Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Huy te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Huy.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Huy of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Huy die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Huy:

Pose de klinkers 50m²

50 m² Marlux clinker 22,5 x 15 x 6, chemins autour de la maison, une terrasse 5 x 4, trottoirs 50 mètres linéaires. Déjà creusé et rempli de caillou.

Composiet terras aanleggen

Constuction d'une terrasse de 4 x 12 mm et une terrasse de 3 x5 m en composite.

Aanleggen verhoogd terras

Wij willen een terras aanleggen van ongeveer 40 vierkante meter direct achter onze woning. Er ligt al een betonnen ondergrond, maar het terras moet 75 cm hoger komen dan de huidige betonnen ondergrond. Zodat het terras op gelijke hoogte komt met onze woning. Er moet ook rekening gehouden worden met de afvoer van het regenwater. We hebben eerst een verhogende basis nodig om nadien tegels te kunnen leggen.

Aanleggen terras met trapje naar tuin

Aanleggen terras (4*6). Afbraak betonterras (2*3) in slechte staat. Deksel voor beerput is te voorzien. Eventueel trapje naar tuin (2 a 3 treden) naar tuin te voorzien.

Maken van terras in houtcomposiet

Wij willen een terras in houtcomposiet met een pad langs het huis naar de voorzijde. Er ligt nu een strook steentjes van ongeveer 2,5 meter breed rond het huis Oppervlakte terras ongeveer 40 vierkante meter. Betonlaag eronder moet nog gelegd worden. Aan zuid zijde van het terras willen we misschien bakken zetten met bamboe erin om zicht vanaf de weg te blokkeren. Terras komt zowel aan oost als aan zuid zijde te liggen.

Aanleggen van terras in composiet

Aanleg terras in composiet. Graag langskomen.

Maken van een terras

Ik wil graag twee prijzen bekomen één incluis materiaal andere alléén de werkuren Terras moet op palen geplaatst worden. Palen zijn er al op en meter van de grond en ook waterpas gelegd dit om de 3 meter. Dus het frame maken en planken plaatsen in bankirai.

Aanleggen van klinkers

Momenteel is mijn tuin aangelegd met gras, graag had ik klinkers aangelegt op 155m². De klinkers zouden rondom een bankiraiterras moeten worden aangelegt en een vijver middenin.

Het terras is 30-50m² (hangt ervanaf of ...

Het terras is 30-50m² (hangt ervanaf of we alles willen doen of een deel). De bodem is ongelijk en licht hellend. Het terras is overdekt. Ik zou de bodem willen egaliseren met beton/chape/stabilisé, maar ik weet niet wat de beste optie is. Het moet geen super terras zijn, gewoon effen genoeg om bv. een tuintafel op te zetten. Construction d'une terrasse, égalisation du terrain