Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele terrasbouwer voor "Aanleg oprit en terras" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met terrasbouwers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende terrasbouwers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met terrasbouwers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Aanleg oprit en terras:

Aanleg pad met kasseien

Aansluiting van kasseien oprit ( ligt al ) naar het tuinhuisje . Er ligt een bestaande oprit en door te trekken : 20m².

Composiet terras aanleggen en oprit vernieuwen

Aanleg terras in U vorm 42m². Een bestaande oprit vernieuwen en verbreden in totaal 30m².

Aanleggen oprit

Bouw staat er 2 jaar en nu aanleg van oprit. oprit aan te leggen met klinkers ook zijkant van de woning. Het gaat over circa 144 vierkante meter, bestaande uit oprit en rondom het huis. Terras aan te leggen met een soort tegel. Ongeveer 30 m².

Aanleg oprit en terras

Aanleggen van een oprit en terras. Montenteel ligt er grind en oude terras. Voor en rechts naast ons huis zouden wij een soort klinker oprit willen hebben. Links en achter ons huis (andere kleuren), zouden we een terras willen laten aanleggen in tegels (goede kwaliteit/prijs verhouding) of klinkers. Terras : 92 m² . Oprit 90 m².

Aanleggen oprit

De uit te voeren werken gaan over, ongeveer25 m²,het gaat over aanleg van dolomiet 5/15,voldoende dik aanleggen met worteldoek bekijken wat mogelijk is. Aanleg van stuk oprit in dolomiet.

Klinkerwerken uitvoeren

Graag vakman voor de aanleg oprit in betonklinkers en ook ondergrond ongeveer 21m2. Is momenteel in gras dus ook uitgraven er ook aarde moet afgevoerd worden.

Betontegels plaatsen

Aanleg van nieuw terras ongeveer 100 m². Alsook voor oprit en pad naast het huis en de oprit.

Heraanleggen van terras en grasmatten leggen

Heraanleg terras in blauwe steen. Aanleg lounge. Aanleg pad rond garage. Aansluiten van bestaande oprit met de garage. Boordstenen plaatsen. Aanleg grasmatten.