Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele terrasbouwer voor "Aanbouw terras op eerste verdieping aanleggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met terrasbouwers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende terrasbouwers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met terrasbouwers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Aanbouw terras op eerste verdieping aanleggen:

Aanbouw terras op eerste verdieping aanleggen

Aanbouwterras van ong. 16m² aanleggen op 1ste verdiep van bel-étage. Trap plaatsen van terras naar tuin. Huidige bouw zou afgebroken moeten worden, eventueel door zelfde vakman indien mogelijk.

Aanbouw terras op eerste verdieping

Ik wil graag boven mijn koer van 25 m² de volledige oppervlakte een terras op palen ter hoogte van het eerste verdiep creëren om zo rechtstreeks via de keuken naar het terras te kunnen in plaats van via de sous sol naar de koer te moeten.

Aanbouw zwevend terras 1ste verdieping tuinkant

Ik zou graag een terras aanbouwen aan de achterkant van mijn driegevelwoning (tuinkant) van 5m op 3,5m. Momenteel staat er een overdekt terras van 5m op 1m dat moet afgebroken worden in aluminium met dubbele beglazing. Ook het overdekt terras zal moeten afgebroken worden op het gelijkvloers. Er staat ook een was en droogkast waarvoor een plaats moet gezocht worden op het nieuwe terras.

Aanbouwen terras op eerste verdieping

Ik ben op zoek naar iemand die de aanbouw van een terras kan verwezelijken op de eerste verdieping van mijn woning (bel etage met tuin op gelijkvloers). Het terras komt achteraan, met een draaitrap naar de tuin. De exacte afmetingen kan ik u nog doorgeven. Ik zie ons terras net zoals op de bijgevoegde foto. Met een draaitrap langs de rechter kant. Plannen ter beschikking.

Aanleg van houten dakterras

Het gewenste dakterras bevindt zich boven de slaapkamer. Het is een aanbouw maar we weten niet in welk jaar het juist gebouwd is, de exacte draagkracht is ons dus niet bekend. De exacte afmetingen van het mogelijke terras zijn: 4m * 5.4m * 5.3m * 6.9m. We wensen een houten vloer met houten balustrade en indien mogelijk 1 afscheidingswand met ingebouwde plantenbakken (de wand van 5.3m). De bereikbaarheid is verdieping 1,5 (draaitrap) aan de achterzijde van het huis, doorgang is een enkele deur. Dak is roofing. Mogelijks versteviging.

Aanleggen houten dakterras

Het gewenste dakterras bevindt zich boven de slaapkamer. Het is een aanbouw maar we weten niet in welk jaar het juist gebouwd is, de exacte draagkracht is ons dus niet bekend. De exacte afmetingen van het mogelijke terras zijn: 4m * 5.4m * 5.3m * 6.9m. We wensen een houten vloer met houten balustrade en indien mogelijk 1 afscheidingswand met ingebouwde plantenbakken (de wand van 5.3m). De bereikbaarheid is verdieping 1,5 (draaitrap) aan de achterzijde van het huis, doorgang is een enkele deur.

Aanbouw terras op eerste verdieping

Voor de aanbouw van een terras op de eerste verdieping van mijn woning. Het terras komt achteraan, met een trap naar de tuin. +/- 15 vierkante meter.

Houten terras voor chalet maken

Verhoogd terras voor aanbouw chalet te cadzand. 3 x 7 met leuning en trap. Terras aansluiten aan een chalet.