Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Zonhoven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Zonhoven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Zonhoven of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Zonhoven die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Zonhoven:

Onderbouw terras in bankari vervangen

Onderbouw bankirai terras van ong. 10m x 3m vervangen. Terras wiebelt doordat onderbouw weggerot is.

Natuursteenvloer terras leggen

Blauwe steen 30x30 (13m2 Vietnam mag) op bestaande betonplaat in de mortel met als randen boordsteen ook in blauwe steen (8 meter)

Terras heraanleggen

Mijn terras is 15 jaar geleden aangelegd en betegeld. Het bestaande terras is aan vernieuwing toe. De afmetingen van terras is 11x3m en moet verlengd worden naar 11x4m, want er wordt een terrasoverkapping van 8x3,5m geplaatst. Qua materiaal dacht ik aan keramische tegels.

Terrras aanleggen in composiet

Vervanging bestaande bankirai van terras.Terras : 2 x 4,5 op 2 m.

Houten terras leggen

Het gaat om 10m² terras - in hout aan te leggen

Dakterras plaatsen met schutting voor 70m²

Voor een dakterras op roofing Hout of composiet. 10m×7m totaal 70m². Eventueel platen plaatsen voor schutting en de nodige privacy voorzien.

Terrastegels voegen

Ik zou graag mijn terrastegels laten voegen / inwassen. Momenteel zijn de voegen opgevuld met wit zand. Het terras is +/- 40 vierkante meter groot.

Composiet terras aanleggen

Betegeld terras ligt voor een deel los , graag een composiet terras met planken aanleggen. Afmetingen terras :2. 80 m x 15. 00 meter.

Aanleggen van houten terras

Graag een offerte voor een houten terras van +/- 65 m². De koffer is al uitgegraven en ook is er vorig jaar al stabilisé ingedaan van een 15 cm.

Dakterras aanleggen

Aanleggen van dakterras in composiet of keramische tegels. Nieuw aangelegd plat dak (epdm) voorzien van loopvloer lichter dan 150kg/m².