Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij terrasbouwers voor klinkerwerken uitvoeren:

Klinkerwerken uitvoeren

Betonklinkers leggen in de oprit en achtertuin Meer dan 100 m²
Offertes van terrasbouwers voor terras uit Maasmechelen (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor klinkerwerken uitvoeren uit heel België:

Klinkerwerken uitvoeren

Er is vandaag rond ons huis een pad met klinkers, maar dat is verouderd (ligt er nu 15 jaar ongeveer) en de klinkers zijn niet meer in goede staat Wij zouden het pad willen vervangen en uitbreiden naar een stuk van onze tuin, rond een tuinprieel. In totaal zal het over een 140 m² gaan (nader op te meten). Wij willen dit in kleiklinkers laten leggen, met afboording - omdat dit naar houdbaarheidsdatum wat duurzamer is.

Klinkerwerken uitvoeren

oprit leggen met klinkers van 22*11*5

Klinkerwerken uitvoeren

Het is voor het aanleggen van asfalt of klinkers ( wat voordeliger is ) het moet niet de beste van beste zijn gewoon goed afgewerkt - Tussen 10 en 50 m²

Klinkerwerken uitvoeren

Het betreft een nieuwbouwwoning waar steenpuin/betonpuin reeds is aangebracht zowel voor de oprit, paden en terras.

Klinkerwerken uitvoeren

half-open bebouwing, parking voor het huis, oprit naast het huis, parking achter het huis opbreken 30 jaar oude, bestaande parking + oprit in klinkers 200m² (wegens verzakkingen) aanleggen van nieuwe parking + oprit in asfalt 200m² termijn: voorjaar 2020

Klinkerwerken uitvoeren

Oprit is moet gedrild worden. Reeds al met steenpuin en is al uitgegraven.

Klinkerwerken uitvoeren

Huidig gazon 4 x 2,5 ongeveer, vervangen door lichtgrijze betonklinkers zodat naast huidige oprit een extra parkeerplaats komt. Brievenbus 2,5 meter verplaatsen. Deze staat nu op de hoek van het gazon.

Klinkerwerken uitvoeren

Oprit van 6 meter breed op 25 m lang, recht naar de dubbele garage op 2 meter rechts naast het huis heraanleggen, nu ligt er grint afgebakend met betonnen boordstenen. Het grint laat teveel onkruid door. het grint heft een onderlaag van gebroken beton. alles kan afgegraven worden. Op 90 cm onder het onderdek ligt wel de elektriciteits- en kabel in een regenbuis.