Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij terrasbouwers voor terras beklinkeren om een tuinhuis erop te plaatsen:

Terras beklinkeren om een tuinhuis erop te plaatsen

Aanleg soort terras omeen tuinhuis daarop te plaatsen .Grondwerken plus 40m² klinkers leggen.
Offertes van terrasbouwers voor terras uit Lanaken (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor terras beklinkeren om een tuinhuis erop te plaatsen uit heel België:

Terras uitgraven en klinkers leggen

Ik zou graag een klein gedeelte van de tuin willen beklinkeren. Oppervlakte van ongeveer 3x5 meter moet eerst uitgegraven worden. Nu ligt er nog niets.

Aanleggen oprit met grasdallen en asfalt

Wij willen heel de voorkant van ons huis, oprit laten beklinkeren eventueel waterdichte klinkers en laten verhogen met grond,... zodat we ook in onze garage kunnen rijden. We zouden ook alleen aan de linkerkant/scheiding in feite (houten)platen willen laten zetten. We willen ook een eenvoudig poortje om naar de achtertuin te gaan. Vanaf het poortje naar de achtertuin moet er gras komen. Er zijn 3 bomen die gesnoeid moeten worden. We willen ook nog een klein terras waar we met ons gezin van 4 aan tafel kunnen zitten en een zithoek erbij.

Aanleg terras met klinkers

Wij willen graag zo snel mogelijk een groot deel van onze tuin + ons terras laten beklinkeren. De oude tegels zijn reeds verwijderd. Het gaat om zo'n 143 m².

Klinkerwerken uitvoeren

Oprit, terras en voetpad te beklinkeren. Oppervlakte is meer dan 100 m².

Oprit beklinkeren

Ik wil graag mijn oprit beklinkeren (+/- 125m²), een wegje rond het huis leggen (+/- 25m²) met dezelfde klinkers en een terras (+/- 32m²) aanleggen. Wij vinden het zeer mooi als klinkers in de beton worden gelegd en dus niet gevoegd zijn met zand. Nieuwbouwwoning.

Terras en oprit aanleggen met klinkers

Betreft beklinkeren van terras 50 m² , garage en carport. 30m². Nu ligt er klinkers aan de carport, geel zans aan garage en terras bankirai; Te herleggen met betonklinkers van 20x30 x6

Verhogen van bestaand terras en een helling te plaatsen

Er is een bestaand terras bestaande uit tegels dat opgehoogd moet worden. Ongeveer met 10 cm. Chappe terrras met tegel. Tegels eraf halen en dat nieuwe chappe verhogen en beklinkeren. En van het terras uit dient een helling te vertrekken.

Klinkers leggen

Kiezelstenen wegdoen en grond uitgraven. Bestaand terras of oprit uitbreken Oppervlakte : 50 vierkante meter Alles afbreken en beklinkeren.