Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Hasselt te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Hasselt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Hasselt of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij terrasbouwers voor gelijkaardige projecten:
zwevend terras bel-etage en terras in tuin maken, aanleggen van 2 dakterassen in hout, bestaand terras in tegels vergroten van bel-etage, terras aanbouwen 1ste verdieping, klinkerwerken uitvoeren, houten terras aanleggen, dakterras op bestaande dakkapel maken, houten terras aanleggen 35 m², houten terras aanleggen in thermowood + houten afsluiting met deurtje, terras vernieuwen met tegels, houten terras aanleggen, waterdicht maken van betegelde terrassen, terras in composietplanken aanleggen, houten terras maken op dak, houten terras leggen

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Hasselt staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Hasselt:

Houten dakterras met balustrade maken 1e verdieping

Aanleggen van houten dakterras op 1 ste verdieping van +- 35 m² (8,15 x 4,50 m) Achterzijde appartementsblok met 2 verdiepingen. Dak is van achterliggend magazijn (momenteel leegstaand) Aanleg dakterras is toegestaan door eigenaar dak (ook vermeld in basisakte gebouw) Het is een roofing momenteel. Met een balustrade.

Terras betegelen

Aanleg van terras van 47m² waarvan een deel (6m * 1,5m ongeveer) op 1 m hoogte (porch) en de rest beneden aan het trapje. Tegels zijn reeds aangekocht.

Houten terras plaatsen

Houten terras plaatsen. terras willen aanleggen in 2 niveau's met twee of drie treden. Samen +/- 75 m² Het deel wat verhoogt (+/- 0. 5 m) word is 25 a 30 m². De plaats van het terras is op de binnenplaats van een vierkants hoeve. De ondergrond zijn oude betonplaten, de ene beter dan de andere. Vandaar het idee om over een gedeelte een houten terras te plaatsen.

Herstelling houten terras

Graag offerte voor het openleggen en herstelling van het terras, afgedekt met bankirai. Onderbuur heeft waterresten in het plafond. Terras in appartementsgebouw. Verslag van Humidas is ook geweest. Dichting zou niet goed zijn.

Terras aanleggen in bankirai

Terras aanleggen: met bankirai De vloer moet op een bestaande betontegel gelegd worden Drainage plaatsen Oppervlakte is 20 m². Graag in het voorjaar de werken kunnen uitvoeren.

Terras in betontegels aanleggen

Bestaande terras moet worden opengebroken en afgevoerd. Nieuw terras moet aangelegd worden in betontegels. Materiaal nog niet aangekocht. Zo'n 30-tal vierkante meter.

Afwerken terras

Afwerken van terras: Bankirai. Mijn terras is nu schoongemaakt van onkruid en zou eventueel met nivellering werken, onkruiddoek, drainage etc. kunnen afgewerkt worden. Ongeveer 60 a 70 m² terras.

Terras in steentapijt aanleggen

We zouden graag steentapijt laten leggen op ons terras buiten. Vroeger stond hier een veranda maar die gaat weg. De ondergrond is bestaande chape. Wij breken alles zelf weg tot op de chape.

Renoveren van terras

Terras renoveren, 18m²; behoud van stenen (arduinen tegels 25 op 25cm), betonnen plateau behouden, cementlaag en voegen te vernieuwen.

Steentapijt leggen

Graag steentapijt over bestaand terras.

Polybeton inslijpen

We zouden ook graag het polybeton ingeslepen hebben zodat het lijkt alsof er tegels zijn

Bestaande terras vervangen door bankirai terras appartement

Wegens schade aan het bestaande terras, willen we het volledig vervangen. Het terras bevindt zich op de derde verdieping van een appartementsgebouw. De planken zouden vervangen moeten worden, het draagwerk lijkt me nog in orde. Liefst houten planken, Bankirai lijkt het meeste op wat er nu ligt. Graag bestek.

Composiet terras aanmaken

Ik wil graag een terras laten uitvoeren in composiet (twinson, traumgarten,...). Een deel van het terras kan geplaatst worden op een platdak (dak van een onderliggende garage). Een deel van het terras zal op een verhoogd frame moeten worden geplaatst. Ik zou ook graag licht willen voorzien in het terras.

Terrasaanleg

Voor een klant van ons moet er nog een terras aangelegd worden. De tegels zijn daar en er kan onmiddellijk gestart worden met het terras. Oppervlakte : +-40 m ² op tegeldragers Woning gelegen in Hasselt. Foto's ter beschikking.

Heraanleggen van terras

Ik zou graag een prijs offerte willen. Ik weet niet of dat bestaande terras nog goed is of moet die er helemaal uit.

Wegdoen van heraanleggen terras voor handelszaak

We moeten ons terras wegdoen want stad Hasselt gaan alles vernieuwen. Padje, vloer, alles gaan we plat maken. We mogen ze wegdoen van stad... kunt u aub ons helpen want we zoeken een goed firma beetje goed van prijs..... het is terrasje van 6 meter zo iets ....

Aanleggen van houten terras

Bestaand terras vervangen en tegen de muur waterdichting aanbrengen. - Houten terras afbreken. - Nieuw terras aanmaken ook in hout. - Soort hout : hard hout. - Ongeveer 15 m². Adres wenst klant enkel mee te geven aan de vakman die ter plaatse komt.

Betegelen van terras

Terras moet waterdicht gemaakt worden en betegeld 20m.

Herstellen van voegen in terras

De voegen van mijn terras (ongeveer 35 m) beginnen te barsten en kapot te gaan. Ik had dit graag hersteld gezien. Adresgegevens bij afspraak.

Terrastegels te leggen

Ik wil nieuwe tegels laten leggen op mijn terras: oude tegels afbreken en ondergrond waterdicht maken. Afmeting terras :3m x 1,5

Plaatsen van zwevend dakterras

Zwevend dakterras op plat dak maken. Schutting te voorzien. 5 meter schutting van 1,8m hoog omwille van inkijk bij buren. 17 meter schutting standaard hoogte of soort van u vorm met beplanting. Net nieuwe roofing gelegd, wel hier en daar nog een plas, maar is al jaren zo. indien rechthoek 9 meter op 5 meter) Foto ter beschikking.

Aanleggen van een dakterras

Ik zou graag in de maand april/mei een dakterras laten aanleggen. Ik heb hier een vergunning voor. Het gebouw ligt in Hasselt. Het terras is L-vormig. 1 vlak meet 1,10 x 4,80. Hieraan grenst een vlak van 7,75 xRondom het terras zou ik graag een groendak laten aanleggen. Doet u dit ook?

Aanleggen tuinterras uit bankirai

Graag offerte voor het plaatsen van een houten tuinterras uit bankirai. Afmetingen: 4,70m op 6,70m.

Renovatie van terras

Op terras het cement wegkappen en roofing leggen. Afmeting 60cm op 4m. Foto ter beschikking.

Terras te renoveren

Na 20j is ons houten terras (1e verdiep) en trap aan vernieuwing toe. We zouden graag de bestaande constructie van het terras behouden. We dachten ipv hout eventueel grindvloer, tegels, gietvloer ofzo te leggen . Kan dit op de oude constructie gelegd worden? De open ruimte onder het terras dient dichtgemaakt te worden, zodat we een kelderruimte bijhebben. Ook moet de ballustrade v/h terras vernieuwd worden. Is het mogelijk dat er iemand langs kan komen?