Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij terrasbouwers voor aanleggen terras met trapje naar tuin :

Aanleggen terras met trapje naar tuin

Aanleggen terras (4*6). Afbraak betonterras (2*3) in slechte staat. Deksel voor beerput is te voorzien. Eventueel trapje naar tuin (2 a 3 treden) naar tuin te voorzien.
Offertes van terrasbouwers voor terras uit Elsenborn (Luik).

Soortgelijke offerte aanvragen voor aanleggen terras met trapje naar tuin uit heel België:

Terras en binnenkoer aanleggen

Wij willen graag de binnenkoer van onze stadswoning helemaal opfrissen. Vroeger gingen we met onze kleine kinderen naar het buitenverblijf van onze ouders. Nu zijn we zelf grootouder en willen we uit praktisch redenen onze enige buitenruimte aangenaam maken voor onze kleinkinderen. Onze koer werd de voorbije 10 jaar verwaarloosd en zit dus onder mos en andere overgroeiingen. De oude koertegels dienen dus volledig verwijderd te worden. Er is ook een grondverzakking die professioneel dien te worden aangepakt. Grondoppervlakte ca 10 meter op ca 5 meter. Graag dus willen wij : - de grondverzakking deskundig aanpakken - de koer heraanleggen met modern, onderhoudsvriendelijk materiaal - de koermuren helemaal opfrissen

Tegelwerken uitvoeren

Terras van 17.3m² aanleggen. Momenteel gras. Uitgraven ook.

Composiet terras leggen

Een houtcomposiet terras aanleggen. Tussen 50 en 100 m²

Terras aanbouwen bel-etage met trap

Balkon van ong. 5m x 1.5m met trap naar tuin aanleggen. Terrastegels aanleggen op gelijkvloers over 8m x 2.5m. Betreft een bel-etage.

Houten terras aanleggen

Op dit moment ligt er waar het terras moet komen enkel gras. Het terras zou wel moeten komen tussen een tuinhuisje en een haag, ongeveer 4x5m. Het tuinhuis staat aan de zijkant van het terras. We overwegen om eventueel nieuw tuinhuis te laten zetten samen met het aanleggen van het terras. Beide in hout.

Terras aanleggen

Ongeveer 65 m², de helft moet aangelegd worden over een bestaand beton terras , aansluitend in 1 geheel over een vrij gedeelte , het zou dus interessant zijn een bezoek vooraf te plannen om de mogelijkheden te bespreken, vooral qua niveau. Het geheel moet dan aansluiten aan 1 zijde aan een vijverrand. Qua materiaal sta ik open voor alles.

Terras aanleggen

Plaatsen van een terras, zou gaan om 45m² en ik heb iets minder dan 20 cm hoogte vanop de bestaande grond. Tegels 30 cm op 30 cm, 4 dik. Er moeten nog borduurstenen geplaatst worden ook. Is voor een rijhuis.

Composiet terras aanleggen

Composiet of Keramisch terras aanleggen rond een rond zwembad. Opp. terras is ong. 107m² - 20m² van zwembad. Zwembad heeft diameter van 5m. Rond zwembad speciale anti-slipboordstenen plaatsen. Terras graag ook hoge anti-slipheid. Kizelstenen uitgraven, maar hierbij helpen eigenaars mee.