Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij terrasbouwers voor terrastegels leggen :

Terrastegels leggen

Het gaat over een oppervlak van zo'n 35m². Tegels aanleggen voor een terras . Enkel het aanleggen is nodig
Offertes van terrasbouwers voor terras uit Maasmechelen (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor terrastegels leggen uit heel België:

Chape leggen en terrastegels plaatsen

Terras aanleggen van 40 m² met boordstenen, 2 goten voorzien en een trap met betonnen traptreden aanleggen. Uitgravingswerken van 25 cm zijn reeds gebeurd en tegels hebben we aangekocht. Chape leggen, boordstenen en tegels te plaatsen.

Gepolierde betonvloer als terras

Afbreken bestaande terrastegels en chape, 150 m ² Terras aan te leggen in gepolieerd beton.

Nieuw terras in tegels aanleggen

Ik wil een nieuw terras leggen. Het oude moet uitgebroken worden. Een veranda moet ook afgebroken worden. Er moeten ook 2 funderingen voor palen komen. Terras : terrastegels nog aan te kopen Terras : 11 m op 4 m.

terras aanlegen en een nieuwe tuinhuis plaatsen

Afbraak van een tuinhuis. Aanleg van terrastegels ong 20m² op deze plaats (dus grond ook uit te graven). Afbreken van een bestaande terrasoverkapping en een nieuwe plaatsen. Afbraak van rommelkot achteraan in tuin,hier zou een nieuw tuinhuis moeten komen. Daar ook terrastegels leggen (15 à 20m²) Plaatsen van houten tuinpanelen (zal ongeveer 30m zijn). Aankoop van de tuinhuis en terrastegels aankopen via de vakman .

Tegels aanleggen voor terras

Wij wensen terrastegels aan te leggen. We hebben tegels gekozen van 80 x 80 cm, 2 cm dik. De dikte van 2 cm is nodig omdat er geen betonplaat voorzien is. Er ligt wel chape (stabilisé), dus klaar om de tegels op te leggen. Een drainage mat werd ons ook aangeraden. Het terras is 12², (3 x 4 m²).

Klinkers voor oprit en terras aanleggen

Ik ben op zoek iemand voor mijn oprit van 140m² klinkers aan te leggen En 15 m² terrastegels leggen. Het materiaal is reeds aanwezig , het is enkel voor het werken uit te voeren .

Terrastegels plaatsen

Ik zoek een betrouwbare aannemer die kwalitatief werk aflevert ; om een 25 m2 aan terrastegels te leggen. In samenspraak kan ik meehelpen met het uitbreken. Het werk dat dient te gebeuren is aldus (uitbreken), plaatsen en voegen van grote terrastegels 1m x40cm.

Terras in steentapijt aanleggen

Momenteel ligt er op het terras dunne tegels van 8 mm. Door de slechte plaatsing (en het niet gebruiken van terrastegels) beginnen de tegels te barsten. Ik wou aanvankelijk tegels plaatsen maar dit wil zeggen dat als ik naar tegels van min 2 cm wil gaan de ondervloer moet worden uitgebroken en opnieuw moet worden gegoten. Daarom ben ik de optie van een steentapijt aan het overwegen. Ik hoop dat hierdoor de ondervloer niet moet worden uitgebroken. De bestaande tegels zouden dan weggaan en ik heb opnieuw 8 mm om een vloer te leggen. De oppervlakte van het terras is 25 a 27 m².