Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Lanaken te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Lanaken.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Lanaken of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Lanaken die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Lanaken:

Terras beklinkeren om een tuinhuis erop te plaatsen

Aanleg soort terras omeen tuinhuis daarop te plaatsen .Grondwerken plus 40m² klinkers leggen.

Vloer betegelen

Terras aanleggen :chappe + nieuwe tegels aanleggen. Terras van 70m². Vervanging van terras met klinkers. Tegels nog niet aangekocht.

Houten terras maken

Nieuwbouw en plaats voor terras aanwezig. nu ligt er een betonnen laag met kiezel en daarop moet er een terras komen in padouk. Terras 12 m² , in padouk

Gepolierde betonvloer aanleggen voor oprit en pad

Oprit (+-35 m²) en pad (+-20 m²)naar voordeur reeds aangelegd met dolomiet , boordplaatjes afgelijnd ! Eveneens prijs om deze te verwijderen ? Onder de oprit is een funderingslaag van steenpuin . We overwegen gepolierde beton of grote betontegels. De grondwerken moeten ook nog gebeuren.

Houten terras aanleggen

Terras van 35 m² ligt 15 cm hoger dan terras van 21m². Alles dient gelegd te worden op een reeds bestaand terras van tegels. 56 m² in totaal.

Terras aan te leggen

Vakantiewoning (recreatiepark De Krieckaert) voor en achter een terras aanleggen. Voor op betonnen steunen en achter op de grond. De terrasdelen liggen al bij de woning. Het gaat om de constructie(onderbouw) van beide terrassen en dan de terrasdelen plaatsen. Voorkeur: eerst het terras achter en dan 2 à 3 weken later het voorterras ivm het weghalen van bomen in de achtertuin. Foto ter beschikking.

Verlengen van bestaand terras

Bestaand terras verlengen (carport onder terras boven met trap naar beneden)

Het aanleggen van een houten terras aan ...

Het aanleggen van een houten terras aan de achterzijde van de woning. Tevens het afbreken van een berging (beton) aan de achterzijde van de woning. Optioneel het afbreken van een garage (beton en hout) aan de zijkant van de woning en het hernieuwd opbouwen van een garage!

Terras volledig klinkeren, met een laag ...

Terras volledig klinkeren, met een laag muurtje rond gemetseld. Elektriciteit voorzien voor terrasverlichting, in terrasvloer Uitsparingen voorzien voor waterpartij en kruidentuintje