Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Genk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Genk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Genk of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Genk die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Genk:

Composiet terras leggen

Voor een ondergrond voor eventueel zwembad - Tussen 10 en 50 m²

Terras aanleggen in bankirai

Oppervlakte totale terras bedraagt 44 m². Hiervan is circa 20 m² al aangelegd met terrastegels. Overige circa 24 m² willen we laten aanleggen met bankirai. Betreft terras grenzend aan appartement op het gelijkvloers. Op zoek naar een vakman voor materiaal en plaatsing.

Houten terras maken op 5e verdieping

Het is een terras aan de achterzijde van het penthouse op de 5 de verdieping (is ook de hoogste verdieping). Dit terras bestaat uit een gedeelte (11 m2) tegels op voet en aansluitend 9,5 m2 groen dak, waar mijn echtgenoot kruiden plantten, maar o.w.v. zijn overlijden onlangs geen dienst meer doet. Ik zou hier graag een terras laten maken met een hardsoort hout bv. Ipé. Volgens mij kan het groen dak blijven liggen. Enkel het houten kader (opbouwplanken) met de kruiden moet weg worden gedemonteerd en er zal waarschijnlijk een skelet/kader worden gemaakt waar het houten terras op rust. We kunnen moeilijk het zand en korrels afscheppen en naar beneden brengen. Er is ook extra elektriciteit voorzien, zodat er eventueel verlichting in de houten vloer kan worden ingewerkt.

Composiet terras aanleggen rond zwembad 50-55 m²

Terras aan te leggen omheen een rond zwembad, diameter 6,40 m. Oppervlakte terras ongeveer 50 m²-55 m² aan te leggen. Het terras aan de rand van het bad kan bestaan uit kortere aansluitende planken aangezien een cirkel maken enkel met speciale boordstenen kan en we hier niet voor opteren. Momenteel ligt er een bankirai vloer op (op balkjes van 4 cm). De ondergrond is een chappe vloer.

Terras aanleggen in thermowood

We willen graag een nieuw terras van 25 m² aanleggen in onze tuin. Oude terras breken we zelf uit. We willen het terras graag in 1 materiaal en dachten hiervoor aan Thermowood. Materiaal is nog niet aangekocht.

Houten dakterras aanleggen voor penthouse

Houten terras plaatsen : 9,5 m² ipé hout + ondervloer + 5 de verdieping penthouse. Afmeting 2. 30 x 4,00 m. Het Penthouse dateert van 2017 en het terras grenst uiteraard aan het gebouw.

Houten terras plaatsen

Het aanleggen van een houten of composiet terras op een bestaande terras van 22à 24m² en het maken van een nieuwe trap. Het gaat over een zwevend terrras

Vloer terras stabiliseren

Ik wil mijn tegelterras vloer laten stabiliseren. Ieder jaar zakt die een beetje naar beneden. 40 m² ongeveer.

Gepolierde betonvloer voor oprit

Gepolierde betonvloer aanleggen voor de oprit. Ongeveer 189 m². Oprit met kiezel en stapstenen willen wij vervangen met betonnen oprit gepolierd of geborsteld.

Gepolierde betonvloer voor terras aanleggen

Gepolierde betonvloer aanleggen voor een terras met een oppervlakte van ongeveer 80 m²; Grondwerken gaan al in orde zijn. Dus enkel de betonvloer leggen.