Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij terrasbouwers voor onderbouw terras in bankari vervangen:

Onderbouw terras in bankari vervangen

Onderbouw bankirai terras van ong. 10m x 3m vervangen. Terras wiebelt doordat onderbouw weggerot is.
Offertes van terrasbouwers voor terras uit Zonhoven (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor onderbouw terras in bankari vervangen uit heel België:

Thermowood terras aanleggen.

Vlonder van 13.5m² in klasse 1 thermowood aanleggen. Liefst planken gemonteerd op onderbouw van composiet balken van 50cm x 60cm in lengterichting aangelegd met een worteldoek. Ondergrond is aarde.

Composiet terras leggen

10.5 m2 op terras verd 3 + nieuwe onderbouw onderbouw 28 m2 op dakterras verd.4 + nieuwe onderbouw onderbouw - Composiet / hol / antraciet

Houten dakterras tijdelijk verwijderen en nadien terugplaatsen

Afbreken en opbouwen van een houten terras van 7m². Het terras is reeds opgebouwd door de vorige eigenaar. Door vernieuwde isolatie voor het dak waar het terras op bevestigd is, zou dit tijdelijk eraf gehaald, en nadien terug opgebouwd moeten worden. Het terras is gemaakt van houten planken met vijzen en een leuning. De onderbouw van dit terras is voor ons ongekend. Er zouden ook nieuwe inoxvijzen geplaatst moeten worden.

Klinkers, tegels en houten terras aanleggen

Ik wil graag klinkers, Megategels en houten terras laten aanleggen. Tegels aanleggen: 30 x 20 x 6 carreau carbon klinkers. -121 stuk 100 x 50 x 6 carreau megategels. -192 stuk 100 x 50 x 8 carreau megategels vierkante meter terras in ipé leggen. Inclusief onderbouw. - gesloten wand therma wood free willy Lengte :9 meter lang x 2 meter 20 cm hoogte

Aanleggen oprit en tuin

- Plaatsing 100m² oprit o 30cm stabilisé of evenwaardig in sterkte met combinatie puin/stabilisé o kleiklinkers Chateau Villemaurine van Artstone o Afboording (zwarte betonboord) o 3 putdesels (1x groot 2x klein, zwart staal) - Aanleg gazon +/-300m² - Plaatsing onderbouw terras 38m² o Stabilisé en/of puin - Afvoer grond: +/- 1 extra oplegger (prijs per oplegger)

Plaatsen houten terras

- niveleren grond - aanleggen onderbouw - aanleggen houten terras van 6m op 5m op stuk van de tuin waar momenteel gazon ligt (onder helft van oppervlak ligt captatie netwerk voor warmtepomp.

Aanleg dakterras met trap naar 2e verdieping

De onderbouw van mijn woning steekt verder uit dan de bovenbouw. Ik zou dan ook graag op het dak van de benedenverdieping een terras maken (1e verdieping), met een trap tot aan de 2e verdieping. Op het dak van de benedenverdieping ligt momenteel enkel roofing. Is het mogelijk om hiervoor een offerte op te maken?

Terras aan te leggen

Vakantiewoning (recreatiepark De Krieckaert) voor en achter een terras aanleggen. Voor op betonnen steunen en achter op de grond. De terrasdelen liggen al bij de woning. Het gaat om de constructie(onderbouw) van beide terrassen en dan de terrasdelen plaatsen. Voorkeur: eerst het terras achter en dan 2 à 3 weken later het voorterras ivm het weghalen van bomen in de achtertuin. Foto ter beschikking.