte van 1. 50 m en resternde hoogte van 60 cm. Een afkasting van de airco en een zitbank van 3. 00 m (zie tekening)

Dakterras composiet prijsofferte

Terras bevindt zich op het eerste verdiep en is rechthoekig (6. 5 m x 2. 7 m). De houten planken kan ik eventueel Ook zelf verwijderen? Kleur van composiet terrasplanken nog overeen te komen nog overeen te komen. Het tijdstip naar het voorjaar toe.

Houten terras aanleggen

Graag wil ik mijn terras aanleggen met hout of dergelijke. Appartementsterras van 15 vierkante meter.

Terras maken

Terras op gras van 4 x 4 meter aan te leggen in gepolierd beton.

Terras aanleggen en herstellen

Mijn huidige terras aan de achterkant moet dringend hersteld worden. Het terras aan de voorkant, bestaande uit silex stenen, moet volledig vervangen worden. Graag ter plaatse komen kijken. Adres word gegeven aan de vakman.

Klein terras voorkant woning integreren in living

Bedoeling is om het huidig terrasje te integreren in de woning door het voorzien van een groot venster aan de voorkant. Het terrasje is een inham en er dient dus enkel een groot venster te worden voorzien en de vensters aan de kant van de woning weg te nemen zodat het terrasje deel uitmaakt van de woning. Het terrasje moet dan dienen als hobbyruimte en of om een bureau te plaatsen.

Aanleg van tuinterras

Ons dakterras sluit aan op de schuifvenster van het appartement en was voorheen reeds ingericht met beplanting doch door uitbreidingswerken dient dit vernieuwd. 21 meter breedte grenst aan appartement, diepte links 10 meter met een hoek uit rechts een diepte van 8 meter. Zijde 10 meter diepte wensen wij,een eethoek te plaatsen en zijde 8 meter een lighoek. Rondom was onze bedoeling om een strook van 2 meter kunstgras aan te leggen. Onze bedoeling was om een ondercontructie te plaatsen om het terras waterpas te zetten en dan de ThermoWood terrasplanken erop te voorzien met rondom op de planken het kunstgras.

Terras om woning leggen

Terras om woning leggen in natuursteen

Maken van betonnen terras

Niet overdekt terras van max 35 m2 in beton

Terras te chappen

Graag terras willen laten chappen. Afmeting : 30 vierkante meter.