Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij terrasbouwers voor composiet terras leggen:

Composiet terras leggen

Het gaat over een vierkant van ongeveer 20 m² waar momenteel houtschors ligt. Hier zou ik graag bankirai leggen in composiet.
Offertes van terrasbouwers voor terras uit Sint-Truiden (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor composiet terras leggen uit heel België:

Composiet terras leggen

Wij hebben een gesloten bebouwing. Terras ligt ingesloten in muren van buren en is niet helemaal rechthoekig. De breedte is 3m en totale oppervlakte 14,8 m². De ondergrond is nog gewoon grond en niet geëgaliseerd ofzo. Er is een regenwaterput ingewerkt die bereikbaar moet zijn. Planken of tegels is nog niet beslist, wat het mooiste zal ogen in het geheel.

Composiet terras aanleggen

Terras is +/- 27m². Grotendeels stabilisee (24m²) gelegen al. 3m² gras. Terras zou 12 a 15 cm hoog moeten zijn. Composiet planken. Kleur nog te bepalen. A-kwaliteit.

Houten terras aanleggen

Wij willen graag achteraan in onze tuin een bijkomend terras aanleggen. Daar hebben we het meeste zon en we zouden er een lounge op plaatsen. We willen een natuurlijke look, dus geen beton of tegel, maar wel hout of houtlook. Graag onderhoudsvriendelijk en ook duurzaam. Vandaar de twijfel tussen volledig in hout of composiet. Bankirai werd ons afgeraden omdat het te glad zou zijn als het nat is en ook sneller zou rotten.... Afmetingen zijn ongeveer 6 x 4,5m.

Composiet terras aanleggen

Composiet terras van 3m x 3m aanleggen. Betonnen ondergrond reeds aanwezig. Het betreft 13 planken van 14cm x 3m en 6 planken van telkens iets minder in lengte tot 1m want loopt aan voorkant wat puntig uit.

Composiet terras aanleggen

Composiet terras aan te leggen bovenop een bestaand terras in betonklinkers. Het terras zou 106 m² moeten zijn.

Composiet terras rond zwembad leggen

Verhoogd composiet terras rond zwembad van ong. 6.2m x 3.6m aanleggen. Terras moet aan 1 zijde 1mbreed, aan 1 zijde 2m breed en aan 2 andere zijde 0.5m breed zijn.

Thermowood terras aanleggen.

Vlonder van 13.5m² in klasse 1 thermowood aanleggen. Liefst planken gemonteerd op onderbouw van composiet balken van 50cm x 60cm in lengterichting aangelegd met een worteldoek. Ondergrond is aarde.

Composiet terras aanleggen

Composiet terras van 16m² aanleggen.