Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele terrasbouwer voor "Aanleg terras" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met terrasbouwers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende terrasbouwers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met terrasbouwers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Aanleg terras:

Aanleg terras in ipé

Terras van ong. 30m² aanleggen in ipé hardhout. Momenteel afgemaakt met boordstenen en grind.

Terras aanleggen in kunststof

Aanleg van terras in kunststof planken, oppervlakte ongeveer 35m². Als ondergrond ligt er nu beton.

Aanleg terras in keramische tegel

Oppervlakte = 75 m² in L vorm Huidige situatie = betonpuin Chape dient geplaatst te worden en terrastegels van 80cm op 80cm moeten worden gelegd. Dubbel verlijmd, elastische voeg, uitzetvoeg, boordsteen, in helling gelegd voor waterafloop.

Terras aanleggen

Terras aanleg inclusief looppad ongeveer 30m² met natuursteen. Momenteel is er een stuk harde grond aanwezig en een stuk aarde. Daar waar het looppad loopt willen we het verbreden zodat we een terras kunnen aanleggen.

Terras in hardhout aanleggen

Het is voor de aanleg van 1 groot terras van 51m² dat bestaat uit 3 rechthoekige stukken met volgende afmetingen: één van 5 x 6 m L x B, één van 4 x 2 m L x B, één van 4 x 3 m L x B. Type hout liefst padoek of een ander hardhout. Padouk, hardhout Huidig terras in klinkers en bankirai, bovenste laag verwijderen, stabilisé

Aanleggen terras

Aanleg van terras waar 1 waterput deksel in moet. Ondergrond is nog een deel terras. Dit zou dus nog moeten uitgebroken worden. Om zo van nul te kunnen beginnen. Ik zou graag klinkers laten leggen en de oppervlakte is ongeveer 40 à 45m².

Thermowood terras leggen

Aanleg terras in thermowood. Grondwerken zijn bijna afgerond, dus het terras kan onmiddellijk aangelegd worden. Het gaat om 2 delen, ene met een oppervlak van 20 m² en de andere 18 m².

Terras in composiet aanleggen

Aanleg terras in composiet in grijs of antraciet kleur. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 40m². In een deel van de tuin ligt al wat grind, dat moet eventueel weggehaald worden.