Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij terrasbouwers voor terras aanleggen ongeveer 110 m²:

Terras aanleggen ongeveer 110 m²

Terras aanleggen, er ligt een bestaande terras. Ongeveer 8 op 4 meter. En een van 4.30 op 4.30 en nog een padje van 8 meter op 1.80 meter. Graag betegelen. Geen betonklinkers. Ongeveer 110 m² in totaal aan te leggen. Tegel te bespreken met de vakman. Ter plaatse komen kijken.
Offertes van terrasbouwers voor terras uit Niel-bij-As (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor terras aanleggen ongeveer 110 m² uit heel België:

Klinkers aanleggen op terras.

Klinkers aanleggen bovenop het bestaande terras van ong. 22m² in keramische tegels.

Thermowood terras aanleggen.

Vlonder van 13.5m² in klasse 1 thermowood aanleggen. Liefst planken gemonteerd op onderbouw van composiet balken van 50cm x 60cm in lengterichting aangelegd met een worteldoek. Ondergrond is aarde.

Terras/stadstuin vernieuwen.

Terras van ong. 30m² vernieuwen. Momenteel stenen die rechtstreeks op zandbodem liggen waardoor er veel onkruid tussen groeit en ook niet erg recht ligt. Chape leggen of advies over andere mogelijkheden. Nieuwe tegels aanleggen. Tegen achterste muur een boordje vrij laten voor planten. Graag ook advies over mogelijkheden, soorten planten,... Tuinmuren van ong. 63m² schilderen of kaleien.

Terras vernieuwen.

Houten terras van ong. 17m² uitbreken. Terras van ong. 25m² aanleggen in waterdoorlatend steentapijt. Ook basis voor steentapijt aanleggen. Onder huidige houten terras bevinden zicht 2 verluchtingsgaten. Het deel van open grond voor planten zal kleiner en mag ook een curve grenslijn hebben.

Bankirai terras aanleggen

Bankirai terras van ong. 31m² aanleggen. Momenteel steenpuin.

Terras vernieuwen

Terras van ong. 40-45m² vernieuwen. Momenteel oude terrastegels die verwijderd moeten worden. Nieuwe onderlaag in stabilisé of chape aanleggen. Nieuwe tegels van 40cm x 40cm leggen.

Terras aanleggen

Terras in L-vorm. De oppervlakte zou ongeveer 50m² zijn. In gepolierde betonvloer. Er zit ook een waterput onder dus daar moet zeker rekening mee gehouden worden.

Terras en vloer in gepolierde betonvloer

Vloer van laagbouwbungalow van 120 m² renoveren. Het gaat in totaal om 6 kamers. De oude vloer zal uitgebroken zijn. Momenteel ligt daaronder zand, dus daar moet een betonnen basisvloerplaat onderkomen. Daarnaast ook een terras van 50 m² aanleggen in gepolierd beton.