Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Tongeren te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Tongeren.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Tongeren of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij terrasbouwers voor gelijkaardige projecten:
zwevend terras bel-etage en terras in tuin maken, aanleggen van 2 dakterassen in hout, bestaand terras in tegels vergroten van bel-etage, terras aanbouwen 1ste verdieping, klinkerwerken uitvoeren, houten terras aanleggen, dakterras op bestaande dakkapel maken, houten terras aanleggen 35 m², houten terras aanleggen in thermowood + houten afsluiting met deurtje, terras vernieuwen met tegels, houten terras aanleggen, waterdicht maken van betegelde terrassen, terras in composietplanken aanleggen, houten terras maken op dak, houten terras leggen

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Tongeren staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Tongeren:

Houten terras aanleggen 16 m² en schuttingen plaatsen

Ik wil graag een terras in de tuin laten aan leggen. Ondergrond : aarde . Afmetingen : +/- 4 m x 4 m bij voorkeur in composiet hout. Graag in composiet aan te leggen. Ook nog twee schuttingen plaatsen.

Tuin heraanleggen

Het gaat hier om de aanleg van een tuinpad 70 m en de omzoming van de randen van de tuin 30 m met Kandla platines. Materiaal nog niet aangekocht.

Terras in kleiklinkers aanleggen

Ik zoek een vakman voor het aanleggen van een terras van 35m² in kleiklinkers. Volledig nieuw terras , al uitgegraven.

Steentapijt naast zwembad leggen

Steentapijt leggen naast een buitenzwembad van ongeveer 65 m².

Aanleg terras

Aanleg van terras, lengte 6,69 m, breedte 3,20 m, met Malux tegel, type: Kera Linea Pearl Grey, formaat 80x40.

Aanleg terras in Vietnamese blauwsteen

Aanleg van een terras, ongeveer 25m², in Vietnamese blauwe steen. De tegels zijn reeds ter plaatse. Het terras moet afgewerkt worden met een boordsteen, en ingesmeerd met een vuilafstotend product.