Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij terrasbouwers voor vervangen van enkele planken composiet terras:

Vervangen van enkele planken composiet terras

Herstellen van een horeca terras - bankirai composiet - accident gebeurd met transpalet. Enkele planken moeten vervangen worden.
Offertes van terrasbouwers voor terras uit Genk (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervangen van enkele planken composiet terras uit heel België:

Houten terras op een balkon renoveren

Houten balkon terras vervange . Houten planken te vervangen. Terras : 10 m lang op 1m20. Terras steunt op 2 houten palen die rot zijn.Rot onderaan.

Vervangen onderste planken van tuin huis

heb een tuin huis waar van onderste planken zouden moeten vervangen worden vanwege houtrot afmetingen , totaal 8 planken , afmetingen 3m X 3,5

Delen van raamkozijnen van zomerhuisje vervangen

delen van raamkozijnen en enkele bovenste planken van de zijwanden van ons zomerhuisje in de tuin vertonen verrotting. Ze moeten vervangen worden. Het huisje is vervaardigd uit noords dennenhout (dat we mogelijk nog kunnen krijgen bij de fabrikant).

Herstellen van houten tuinafsluiting met betonpalen

Wij zijn opzoek naar een tuinman die de houten omheining van onze tuin kan herstellen. Deze werd door de buur en stormschade scheef getrokken, het betreft een volledige houten omheining met houten planken. Er moeten waarschijnlijk 3 houten palen worden vervangen en deze ook opnieuw vastzetten met beton onderaan.

Houten afsluiting vervangen

Betonnen palen met tand en groef planken. Thermowood of grenenhout. Lengte 30 meter, hoogte +/- 2 meter. Eventueel met afbreken houten tuinschermen die er nu staan in prijs inbegrepen.

Tuinhek vervangen

Ik wens een kort stukje betonnen tuinhek te vervangen. Het huidige poortje kan blijven. We willen nieuwe betonpalen in de plaats met een gleuf, in die gleuf graag aanéénsluitende houten planken, tot een hoogte van min. 1m90 en 4m breed ongeveer. Vakman voor het afbreken van het oude betonnen hek, alsook de aankoop van materiaal en plaatsing van nieuwe hek. Uiteraard met mooie afwerking van het huidige poortje, alsook terrasje en kiezels terug mooi afgewerkt.

Dakterras legggen

Bestaand dakterras van 10m² is aan vervanging toe. Houten planken moeten vervangen worden. Het is ook niet meer waterdicht. Bij zware regenval sijpelt water in de onderliggende badkamer.

Herstellen onderste planken van tuinhuis met houtrot

Wij zoeken iemand dat aan ons tuinhuis onderaan de planken kan vervangen met houtrot. 6meter breed te vervangen .