Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij terrasbouwers voor klinkers plaatsen onder carport:

Klinkers plaatsen onder carport

Klinkers plaatsen in carport van 4m x 9m.
Offertes van terrasbouwers voor terras uit Zutendaal (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor klinkers plaatsen onder carport uit heel België:

Houten tuinafsluiting plaatsen

Houten tuinafsluiting van ong. 50m x 2m plaatsen met betonnen onderplaat en betonnen palen. Graag kastanje. Momenteel betonnen palen met ijzeren draad die afgebroken moet worden. Ondergrond is gewoon een deel aarde en een deel klinkers.

Klusjes uitvoeren buitenshuis

Graafwerken uitvoeren om afvoerbuizen te plaatsen tot aan riolering. Oud overkappingsdak van ong. 4m afbreken. Klinkers plaatsen over een opp. van ong. 1.5m x 15m. Afval afvoeren.

Tuinafsluiting in kunststof plaatsen

Kunststof tuinafsluiting van ong. 2.8m x 1.8m plaatsen. Poortje van ong. 1.2m x 1.8m plaatsen. De vaste panelen moeten geplaatst worden op een losse ondergrond en het poortje op klinkers.

Oprit vernieuwen

Oprit van 15m x 3m vernieuwen. Gebroken betonpuin en stabilisé plaatsen. Graag de bestaande klinkers en borduurs hergebruiken.

Grasdallen plaatsen

Grasdallen plaatsen over een opp. van 120m². Momenteel liggen er klinkers die uitgebroken moeten worden.

Herstellen klinkers van bestaande oprit

Oprit van ong. 250m² uit kleiklinkers herstellen. Door de jaren heen op sommige plaatsen wat verzakt. Sommige delen hebben ook nieuwe boordsteen nodig.

Aanleg oprit en terras

Oprit van ong. 45m² heraanleggen. Er liggen 2 putdeksels in de oprit. Oprit helt omhoog aan garagepoort maar het deel voor het huis is gelijk. Graag klinkers en steentjes maar advies is welkom. Onder oprit gescheiden waterwegen klaarleggen. Overloop septische put nakijken. Terras van ong. 12m² aanleggen. Oude klinkers en dals uitbreken. Border met planten verplaatsen. Grond gelijk maken. Nieuwe klinkers plaatsen. Betonnen ondergrond gieten van ong. 3m x 4m voor tuinhuis op te zetten.

Aanleggen tuin en terras

Terras van ong. 20m² aanleggen in klinkers. Kunstgras van ong. 30m² aanleggen dat geschikt is voor intensief gebruik. Dubbel putdeksel plaatsen op de septische put. Putdeksel plaatsen. Rooster aan buitenkraan plaatsen. Afwatering rondom terras voorzien.