Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Sint Truiden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Sint Truiden.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Sint Truiden of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Sint Truiden die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Sint Truiden:

Houten terras aanleggen

Op dit moment ligt er waar het terras moet komen enkel gras. Het terras zou wel moeten komen tussen een tuinhuisje en een haag, ongeveer 4x5m. Het tuinhuis staat aan de zijkant van het terras. We overwegen om eventueel nieuw tuinhuis te laten zetten samen met het aanleggen van het terras. Beide in hout.

Composiet terras leggen

Het gaat over een vierkant van ongeveer 20 m² waar momenteel houtschors ligt. Hier zou ik graag bankirai leggen in composiet.

Houten terras aanleggen

Terras zal aansluiten aan terras met blauwe steen. Terras in padouk. Terras : 20 m² bij te bouwen.

Houten terras rondom zwembad plaatsen

Rondom zwembad van 9/4. Er liggen nu zwembadtegels net rondom het zwembad (betontegels), deze moeten wellicht verwijderd worden.

Composiet terras in L-vorm aanleggen

Plaatsen van een terras in composiet van 2 x 2 meter. Dit moet in een L-vorm worden gedaan. Momenteel ligt er gewoon grond op de plaats waar het moet komen. Materiaal koop ik graag aan met vakman.

Aanleggen terras en oprit met betonklinkers

Aanleg terras/oprit naast huis ongeveer 3 x 10 meter. Graag in XL betontegels.

Steentapijt op terras plaatsen

Het terras egaliseren en dan met steentapijt bekleden. Dit is zo een 40 vierkante meter, twee trappen inbegrepen.

Gepolierde betonvloer aanleggen voor terras en oprit

Gepolierde betonvloer aanleggen voor pad en terras. Ongeveer 50 m². Het gaat over de tuin van onze nieuwbouwwoning waar momenteel enkel aarde ligt.

Terras in steentapijt aanleggen

Terras in jurasteen, steentapijt leggen. Er ligt nu een terras. Egaliseren. Ongeveer 40 m² terras.

Terras bekleden met steentapijt

Oppervlakte van 100 m², deels verhard (50 m²) deels grond ,bedekken met steentapijt. Er liggen nu tegels op.