Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Maasmechelen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Maasmechelen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Maasmechelen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Maasmechelen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Maasmechelen:

Klinkerwerken uitvoeren

Betonklinkers leggen in de oprit en achtertuin Meer dan 100 m²

Achtertuin heraanleggen

Eigen woning, heraanleg van achtertuin. Dit door leggen van kasseien verdeeld over 135m² Kandla multicolor kassei, 25m² rubberen speeltegels, 40m² heraanleg bestaande klinkers, 30m² Y-vormig kasseipaden met kassei Rocky Road geel en 2 stroken siersteentjes van totaal 20m². Plaatsen van ca. 65 lopende meter boordstenen. Maken van aansluiting met aangrenzend perceel over afstand van ca. 10-12m Totaalproject van ca. 250m²

Terrastegels leggen

Het gaat over een oppervlak van zo'n 35m². Tegels aanleggen voor een terras . Enkel het aanleggen is nodig

Terras in steentapijt leggen

Is klaar met enkel chape. Moet dus bekleed worden in steentapijt. Ongeveer 40 - 50 m².

Steentapijt plaatsen op bestaand terras

Rechthoekig terras van 8 x 4,5 = 36 bestaand met betontegel 40 x 40 nieuwe vloer graag hier overheen indien mogelijk. Oppervlakte van 36 m².

Terras aanleggen in tegels en grondwerken

Plaatsen van terras in tegels. Graag in tegels aanleggen. Moet ook nog grondwerken plaatsvinden. Rond 50 m² aanleggen.

Houten terras aanleggen

Houten terras aanleggen. Helft van ondergrond is betonnen dek van waterput. Terras moet op die plaats zo laag mogelijk gehouden worden (met oog op toegangsdeur naar garage). Het andere gedeelte van de ondergrond is gazon met enkele deksels van septische put en riolering. Ongeveer 20 m² oppervlakte.

Heraanleggen betonnen terras

Ik wil een nieuw terras aanleggen, momenteel is er een betonnen dek (gewapend beton) dat verkeerd is gestort indertijd en eruit moet. Het betreft een 50 m² en heeft een dikte van ongeveer 15 cm. Toegankelijkheid via zijkant gebouw met kleine bobcat mits platen leggen op de gazon.

Aanleg van een terras

Nieuwbouw, terras ligt in beton gegoten, is voor 95% genivelleerd en kan gewoon op gewerkt worden

Aanleggen van dakterras in hout

Wij zouden graag een dakterras aanleggen asap. We gaan in maasmechelen wonen en zouden graag hier de prijs weten inclusief en exclusief de werkmannen.