Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Zonhoven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Zonhoven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Zonhoven of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij terrasbouwers voor gelijkaardige projecten:
zwevend terras bel-etage en terras in tuin maken, aanleggen van 2 dakterassen in hout, bestaand terras in tegels vergroten van bel-etage, terras aanbouwen 1ste verdieping, klinkerwerken uitvoeren, houten terras aanleggen, dakterras op bestaande dakkapel maken, houten terras aanleggen 35 m², houten terras aanleggen in thermowood + houten afsluiting met deurtje, terras vernieuwen met tegels, houten terras aanleggen, waterdicht maken van betegelde terrassen, terras in composietplanken aanleggen, houten terras maken op dak, houten terras leggen

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Zonhoven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Zonhoven:

Dakterras plaatsen met schutting voor 70m²

Voor een dakterras op roofing Hout of composiet. 10m×7m totaal 70m². Eventueel platen plaatsen voor schutting en de nodige privacy voorzien.

Terrastegels voegen

Ik zou graag mijn terrastegels laten voegen / inwassen. Momenteel zijn de voegen opgevuld met wit zand. Het terras is +/- 40 vierkante meter groot.

Composiet terras aanleggen

Betegeld terras ligt voor een deel los , graag een composiet terras met planken aanleggen. Afmetingen terras :2. 80 m x 15. 00 meter.

Aanleggen van houten terras

Graag een offerte voor een houten terras van +/- 65 m². De koffer is al uitgegraven en ook is er vorig jaar al stabilisé ingedaan van een 15 cm.

Dakterras aanleggen

Aanleggen van dakterras in composiet of keramische tegels. Nieuw aangelegd plat dak (epdm) voorzien van loopvloer lichter dan 150kg/m².

Herstellen terras

Mijn terras is zes jaar geleden aangelegd. Op verschillende plaatsen beginnen de voegen te barsten of komt het voegsel los. Aan een zijde van het terras zijn de zware boordstenen verschoven en is er een opening tussen de tegels en deze hoekstenen van enkele centimeters ontstaan. De oorspronkelijke aannemer stuurt zijn kat. Daarom mijn vraag om offertes voor herstelling. Ter plaatse komen kijken het zijn bepaalde stukken van het terras die moeten hersteld worden.

Terras en oprit aanleggen

werken uit te voeren :60 m² terras uit te voeren in polybeton + 140 m² oprit in polybeton. Oprit van 60 m² dient afgegraven te worden - terras met ingeslepen voegen. Foto's ter beschikking.

Dakterras in composiet aanleggen

Dakterras in composiet planken aanleggen. Grote terras 1. 5 op 4 meter . Ondergrond epdm Pirelli. Foto ter beschikking.

We zinn gestart met het bouwen van een ...

We zinn gestart met het bouwen van een een houten gebinte voor het terras. Op dit houten gebinte komen doorschijnende poly-cabonaat profiel platen. De omkadering staat er reeds, maar bij het overspannen van de ruimte, 70 m², in een L-vorm, zijn er toch enkele technische vraagstukken, die ik graag samen met een vakman zou willen oplossen. Wanner die problemen van de baan zijn, kan ik zelf verder met de hulp van vrienden. Hopende op een spoedig antwoord.

Opbreken van de oude tegels in beton en ...

Opbreken van de oude tegels in beton en een nieuw terras maken in natuursteen.

terras rondom huis +/-100 m2 in ...

terras rondom huis +/-100 m2 in bangkirai hout duurzaamheids klasse 1