Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Tessenderlo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Tessenderlo.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Tessenderlo of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Tessenderlo die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Tessenderlo:

Oprit in klinkers leggen

Een slingerpad van de brievenbus naar de voordeur Een pad langs de gevel 20 meter lang Een pad naar de tuin. Oprit voor de wagen Kleiklinkers en kasseien

Gepolierde betonvloer leggen voor terras

Wij zouden graag ons terras, een stuk tuinpad rond het huis en een carport in gepolierde beton willen aanleggen. De totale oppervlakte is ongeveer 110m². Ook de voorbereidende werken uit te voeren door vakman.

Gepolierde betonvloer voor terras plaatsen

Is een terras dat moet gerenoveerd worden. Terras is tussen 3 muren. Tussen de 10 en 50 m².

Terras in composiet aanleggen

Het dakterras bestaat nu uit hout, dat is een beetje aan het verzakken en wil ik vervangen door een onderhoudsvrij materiaal. Het uitbreken kunnen we zelf, er zal wel gekeken moeten worden of het onderliggende dak nog in goede staat is, misschien is er hier en daar een scheurtje of zo maar ik vermoed van niet omdat ik van de onderbuur nog geen klachten gehoord heb. Het terras bestaat nu ongeveer 10 jaar. Ongeveer 7 meter op 4 meter, een dakterras op het eerste verdiep.

Terras aanleggen in polybeton

Ik zou graag een terras van 30 m² laten aanleggen uit polybeton. Het terras grenst aan de woning.

Rustiek terras opbouwen

Vanaf een bestaand (3 jaar) steenpuinbed een rustiek terras opbouwen. Ongeveer 17 cm tussen bed en blauwsteen.

Vernieuwen bestaand terras

Het gaat hier om het volledig vernieuwen van het bestaande terras aan mijn zaak, ook wordt er een overkapping geplaatst en nieuwe verlichting, windschermen. Graag dat een vakman langs komt want ik ken er niet veel van, wat er moet vernieuwd worden. Dit is terras is betegeld met klinkers. Vanaf 18 september tot 13 oktober enkel te bezichtigen in het weekend.

Aanleggen van terras onder afdak van tuinhuis

Terras moet aangelegd worden onder afdak van tuinhuis, aansluitend op een zwembad. Het zwembad wordt binnen 2 weken geplaatst. Het terras moet 'n 6 cm hoger liggen dan het gras/zwembad opp. Tuinhuis is in Padouk, liefst composiet met eenzelfde kleur. (foto beschikbaar) Adresgegevens bij afspraak

Aanleg/Verbouwing/uitbreiding terras

Ik wil graag de bestaande situatie van het terras laten verbouwen. Momenteel zijn dit 3 verschillende terrassen, op verschillende niveaus. Graag hadden we hier nu 1 terras gehad met 1 niveau. Hiervoor zijn de nodige "grondwerken" voor nodig, alles moet namelijk op 1 niveau komen. Ook afwatering, afbreken bestaande muurtjes,ect, .. Afwerking van de tegels valt onderling nog af te stemmen. Totale oppervlakte van het nieuw te verkrijgen terras is ongeveer 50 m² in een L-vorm.Foto's ter beschikking.