Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Koersel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Koersel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Koersel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Koersel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Koersel:

Terras vernieuwen in kunststof

Terras vernieuwen. Nu ligt er een kunststofplanken maar deze zijn kromgetrokken . Terras in kunststof: 30 m².

Uitgewassen/gepolierde betonvloer aanleggen voor carport en tuinhuis

Grootste gedeelte waar beton mag komen ligt gebroken betonpuin en dient om een tuinberging en houtstapelplaats te maken en een carport van 6x6m. Dit is voor de carport en tuinhuis. Ongeveer 6 op 14 meter.

Gepolierde betonvloer plaatsen

We willen graag beginnen aan de verbouwingen van onze tuin. Ons terras speelt hierbij een belangrijke rol. Dit zal vrij groot zijn, namelijk +/- 115 vierkante meter. We dachten hierbij aan print-of gepolierde beton. We willen graag een look van grote tegels in een grijsachtige/zwarte kleur.

Houten terras aanleggen

Ik wil graag een terras thermowood aanleggen. De stabilise / beton moet door jullie gelegd worden. Afmetingen van het terras zijn 6x5 meter.

Houten terras aanleggen

We hebben een terras van tegels. Dit willen we uitbreiden met hout. Liefst het meest budgetvriendelijke hout wat toch ook sterk is. Oppervlakte is 40m2

Overkapping in aluminium plaatsen

Ik wil een aluminium overkapping van 12 m op 3,60 m met polycarbonaat dak en eventueel in de kleur Ral7039 of antraciet kleur. Plaatsing en aankoop moet nog gebeuren.

Terras in beton leggen

Wij willen achteraan in de tuin tegen onze woning (woning is van 1982) een terras laten bekisten en gieten in beton/poly beton. Oppervlakte is iets van een 20 m². Het terras zal moeten aansluiten op de dorpels van toegangsramen naar het terras, dus zal het beton ook iets verhoogd moeten worden (ik schat iets van een 15 cm). Graag had ik een offerte gehad inclusief graafwerken en meenemen van de afgegraven grond.

Dakterras met schuifdeur aanmaken

Dakterras maken met schuifdeur van uit de keuken. Geen plat dak beschikbaar,dus terras op gegalvaniseerde palen constructie aansluitend tegen de buitenmuur van de keukeN. Terras vloer in hout of terrastegels (Zwevende vloer waterdoorlatend.) Graag ter plaatse komen kijken door een vakman.

Aanleg van terras met terrastegels en hout-kunstgras

Ik wil terrastegels in combinatie met hout en / of kunstgras op mijn dakterras . Moet op voetjes . Ongeveer 100 vierkante meter. Graag ter plaatse komen kijken voor ideen en mogelijkheden voor het terras te betegelen, hout of kunstgras te ontwerpen...

Leveren van houten composiet panelen

Leveren en plaatsen van houten composiet panelen