Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij terrasbouwers voor klinkerwerken uitvoeren:

Klinkerwerken uitvoeren

Betonklinkers leggen in de oprit en achtertuin Meer dan 100 m²
Offertes van terrasbouwers voor terras uit Maasmechelen (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor klinkerwerken uitvoeren uit heel België:

Klinkerwerken uitvoeren

Wij hebben een niet al te grote tuin, waar niets van gras aanwezig is. Het is dus een braak liggende grond. We zouden dit graag vervangen door klinker zodat we hier een salon kunnen op maken en dergelijke. Onze tuin is niet recht op recht en bedraagt een oppervlakte van 57m².

Klinkerwerken uitvoeren

Betreft her aanleg met bestaande kleiklinkers. Uithalen, afborstelen en stapelen bestaande klinkers. Uitgraven 12cm stabilisé. Plaatsen van de kleiklinkers met voeg op stabilisé ondergrond + invoegen. Wij zoeken een duurzame oplossing op lange termijn waardoor onze voorkeur uit naar het voegen met een epoxyvoegmiddel of polymeerzand, elastisch en bastand tegen barsten, vuil en onkruid, met mogelijkheid om te reinigen met hoge druk reiniger. De oppervlakte bedraagt 100m² of 180m² afhankelijk van het bedrag.

Klinkerwerken uitvoeren

Aanleg van een zomerterrasje in de tuin. Op vandaag ligt er een terras waar oorspronkelijk dolomiet lag. Door de jaren heen is de dolomiet verdwenen en is het terras verharde aarde. Het terras is afgeboord met kasseien. Deze afboording moet blijven. Terras is een +/- een halve cirkel. De tuin is gemakkelijk bereikbaar. Puin dient meegenomen te worden. Minder dan 10 m².

Klinkerwerken uitvoeren

Wegnemen van de huidige laag beton en vervangen door klinkers. Dit gaat om zo'n 50 m².

Klinkerwerken uitvoeren

Ik zou graag een oprit laten aanleggen van klinkers en achter de tuin, alsook een deel van voor de tuin zou ik graag terrastegels laten leggen, materiaal is bespreekbaar. De totale oppervlakte zou ongeveer 250m² zijn.

Klinkerwerken uitvoeren

Oprit ligt onder een carport ,er moet onder die carport een hoogte van 3 m komen,in betonklinkers. Lengte van de oprit is 6 meter en hij wenst deze te verlengen.

Klinkerwerken uitvoeren

Er moeten een volledige oprit en een voetpad gelegd worden met betonklinkers. Het is een vrijstaande huis, ik ben de eigenaar van dat huis. Bouwjaar van het huis is 1967. Ik kan ook zo veel mogelijk meehelpen.

Afwateringsysteem voorzien voor oprit

Situatie: wij hebben een garage in de kelder met een hellende oprit naar de straatkant toe. Bij hevig regenweer, bestaat de kans dat de straat riolering de wateroverlast niet aankan, waardoor het water in onze garage binnenkomt. We hebben dus graag dringend een vakman nodig die ons kan helpen. Omschrijving: we willen graag deels ontkoppelen om deze situatie te vermijden. Onze buurman heeft deze werken ook al laten uitvoeren en dit blijkt te werken. Het graven van een pompput en een bijkomende goot dat dient om de overlast weg te pompen. Daar middel van plaatsing van terugslagkleppen, aanpassen van de bestaande riolering, aansluiten van goot op de riolering en achteraf de reparatie van de klinkerwerken, hopen we hiermee het euvel te voorkomen. We hebben eventueel reeds een loodgieter.