Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Luik te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende terrasbouwers. U komt in de provincie Luik heel eenvoudig en snel in contact met een terrasbouwer of meerdere terrasbouwers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze terrasbouwers uit Luik u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw terrasbouwer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Luik.


Voor een terrasbouwer, goed èn betaalbaar, uit Luik bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een terrasbouwer in Bassenge, Boelhe, Bressoux, Chenee, Corswarem, Eben-Emael, Glons, Hannut, Huy, Liege, Lincent, Sougne-Remouchamps, Vise, Waimes, Waremme uit Luik kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij terrasbouwers voor: aanleggen dakterras met balustrade, terras en oprit in beton, gepolierde betonvloer in huis, composiet dakterras aanleggen, chinese getrommelde blauwsteentegels plaatsen, houten terras aanleggen, gepolierde betonvloer leggen voor garage, terras aanleggen in gepolierde beton, bestaande terras uitbreken en nieuwe in betontegels leggen, terras betegelen met natuursteen, houten terras, gepolierde betonvloer / polybeton, terras in gepolierde betonvloer / polybeton, houten terras maken, terras heraanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke terrasbouwer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in de provincie Luik staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Luik:

zaterdag 1 april 2017

Aanleggen terras met trapje naar tuin

Aanleggen terras (4*6). Afbraak betonterras (2*3) in slechte staat. Deksel voor beerput is te voorzien. Eventueel trapje naar tuin (2 a 3 treden) naar tuin te voorzien.
zaterdag 25 maart 2017

Maken van terras in houtcomposiet

Wij willen een terras in houtcomposiet met een pad langs het huis naar de voorzijde. Er ligt nu een strook steentjes van ongeveer 2,5 meter breed rond het huis Oppervlakte terras ongeveer 40 vierkante meter. Betonlaag eronder moet nog gelegd worden. Aan zuid zijde van het terras willen we misschien bakken zetten met bamboe erin om zicht vanaf de weg te blokkeren. Terras komt zowel aan oost als aan zuid zijde te liggen.
maandag 21 december 2015

Aanleggen van terras in composiet

Aanleg terras in composiet. Graag langskomen.
zaterdag 15 augustus 2015

Maken van een terras

Ik wil graag twee prijzen bekomen één incluis materiaal andere alléén de werkuren Terras moet op palen geplaatst worden. Palen zijn er al op en meter van de grond en ook waterpas gelegd dit om de 3 meter. Dus het frame maken en planken plaatsen in bankirai.
zondag 22 maart 2015

Aanleggen van klinkers

Momenteel is mijn tuin aangelegd met gras, graag had ik klinkers aangelegt op 155m². De klinkers zouden rondom een bankiraiterras moeten worden aangelegt en een vijver middenin.
donderdag 19 maart 2009

Het terras is 30-50m² (hangt ervanaf of ...

Het terras is 30-50m² (hangt ervanaf of we alles willen doen of een deel). De bodem is ongelijk en licht hellend. Het terras is overdekt. Ik zou de bodem willen egaliseren met beton/chape/stabilisé, maar ik weet niet wat de beste optie is. Het moet geen super terras zijn, gewoon effen genoeg om bv. een tuintafel op te zetten. Construction d'une terrasse, égalisation du terrain

Partners

Partners van Casius