Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij terrasbouwers voor terrastegels leggen :

Terrastegels leggen

Het gaat over een oppervlak van zo'n 35m². Tegels aanleggen voor een terras . Enkel het aanleggen is nodig
Offertes van terrasbouwers voor terras uit Maasmechelen (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor terrastegels leggen uit heel België:

terras aanlegen en een nieuwe tuinhuis plaatsen

Afbraak van een tuinhuis. Aanleg van terrastegels ong 20m² op deze plaats (dus grond ook uit te graven). Afbreken van een bestaande terrasoverkapping en een nieuwe plaatsen. Afbraak van rommelkot achteraan in tuin,hier zou een nieuw tuinhuis moeten komen. Daar ook terrastegels leggen (15 à 20m²) Plaatsen van houten tuinpanelen (zal ongeveer 30m zijn). Aankoop van de tuinhuis en terrastegels aankopen via de vakman .

Tegels aanleggen voor terras

Wij wensen terrastegels aan te leggen. We hebben tegels gekozen van 80 x 80 cm, 2 cm dik. De dikte van 2 cm is nodig omdat er geen betonplaat voorzien is. Er ligt wel chape (stabilisé), dus klaar om de tegels op te leggen. Een drainage mat werd ons ook aangeraden. Het terras is 12², (3 x 4 m²).

Klinkers voor oprit en terras aanleggen

Ik ben op zoek iemand voor mijn oprit van 140m² klinkers aan te leggen En 15 m² terrastegels leggen. Het materiaal is reeds aanwezig , het is enkel voor het werken uit te voeren .

Terrastegels plaatsen

Ik zoek een betrouwbare aannemer die kwalitatief werk aflevert ; om een 25 m2 aan terrastegels te leggen. In samenspraak kan ik meehelpen met het uitbreken. Het werk dat dient te gebeuren is aldus (uitbreken), plaatsen en voegen van grote terrastegels 1m x40cm.

Terras in steentapijt aanleggen

Momenteel ligt er op het terras dunne tegels van 8 mm. Door de slechte plaatsing (en het niet gebruiken van terrastegels) beginnen de tegels te barsten. Ik wou aanvankelijk tegels plaatsen maar dit wil zeggen dat als ik naar tegels van min 2 cm wil gaan de ondervloer moet worden uitgebroken en opnieuw moet worden gegoten. Daarom ben ik de optie van een steentapijt aan het overwegen. Ik hoop dat hierdoor de ondervloer niet moet worden uitgebroken. De bestaande tegels zouden dan weggaan en ik heb opnieuw 8 mm om een vloer te leggen. De oppervlakte van het terras is 25 a 27 m².

Gemetste vijver afbreken en terras aanleggen

Ik zoek een vakman voor een gemetste vijver af te breken om daarna het terras verder aan te leggen met terrastegels.

Klussen op zolder en in de tuin

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren: 1. Op zolder een vloer en muren aanleggen - de zolder is niet afgewerkt (huis nieuwbouw); 2. In de tuin een houten hek plaatsen aan 2 kanten (ong. 4 m breed en 2 hoog); 3. In de tuin terrastegels leggen (ongeveer 3x2 m oppervlakte). Als het kan ontvang ik graag bezoek en offertes op maandag 10 juli in de ochtend tot 13. 00 uur. Dan ben ik thuis. Bij voorbaat dank, met vriendelijke groet,

Gepolierde betonvloer of polybeton plaatsen op terras

Er ligt nu al een terras met terrastegels, maar we zouden het ook een meter uitbreiden naar voor. En aansluitend op de zijkant ook nog een stuk bij. Gepolierd betonvloer leggen , ongeveer 35 m²