Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij terrasbouwers voor houten terras en pad aanleggen:

Houten terras en pad aanleggen

Aanleggen van een bankirai terras voor ongeveer 60M²- en wandelpad van 13m ook in bankirai. Huidigt klinkerpad en gras dient ook verwijdert te worden.
Offertes van terrasbouwers voor terras uit Genk (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten terras en pad aanleggen uit heel België:

Houten dakterras leggen

Gaat om een dakterras op de derde verdieping van ons huis. Ong 12m2. Het huidige terras is ook met terrasverhogers waarop grote terrastegels rusten. Deze zijn aan vervanging toe en we zien liefst houten planken.

Tuin heraanleggen

Vloerwerken: Terras aanleggen aanleggen in tegels 3,6 op 8 meter. Tegels nog niet aangekocht. Omheining: stuk van 13 + 8 lopende meters. Liefst houten panelen.

Houten terras leggen

terras vanchter in hof 12 m²,terras aan vijver 5 m²,16 m² oude terras vervangen

Houten terras leggen

Ik heb een ruimte van 4 op 4 meter waar er nu keien op liggen. Hiervan zou ik graag een houten terras maken waarop ik in de zomer een zwembad kan zetten en als ik het wens af te breken toch nog kan genieten van een terras. Het zwembad heeft een diameter van 366 cm.

Houten terras aanleggen

We zouden graag een houten terras willen (25m²) met schutting langs de kant van de buren, achteraan en aan de straatkant. Graag afscheiding met groen tussen dus waar er een opening is zodat er eventueel een klimplant tussen kan. We zouden hiervoor 3 schuttingen nodig hebben van 1,80 meter hoog en liefst in het hout. Plantenbak en bank voorzien. Ook trapje om toegang tot appartement via raam mogelijke te maken.

Plaatsen van keerwanden

Wij zoeken iemand om ongeveer 15 lm L-keerwanden te plaatsen van max 50cm hoog, hoogte van de keerwanden moet overeenkomen met de pas van het nieuw aan te leggen terras. Het moet de overgang van de blauwe steen en houten terras opvangen.

Houten dakterras leggen

Er is vochtdoorsijpeling bij de buren - ondergrond terras zal opnieuw worden aangelegd door een aannemer waardoor enkel het houten terras nog moet worden aangelegd of kan de ondergrond met afvloeiing water ook worden aangelegd door diegene die de houten terras legt. Minder dan 10 m².

Aanleggen composiet terras

Bestaand zwembad nu met tegels. Verwijderen tegels en plaatsten houten of composiet terras.