Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Hasselt te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Hasselt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Hasselt of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Hasselt die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Hasselt:

Houten terras plaatsen

De houten omheining van het terras is helemaal aan vervanging toe (enkel de zitbank in bankirai is nog te behouden) tegels en beton zijn verouderd maar structureel nog goed. Graag iemand die ervaring heeft in tropische houtsoorten voor een stevige terrasomheining en verder creatieve geest, maar veiligheid primeert gezien de houten omheining tevens de rug van het zitbankje vormt. (2de verdieping geen lift!) Wel ruimte genoeg om eventueel hoogtewerker te plaatsen.

Aanleg pad met kasseien

Aansluiting van kasseien oprit ( ligt al ) naar het tuinhuisje . Er ligt een bestaande oprit en door te trekken : 20m².

Terras van het balkon bezetten met composiet

Terras op het balkon van de eerste verdieping bezetten met composiet. Momenteel bestaat dit gewoon uit beton, het is een terras van 16 vierkante meter.

Composiet terras leggen

Aanleg van een terras, aansluitend aan het woongedeelte in grijze composietplanken. Afmeting: breedte 3,20 m lengte 4,00 m. Ondergrond is zand, rijhuis met aan 1 zijde een bakstenen muur en de andere zijde een haag.

Siergrind leggen

We hadden graag een achtertuin voorzien van siergrind,type dolomiet bijvoorbeeld. Tussen 50 en 100 m².

Houten terras herstellen

Wij hebben vorige zomer een houten terras aangelegd. Door het winterweer zijn de planken los gekomen. Wij zijn op zoek naar een professional die de nodige planken op maat kan zagen en opnieuw aan kan leggen. 10 tal losgekomen planken

Leggen van kasseien

Bbetreft een ruimte van ca. 7,5 bij 12 meter aan de weg en geeft toegang tot een dubbele garage. Ruimte wordt door anderen uitgegraven en voorzien van 10 cm granulaat.

Houten dakterras met balustrade maken 1e verdieping

Aanleggen van houten dakterras op 1 ste verdieping van +- 35 m² (8,15 x 4,50 m) Achterzijde appartementsblok met 2 verdiepingen. Dak is van achterliggend magazijn (momenteel leegstaand) Aanleg dakterras is toegestaan door eigenaar dak (ook vermeld in basisakte gebouw) Het is een roofing momenteel. Met een balustrade.

Terras betegelen

Aanleg van terras van 47m² waarvan een deel (6m * 1,5m ongeveer) op 1 m hoogte (porch) en de rest beneden aan het trapje. Tegels zijn reeds aangekocht.

Houten terras plaatsen

Houten terras plaatsen. terras willen aanleggen in 2 niveau's met twee of drie treden. Samen +/- 75 m² Het deel wat verhoogt (+/- 0. 5 m) word is 25 a 30 m². De plaats van het terras is op de binnenplaats van een vierkants hoeve. De ondergrond zijn oude betonplaten, de ene beter dan de andere. Vandaar het idee om over een gedeelte een houten terras te plaatsen.