Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij terrasbouwers voor voortuin en oprit van 300 m² heraanleggen:

Voortuin en oprit van 300 m² heraanleggen

We zijn op zoek naar iemand om onze voortuin, inclusief oprit aan te leggen. Het gaat om een min of meer L-vormig stuk met een oppervlakte van 750 m². We willen een strak modern geheel dat past bij de moderne strakke stijl van de woning. Een stuk van de werken zijn de bestrating en het andere stuk is de bestaande aflopende grastuin nivelleren en om te vormen naar een onderhoudsvriendelijke voortuin. Deel van de oprit is zo een 300 m². Tevens dient er een poort voorzien te worden om een doorgang naar de achtertuin mogelijk te maken.
Offertes van terrasbouwers voor terras uit Nieuwerkerken (Limburg) (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor voortuin en oprit van 300 m² heraanleggen uit heel België:

Voortuin heraanleggen en oprit mogelijkheden bekijken

Nu ligt mijn oprit er vrij vuil bij aangezien ik mijn sparren moest uit doen, mijn buxussen zijn er ook uit naar aanleiding van de buxusmot. Ik zou dus graag mijn oprit opgeknapt zien. Die is ongeveer 65m². Ik zou graag een idee krijgen van wat ik er allemaal mee kan doen.

Siergrind oprit leggen

Betreft een totaal van ongeveer 120 m² heraanleg van oprit(voortuin). Wegens aandringen van de gemeente betreft waterdoorlatendheid en grondwater, zouden de huidige klinkers moeten vervangen worden door waterdoorlatende verharding. Wij dachten aan grastegels met siergrind en wat stroken met bijvoorbeeld houtschors. Wegens professionele bezigheden willen wij een onderhoudsvriendelijke voortuin.

Aanleggen oprit in betontegels

Bedoeling zou zijn om de oprit aan te leggen met Schellevis oud hollandse betontegels van 120x120cm in het patroon zoals aangegeven in de scan in bijlage. De oprit tot achteraan is +/- 180cm breed en 20m diep. Die zou moeten gevormd worden door een strook kalksteenslag 6/14 in SBM+Gravel van 30cm, een tegel van 120cm en terug een strook kalksteenslag van 30cm. Die laatste 30cm zou ook de drainage die rondom het huis is voorzien, moeten faciliteren. In de voortuin ligt er naast de tweede strook kalksteen nog eens een megategel van 120cmx120

Onderhoud voortuin

Als Syndicus zijnde, zoeken we een tuinman voor onze oprit (voortuin). Zou eigenlijk gaan om onkruid uit te doen, haag snoeien, grind leggen en dergelijke zaken.

Aanleggen oprit in grasdallen

Aanleggen van oprit in voortuin voor 2 voertuigen gaat om ongeveer 40 à 45m². We hebben al een oprit, maar dit willen we terug bezaaien met gras. Waar onze nieuwe oprit moet komen ligt er momenteel gras. Voor onze oprit zouden we graag grasdallen laten leggen.

Oprit en terras in klinkers of beton aanleggen

Aanleggen oprit 60m². Op dit moment bestaat de voortuin uit gras. De tuin moet volledig met klinkers of beton aangelegd worden. Daarnaast ook nog een terras van 30 m² aanleggen.

Rioleringswerken uitvoeren

Alle wachtbuizen die we gestoken hebben voor de riolering verbinden met de septische put alsook alle buizen voor het regenwater verbinden met de regenwaterput. Alle wachtbuizen zijn verbonden met de afvoeren in het huis en komen uit in de voortuin, de riolering ligt op 1m afstand op de rooilijn, en de septische en regenwaterput bevinden zich in de tuin opzij, op 15m. Dit allemaal moet volgens ons rioleringsplan geplaatst worden. De grond in de tuin moet achteraf weer mooi gelijk gemaakt worden en de oprit zal ook weer dicht moeten.

Oprit en voortuin aanleggen met klinkers

Men moet voor zowel de voortuin als de oprit enkele werken uitvoeren. Ondergrond verstevigen en klinkers leggen. In totaal voor ruim 100 m².