Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij terrasbouwers voor oprit in klinkers leggen:

Oprit in klinkers leggen

Een slingerpad van de brievenbus naar de voordeur Een pad langs de gevel 20 meter lang Een pad naar de tuin. Oprit voor de wagen Kleiklinkers en kasseien
Offertes van terrasbouwers voor terras uit Tessenderlo (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor oprit in klinkers leggen uit heel België:

Scheiden hemelwater van afvalwater

De overloop van de regenwaterton dient afgekoppeld te worden van de aansluiting naar de riool. Ligt aan de voorkant van het huis onder de voortuin. Verder dient 1 regenwaterpijp die momenteel is aangesloten op de riool te worden aangekoppeld aan de regenwaterton afvoer. Deze afvoer ligt aan voorkant huis en onder de oprit. Deze dient dus opgebroken te worden. Aangezien deze regenwaterpijp ook dienst doet als ontluchting van de sceptische put, dient ook een ontluchting voorzien te worden. Een tweede mogelijke optie zou zijn dat ook de sceptische put zou afgekoppeld worden en dat het afvalwater rechtstreeks op riool zou worden aangesloten. Stabilisé en klinkers dus moet open gebroken worden.

Oprit heraanleggen

40m² Klinkers heraanleggen. Momenteel klinkers van 15cm x 15cm en boordstenen maar deze zijn verzakt waardoor de plassen blijven staan. in 2002 bevatte de stabilisé te weinig cement dus nu moet er meer in.

Heraanleggen oprit

Ongeveer 180 m² vaart is bedekt met grijze kiezel. We zouden graag klinkers of kasseien in de plaats leggen.

Heraanleggen van oprit met bestaande klinkers

Mijn oprit (ongeveer 4m x 5m) is op een plaats erg verzakt. Op andere plaatsen zijn er wat boordstenen losgeraakt. Ik zou dus de oprit en weg ( ongeveer 6m x 1m) naar de voordeur willen laten heraanleggen met dezelfde klinkers.

Aanleg oprit

Daarbovenop zouden we graag ook de oprit opnieuw laten aanleggen in beton. Nu is het 5m² maar we zouden hem graag uitbreiden zodat er nog een 2e auto opkan. Nu liggen er kleine klinkers die ook zouden uitgebroken moeten worden + ook een chappe laag die weg moet.

Sleuf graven en terug dichten voor telenetaansluiting

Wachtbuis van 4cm met kabel op 60cm diepte plaatsen onder bestaande oprit. Oprit is in klinkers. Lengte voetpad tot gevel is ong. 8m. Voor aansluiting Telenet.

Oprit heraanleggen

Is een oprit van ongeveer 30m² tot aan het straat. Momenteel liggen er steentjes die moeten weg gegraven worden en er moeten klinkers in de plaats komen.

Oprit en terras aanleggen

Nieuwe oprit van >150m² aanleggen. Nieuw terras van 72m² aanleggen. Terras keramische tegel die lijkt op blauwe hardsteen. Oprit in klinkers van 20x20x8 tegen elkaar en aan zijkanten ook goot.