Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Genk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Genk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Genk of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Genk die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Genk:

Aanleggen van terras

Ik heb een nieuwbouw gerealiseerd en er is niets aan de tuin gedaan. Aanleg van een terras 10x4,5

Inrit aanleggen

Gaat om een intrit waar nu grof steenpuin aanwezig is, het ligt ook al op hoogte. Er zou stabilisé gelegd moeten worden gevolgd door platines. Het gaat om een oppervlakte van 90m²

Terras heraanleggen

Aanleg terras 38 m². Er ligt nu een vloer op maat die er af moet. Er moet ook een watergoot worden voorzien.

Terras aanleggen in natuursteen

Terras in klinkers vervangen door natuursteen. Er moeten ook nog een paar treden gezet worden wegens hoogteverschil. Het terras zelf is 8 x 6 meter.

Siergrind leggen

Voortuin, vervangen gras door grind. Ook om te parkeren.

Vervangen van enkele planken composiet terras

Herstellen van een horeca terras - bankirai composiet - accident gebeurd met transpalet. Enkele planken moeten vervangen worden.

Composiet terras leggen

Voor een ondergrond voor eventueel zwembad - Tussen 10 en 50 m²

Terras aanleggen in bankirai

Oppervlakte totale terras bedraagt 44 m². Hiervan is circa 20 m² al aangelegd met terrastegels. Overige circa 24 m² willen we laten aanleggen met bankirai. Betreft terras grenzend aan appartement op het gelijkvloers. Op zoek naar een vakman voor materiaal en plaatsing.

Houten terras maken op 5e verdieping

Het is een terras aan de achterzijde van het penthouse op de 5 de verdieping (is ook de hoogste verdieping). Dit terras bestaat uit een gedeelte (11 m2) tegels op voet en aansluitend 9,5 m2 groen dak, waar mijn echtgenoot kruiden plantten, maar o.w.v. zijn overlijden onlangs geen dienst meer doet. Ik zou hier graag een terras laten maken met een hardsoort hout bv. Ipé. Volgens mij kan het groen dak blijven liggen. Enkel het houten kader (opbouwplanken) met de kruiden moet weg worden gedemonteerd en er zal waarschijnlijk een skelet/kader worden gemaakt waar het houten terras op rust. We kunnen moeilijk het zand en korrels afscheppen en naar beneden brengen. Er is ook extra elektriciteit voorzien, zodat er eventueel verlichting in de houten vloer kan worden ingewerkt.

Composiet terras aanleggen rond zwembad 50-55 m²

Terras aan te leggen omheen een rond zwembad, diameter 6,40 m. Oppervlakte terras ongeveer 50 m²-55 m² aan te leggen. Het terras aan de rand van het bad kan bestaan uit kortere aansluitende planken aangezien een cirkel maken enkel met speciale boordstenen kan en we hier niet voor opteren. Momenteel ligt er een bankirai vloer op (op balkjes van 4 cm). De ondergrond is een chappe vloer.